Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: با تدابیری که اندیشیده شده است آب سد دز به سد کرخه منتقل می‌شود و تا ۱۵ تیز ماه مشکل شوری آب دو شهر خرمشهر و آبادان از نظر کیفیت و کمیت حل خواهد شد. فرامند هاشمی‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، درباره اقدامات عاجل برای رفع مشکلات آب شهر‌های خرمشهر و آبادان اظهار داشت: با تدابیری که اندیشیده شده است آب سد دز به سد کرخه منتقل می‌شود و تا ۱۵ تیز ماه مشکل شوری آب دو شهر خرمشهر و آبادان از نظرکیفیت و کمیت حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تا قبل از ۱۵ تیر ماه نیز با جابجایی برخی خطوط انتقال و رها سازی آب از سد‌های بالادست کارون در این رودخانه، هم اکنون EC آب بسیار پایین آمده است و سعی در مدیریت شرایط داریم تا مشکل آب این دو شهر به طور کامل در موعد مقرر برطرف شود.
معاون عمرانی استاندار خوزستان افزود: لوله گذاری‌ها از سد کرخه انجام شده است و با پیش بینی کمیت آب مورد نیاز سال‌های آینده، زمینه‌های تصفیه مناسب فیزیکی و شیمیایی هم ایجاد شده است. وقتی آب از بهمنشیر، کارون، اروند و بهمنشیر برداشت نمی‌شود و مستقیم از سد کرخه برداشت می‌شود، خودبخود کیفیت و کمیت هم تامین خواهد شد.
هاشمی زاده با بیان اینکه تا حداکثر زمان مشخص شده مشکل آب شرب و کشاورزی در آبادان و خرمشهر حل خواهد شد، افزود: برای تامین آب کشاورزی این دوشهر نیز سدخاکی که موقت است و صد اصلی که روی رود کارون بسته شد تا آب شیرین کارون وارد دریا نشده و شور نشود. در این صورت هرچه آورد آب شیرین است در مارد جمع شده با سه کانالی به نخیلات فرستاده شده و به آب بهمنشیر هم اضافه می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آب کارون مارون کرخه و دز معاون عمرانی استانداری خوزستان آب شرب و کشاورزی آب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از جمع‌آوری درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون، با سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی، حداکثر تا سه سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است، اظهار کرد: همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود، گفت: امروز روزی تاریخی است چراکه همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی را برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی شاهد هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود، گفت: تکمیل زنجیره ارزش  مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی است باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه بومی‌سازی در حوزه کالا و تجهیزات، کاتالیست و مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی را از پیش‌ترها آغاز کرده‌ایم، تاکید کرد: برنامه‌ریزی تعمیرات اساسی مجتمع‌های پتروشیمی برای فصل زمستان، به‌دلیل محدودیت‌های کمبود خوراک در زمان کوتاه انجام شود.

او اظهار کرد: از شرکت‌های پتروشیمی درخواست داریم تا به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • افت دما در آبادان و خرمشهر
  • غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح آبادان و خرمشهر
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • گرد و خاک محلی و موقتی در راه آبادان و خرمشهر
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر
  • اوقات شرعی نهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر