Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان از توانمندسازی و خروج 5861 خانوار از چرخه امداد امام خمینی (ره) استان خبر داد.

‌جاسم محمدی فارسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف و مأموریت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) فراهم کردن امکانات لازم به‌منظور توانمندسازی و خوداتکایی جامعه تحت پوشش است، اظهار کرد: این مهم با محوریت مددجو به‌عنوان مهم‌ترین رکن و توجه به ابعاد توانمندسازی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ‌توانمندسازی فرایندی پویا و فراگیر است که هدف عمده آن ایجاد تغییرات مناسب در کلیه ‌ابعاد زندگی فرد، خانواده، گروه و اقشار جامعه است، اضافه کرد: به‌واسطه این فرایند افراد کنترل بیشتری بر تصمیم‌‌گیری‌ها، شیوه زندگی و فعالیت‌هایی که بر نوع زندگی آن‌ها مؤثر است، خواهند داشت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان بیان کرد: رویکرد اصلی و حقیقی توانمندسازی از پایین به بالا شکل می‌گیرد که در این فرایند ممکن است شیوه‌های متعددی از تعامل اجتماعی وجود داشته باشد.

محمدی فارسانی با اشاره به اینکه توانمندسازی یکی از مفاهیم اساسی توسعه اجتماعی و از راهبردهای توسعه منطقه‌ای است که راهبرد اصلی این مدل اعتقاد به مردم و مؤلفه‌هایی نظیر آموزش، عدالت، توزیع عادلانه امکانات و زمینه توزیع این امکانات است، افزود: وظیفه امداد امام خمینی (ره) لرستان ظرفیت‌سازی و ارتقاء توانایی‌های مددجو برای بهره‌گیری از امکانات و قطع وابستگی به حمایت‌های دولتی به‌واسطه خوداتکایی است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با تأکید بر ابعاد چهارگانه توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، جسمی و روانی اقدام به تدوین برنامه‌ها و عملیاتی کردن آن‌ها می‌کند، اظهار کرد: البته این ابعاد در ارتباط باهم هستند و رویکرد امداد با ارائه خدمات توانمند کردن همه‌جانبه است.

وی با اشاره به اینکه 5861 خانوار در سال 96 توانمند و از چرخه امداد استان خارج شدند، گفت: این مهم در راستای عدالت اجتماعی بوده است.

محمدی فارسانی با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی از طریق مهارت‌آموزی، اعطای وام، کارآفرینی و خودکفایی، مستمری و بیمه‌های اجتماعی انجام می‌شود، تصریح کرد: توانمندسازی اجتماعی از طریق ایجاد محیط مساعد برای فعالیت‌های مشارکتی و گروهی از طریق آموزش‌های گروهی، استفاده از ظرفیت‌های محلی و بومی و تعامل با سایر دستگاه‌هاست.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان عنوان کرد: توانمندسازی جسمی و روان برای افزایش بهداشت جسمی و سطح سلامت روان افراد با ارائه خدمات درمانی، مشاوره با افزایش مهارت‌های اجتماعی و زندگی در سطح خانواده و مقابله با تعارضات و مشکلات است.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی فرهنگی ایجاد بستر مناسب برای آموزش و دسترسی به امکانات آموزشی و تحصیلی، انجام فعالیت‌های فرهنگی به‌منظور تعمیق باورهای دینی و اجرای سبک زندگی اسلامی- ایرانی  مصادیق خدمات ارائه شده است، افزود: آموزش‌های مهارتی و شغلی، اعطای وام اشتغال و کارآفرینی، پرداخت مستمری ماهیانه به بیش از 65 هزار خانوار تحت حمایت، ارائه خدمات درمانی به کلیه مددجویان تحت حمایت، ارائه خدمات مشاوره و روان‌شناختی، خدمات ساخت، تعمیر، خرید و اجاره مسکن، پرداخت کمک هزینه ازدواج، برگزاری اردوهای زیارتی، معافیت فرزندان خانوار از خدمت سربازی، حامی یابی برای ایتام و محسنین، ارائه خدمات کمک هزینه تحصیلی و شهریه به دانش‌آموزان و دانشجویان، پرداخت وام‌های ضروری به‌منظور رفع نیازهای مددجویان، استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران در راستای جلب مشارکت، آموزش‌های پیشگیرانه با هدف کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام کمیته امداد امام خمینی منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • اعزام ۲۵۰۰ لرستانی به مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره)
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار