Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-فیفا در بیانیه‌ای گفته است که کمیته انضباطی تحقیقاتی را درباره آن چه که گفته شده ملادم کرستاجی، مربی صربستان پس از بازی با سوئیس گفته، آغاز کرده است. فدراسیون جهانی فوتبال( فیفا) تحقیقاتی را درباره نحوه ابراز احساسات و خوشحالی گرانیت ژاکا و ژردان شکیری، دو بازیکن تیم ملی سوئیس پس از زدن گل به صربستان آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دوبازیکن از کوزوویی‌های آلبانیایی تبارهستند که به سوئیس مهاجرت کردند.

گرانیت ژاکا و ژردان شکیری پس از پیروزی سوئیس بر صربستان، دست های خود را به شکل عقاب دوسر پرچم آلبانی درآوردند.

این حرکت سمبلی ملی‌گرایانه است که نشانگر عقاب دوسر در پرچم آلبانی است. این حرکت آن‌ها باعث شد که هواداران تیم صربستان در ورزشگاه آن‌ها را هو کنند.

ژردان شکیری درباره این حرکت گفته: "این فقط ابراز احساسات بود. از این گل خیلی خوشحالم."

فیفا در بیانیه‌ای گفته است که کمیته انضباطی تحقیقاتی را درباره آن چه که گفته شده ملادم کرستاجی، مربی صربستان پس از بازی با سوئیس گفته، آغاز کرده است.

ملادم کرستاجی پس از بازی تیمش با سوئیس درمورد نحوه داوری فلیکس بریچ در این بازی گفته بود: "من به او کارت زرد یا قرمز نمی‌دهم. او را به لاهه می‌فرستم تا در آن جا او را محاکمه کنند، درست مثل کاری که آن‌ها با ما کردند."

هنوز مشخص نیست که این تحقیقات به کدام بخش از صحبت‌های مربی صربستان مربوط می‌شود.

پس از بازی سوئیس و صربستان که با نتیجه دو بر یک به نفع سوئیس خاتمه یافت، ولادیمیر پتکوویچ، سرمربی سوئیس که در بوسنی بدنیا آمده در باره نحوه خوشحالی بازیکنان تیمش گفت: "هرگز نباید فوتبال و سیاست را با هم ترکیب کرد."

پدر گرانیت ژاکا، بازیکن تیم سوئیس، به مدت سه سال و نیم در یوگسلاوی زندانی سیاسی بود و ژردان شکیری، دیگر بازیکن این تیم قبل از آن که در دوران کودکی به سوئیس مهاجرت کند در یوگسلاوی بدنیا آمد.

اکثریت آلبانیایی تبارهای کوزوو در سال ۲۰۰۸ اعلام استقلال کردند، اما صربستان هرگز این استقلال را به رسمیت نشناخته است.

این اولین باری نیست که فوتبال تحت تاثیر تنش‌های بین صربستان و آلبانی قرار می‌گیرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فیفا عقاب بازیکنان سوئیس رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • از فیفا 94 تا امروز؛ روند دیدنی تکامل ضربات آزاد
  • کارت بازی تمام بازیکنان استقلال رسید
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • لیگ برتر بسکتبال| پرواز عقاب‌ها به فینال/ صعود شهرداری گرگان به دیدار نهایی
  • لحظه شکار جالب ماهی درنده (فیلم)
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • سرخپوشان با توپ فوتبال گلف بازی کردند
  • در تمرین امروز؛ پرسپولیسی‌ها گلف بازی کردند+عکس
  • علیرضا بیرانوند با آهنگ تتلو وارد صنعت مدلینگ شد؛ رخ عقاب! + فیلم