Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تهیه‌کننده اقتصادی آمریکایی، در مصاحبه با راشاتودی گفت: سیاست ترامپ در کاهش بودجه نظامی در واقع در نتیجه ترس این کشور از اقدام احتمالی چین در حراج اوراق بدهی آمریکاست.

به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، مکس کایزر، یک تهیه‌کننده اقتصادی آمریکایی و مجری اقتصادی شبکه راشاتودی در برنامه خود گفت: دونالد ترامپ در حال کاهش بودجه نظامی آمریکاست تا بتواند آسیب‌پذیری اقتصاد این کشور را از دامپینگ اوراق بدهی وزارت خزانه‌داری این کشور توسط چین به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کایزر گفت: در صورتی‌که چین با هدف ضربه زدن به اقتصاد آمریکا اوراق بدهی 10 ساله این کشور را با قیمتی پایین‌تر از قیمت واقعی حراج کند، افزایش شدید نرخ بهره در آمریکا اجتنا‌ب‌ناپذیر خواهد بود. 

وی گفت: برای درک بهتر سیاست‌های ترامپ در قبال چین باید خود را جای ترامپ قرار دهیم. زمانی که ترامپ وارد کاخ سفید شد، وارث بزرگ‌ترین حجم بدهی یک کشور در طول تاریخ شد. وی همچنین وارث بودجه نظامی شد که حدود 50 درصد از کل مالیات 1.5 تریلیون دلاری مردم آمریکا را می‌بلعید.

پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شد فهمید که باید برای کنار آمدن با بدهی بالای آمریکا، بودجه نظامی این کشور را کاهش دهد. 

وی به تخته شطرنج ژئوپلتیک آمریکا نگاه کرد و دید برای کاهش بودجه نظامی دیواری کوتاه‌تر از کره جنوبی وجود ندارد؛ چراکه مناقشه دو کره و حضور نظامی آمریکا در کره جنوبی هزینه بسیار زیادی برای آمریکا دارد.

کایزر گفت: بنا بر همین سیاست بود که پس از دیدار ترامپ با رهبر کره شمالی، آمریکا خروج تدریجی از شبه جزیره کره را کلید زد. آمریکا همچنین در حال هماهنگی با عربستان و اسرائیل برای خروج از خاورمیانه است.

وی گفت: ترامپ همچنین به آلمان گفته است که قصد دارد حضور در ناتو را نیز کاهش دهد.

این تحلیل‌گر اقتصادی تأکید کرد: همه این موارد ما را به چین و گزینه انفجاری این کشور در استفاده از اوراق بدهی 10 ساله دولت آمریکا در ضربه زدن به اقتصاد این کشور می‌رساند. این یک گزینه عالی برای چین است و ترامپ به خوبی نسبت به آن آگاه است و تلاش می‌کند از آمریکا در برابر این تهدید محافظت کند.

کایزر می‌گوید: کوچک کردن پنتاگون به کاهش حجم بدهی آمریکا و کم شدن آسیب‌پذیری اقتصاد آمریکا به حملات چین با استفاده از دامپینگ اوراق بدهی آمریکا منجر خواهد شد. 

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: با کاهش حجم بدهی، آمریکا به هدفی کوچک‌تر برای چین تبدیل خواهد شد و آسیب‌پذیری اقتصادی آن در برابر افزایش شدید نرخ بهره ناشی از دامپینگ چند تریلیون دلاری اوراق بدهی آمریکا توسط چین کاهش می‌یابد. 

این نظریه‌پرداز اقتصادی همچنین گفت: کاهش بودجه پنتاگون به نصف باعث می‌شود که ارزش بورس آمریکا نیز به نصف برسد و در نتیجه یک رکود کوتاه‌مدت اما شدید در اقتصاد آمریکا ایجاد شود.

کایزر معتقد است: البته در صورتی‌که ترامپ در کنار کاهش بودجه نظامی به اجرای سیاست‌های محرک اقتصادی و ایجاد اعتبار برای شرکت‌های کوچک و متوسط و بالا بردن بودجه توسعه زیرساخت‌ها در این کشور اقدام کند، اقتصاد آمریکا می‌تواند به سرعت رکود مذکور را برطرف کند. 

وی معتقد است: البته این اقدام چین می‌تواند برای این کشور تبعاتی ازجمله مشکل در بازار بورس این کشور ایجاد کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک

آفتاب‌‌نیوز :

پاتل در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیات ایرانی فقط می‌تواند در شعاع دو خیابان از مقر سازمان ملل، مسیر میان سازمان ملل متحد و نمایندگی و اقامتگاه ایران، و مسیر سازمان ملل متحد و فرودگاه جان اف کندی حرکت کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

قبل از تشدید محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی در دولت ترامپ، دولت‌های پیشین آمریکا رفت و آمد نمایندگان ایران را به حدود ۲۵ مایل از مرکز منهتن محدود کرده بودند. این محدودیت تردد همان چیزی است که دولت بایدن آن را حفظ خواهد کرد.

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تیرماه سال ۱۳۹۸ محدودیت‌هایی را علیه تردد دیپلمات‌های ایران در نیویورک اعمال کرده و از آن‌ها خواست رفت‌وآمد‌های خودشان را به مسیر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران، محل اقامت سفیر و فرودگاه جان اف‌کندی محدود کنند.

اعمال این محدودیت‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» بود که دولت ترامپ آن را بعد از خروج از برجام با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره بر سر آنچه به زعم او «توافق بهتر» خوانده می‌شد آغاز کرد.

دونالد ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی کاخ سفید را ترک کرد که در تحقق این هدف ناکام ماند و به دلیل سیاست‌هایش در قبال ایران شدیداً مورد انتقاد گروه‌های مختلف قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکا
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد
  • بایدن ورود کشتی های روسی به بنادر آمریکا را برای یک سال دیگر ممنوع کرد
  • موجرانی که اجاره زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند
  • ترامپ در دادگاه خود را به خواب زد