Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه تی‌بی‌ان گفت بر اساس توافق میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ، کره شمالی از سلاح هسته‌ای عاری‌سازی خواهد شد.

به گزارش رکنا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی تی‌بی‌ان (TBN) گفت موفق شده است رابطه بسیار خوبی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این‌باره گفت: فکر می‌کنم رابطه بسیار خوبی داشتیم و تعامل عاطفی-روانشناختی خوبی بین ما اتفاق افتاده است. شما می‌دانید منظورم چیست! گاهی وقت‌ها از این رویداد‌ها اتفاق می‌افتد و گاهی وقت‌ها هم این چنین نیست. من واقعا باور دارم­ شاید فراتر از بحث اعتماد، او (کیم جونگ اون) در پی آن است که برای کشورش، برای خانواده‌اش یا شاید برای خودش کاری بکند. او در پی آن است که کار درستی انجام بدهد، سرمایه‌گذاری وارد کره شمالی کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه افزود: این کشور ( کره شمالی) از نظر موقعیت مکانی دارای پتانسیل حیرت‌آوری است. از نظر­ املاک و ساخت و ساز اگر به این پتانسیل بنگریم دارایی شگفت‌انگیزی خواهد بود و پتانسیل طبیعی این کشور باورکردنی نیست. فکر می‌کنم او (کیم جونگ اون) قصد دارد برای این دارایی چاره‌اندیشی کند.

ترامپ در پاسخ به این پرسش که اگر کیم جونگ اون به تعهدش عمل نکرد آمریکا آمادگی دارد چه واکنشی نشان بدهد، گفت: نخست باید بگویم ما به توافقی عالی دست پیدا کردیم. شرم‌آور است که رسانه‌های جعلی آنگونه که خودشان می‌خواهند دارند این موضوع را پوشش می‌دهند. واقعیت این است که اگر حقیقتش را بخواهید این اقدام (رسانه‌ها) خیانت Cheat است؛ زیرا ما توافقی را امضا کردیم و در نهایت واکنش آنان (رسانه‌ها) این بود که او (دونالد ترامپ) دیوانه شده است. هیچ چیز دیگری نتوانستند بگویند جز اینکه گفته شد ترامپ Trump دیوانه است. این در حالی است که ما گروگان‌ها را بازگرداندیم، بقایای اجساد قهرمانان بزرگی را که کشته شده بودند، بقایای اجساد هزاران هزار جوان را (که در جنگ جان باخته بودند) پس گرفتیم.

او در ادامه اعلام کرد: بزرگترین بحثی که وجود دارد هسته‌ای‌زدایی است که در پاراگراف نخست توافق اشاره و تاکید شده است ما از کره شمالی هسته‌ای‌زدایی می‌کنیم. اما آنان (رسانه ها) مدعی شدند که به این نکته اشاره نشده است. واقعا گفته شد حتی به این موضوع اشاره هم نشده است. در حالی که هسته‌ای‌زدایی نخستین دغدغه ماست و همه چیز به هسته‌ای‌زدایی باز می‌گردد. در این توافق به همه گام‌های مختلف پرداخته شده و تکه کاغذی باورنکردنی است. اما اگر به رسانه‌های گروهی گوش بدهید اینگونه به نظر می‌آید که ما در گفتگو‌ها بازنده شدیم.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: به مواردی دقت کنید که دستاورد‌های ما به شمار می‌آیند. هیچ موشکی شلیک نشده است. هیچ راکتی شلیک نشده است. ژاپنی‌ها از من با نام قهرمان یاد می‌کنند و می‌گویند در شش هفت ماه گذشته موشکی در ­آسمان ژاپن به پرواز در نیامده است­. آزمایش هسته‌ای انجام نشده است، آن‌ها (کره شمالی) کارخانه تولید موتور خود را تعطیل کرده‌اند، در این کارخانه موتور موشک‌های بالستیکی ساخته می‌شد. همه این کار‌ها انجام شده، اما رسانه‌های گروهی به شکل دیگری پوشش می‌دهند. این چیزی است که مرا به شدت عصبانی کرد.

ترامپ که خود بارها کره شمالی را تهدید کرده بود با اشاره به لغو رزمایش‌های تحریک‌آمیز کره جنوبی و آمریکا در شبه‌جزیره کره گفت: رزمایش ها، من از یک سال و نیم پیش با این رزمایش‌ها مخالف بودم زیرا هزینه هنگفتی بر ما تحمیل می‌کرد. این دیوانگی است، ده‌ها بلکه صد‌ها میلیون دلار برای این مانور‌های نظامی هزینه می‌شود­­­­، کره جنوبی هم این هزینه‌ها را باز پرداخت نمی‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا درباره اقدام غیرقانونی دولتش در انتقال سفارت آمریکا از فلسطین اشغالی از تل‌آویو به قدس اشغالی نیز گفت: موضوع انتقال سفارت خیلی مهم بود و بسیاری از رؤسای جمهور پیش از من هم به این موضوع باور داشتند. همه آنان هم با وعده انتقال سفارت به اورشلیم (شهر قدس) ­ پا پیش گذاشتند، اما هیچ یک به قول خود وفا نکردند. هرگز نفهمیدم چرا! می‌دانستم شاید فشار در کار باشد، اما هرگز نفهمیدم. این یکی از وعده‌های انتخاباتی و بسیار مهم بود.

ترامپ در ادامه این مصاحبه درباره سیاست‌های نژادپرستانه ضدمهاجرتی خود نیز گفت: در اینجا دموکرات‌ها مقصر هستند. آن‌ها از گفتگو و رسیدن به توافقی که برای امنیت و برای همه مردم خوب است خودداری می‌کنند. مهاجرت باید بر اساس شایسته‌سالاری اتفاق بیافتد. ما داریم افرادی را در کشور جا می‌دهیم که هرگز نمی‌توانند کمکی به ما بکنند. کمک کردن افراد به کشور ما خیلی خوب است. ما نظام مهاجرتی می‌خواهیم که بر اساس شایسته سالاری گام بردارد. در مرز‌ها باید ایمنی و امنیت داشته باشیم. به دیوار نیاز داریم و عملیاتی خواهد شد. آنان (دموکرات‌ها) خواهان بازگذاشتن مرز‌ها هستند. آن‌ها می‌خواهند جرم Crime و جنایت Crime به داخل کشور سرازیر شود. کاری که ما داریم در زمینه امنیت انجام می‌دهیم باور کردنی نیست.

او درباره احداث دیوار در مرز بین آمریکا و مکزیک نیز گفت : دیوار و امنیت مرزی بسیار قوی و خلاص شدن از شر مشکل، گرفتن و رها کردن، خلاص شدن از شر مهاجرت زنجیره‌ای که مشکلی حاد است و زیباتر از همه این‌ها بحث لاتاری (ویزای مهاجرتی گوناگونی آمریکا) است، نام‌ها را دست‌چین می‌کنیم. از این رو آیا فکر می‌کنید دیگر کشور‌ها دارند بهترین شهروندان خود را به ما می‌دهند؟ فکر نمی‌کنم افرادی همچون سارا هوکابی (سخنگوی کاخ سفید و دختر مایک هوکابی) را به ما بدهند. آن‌ها افرادی سرسخت و خشن را به ما می‌دهند. ما شایسته سالاری می‌خواهیم. افراد خشن بدردمان نمی‌خورد. لذا به نظام لاتاری نیازی نداریم.

رئیس‌جمهور آمریکا در این‌باره افزود: چه کسی می‌تواند کشور‌های همچون هندوراس را سرزنش کند، هیچ کس! کار دیگری که من می‌خواهم انجام بدهم این است؛ برای نمونه کشوری همچون هندوراس و دیگر کشور‌ها دارند هزاران هزار نفر را به کشور ما می‌فرستند. فکر می‌کنم باید از دادن پول (کمک خارجی) به این کشور‌ها خودداری کنیم. داریم کمک‌های هنگفتی به این کشور‌ها می‌دهیم. چرا باید به چنین کشور‌هایی کمک کنیم که دارند شهروندان خود را روانه دیگر کشور‌ها می‌کنند.

ترامپ در ادامه این مصاحبه از اعمال تعرفه‌های گمرکی جدید آمریکا بر برخی کالاهای وارداتی دفاع و در عین‌ حال از متحدان آمریکا معترض به این موضوع انتقاد کرد.

او درباره اقدامات دولت خود نیز گفت: من بیش از هر رئیس جمهور دیگری که دوره‌های چهار یا هشت ساله را گذرانده برای برچیدن قوانین دست و پا گیر اقدام کرده‌ام. در صورتی که دوره ما ۱۶ ساله باشد آنگاه بیشتر از رئیس جمهور دیگری برای حذف قوانین اقدام خواهم کرد. اوضاع در کشور خوب است، شرکت‌ها دارند باز می‌گردند، وضع اشتغال در بهترین شرایط خود قرار دارد و در ۴۴ سال گذشته بی‌سابقه بوده است؛ لذا خیلی خوب داریم کار می‌کنیم و من به این کارنامه افتخار می‌کنم.

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت خیانت Cheat ترامپ Trump جرم Crime جنایت Crime چین رئیس جمهور آمریکا کره شمالی لاتاری ترامپ عکس مرد جوان حوادث دختر قتل قاتل زنان تجاوز پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا

کارشناس مسائل آمریکا، می‌گوید که رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ موضوعی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد.

به گزارش مشرق، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا یکی از رویدادهای سیاسی مورد توجه در سال ۱۴۰۳ به حساب می‌آید.

جو بایدن، مسن‌ترین رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ این کشور است و لغزش‌ها و اشتباهات مکرر او در انظار عمومی هدف انتقادهای دونالد ترامپ جمهوری‌خواه قرار گرفته است.

با این حال، حتی در میان دموکرات‌ها تعدادی از سیاست‌مداران برجسته بارها از بایدن خواسته‌اند که از شرکت در مبارزه‌های انتخاباتی خودداری کند.

در صورت انتخاب مجدد بایدن، او در پایان دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۲۹ میلادی ۸۶ ساله خواهد شد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار است در نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳) برگزار شود.

ترامپ در نوامبر ۲۰۲۲ ورود خود را به مبارزه برای ریاست‌جمهوری اعلام کرد. بایدن همچنین در ماه آوریل رسماً اعلام کرد که برای دومین بار نامزد می‌شود تا "کاری را که شروع کرده به پایان برساند". او همچنین یک وب‌سایت تبلیغاتی راه‌اندازی کرد. اگر او موفق به انتخاب مجدد شود، در آغاز دومین دوره ریاست جمهوری خود ۸۲ ساله خواهد شد.

هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به رسوایی‌های مواد مخدر و فساد معروف است. در سپتامبر ۲۰۲۰، ران جانسون و چاک گراسلی، سناتورهای جمهوری خواه گزارشی منتشر کردند که در آن گفته شد پسر جو بایدن هانتر، نامزد ریاست‌جمهوری وقت آمریکا و شریک او میلیون‌ها دلار از اتباع خارجی با گذشته مشکوک دریافت کرده‌اند.

اکنون دونالد ترامپ و جو بایدن به‌طور رسمی به‌عنوان نامزدهای قطعی حزب‌های جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا انتخاب شده‌اند.

این دو نفر در رقابت‌های «سه‌شنبه بزرگ» در در اواسط اسفند برگزار شده بود، پیروزی‌های مهمی را به دست آوردند.

آن‌ها همچنین در ۲۲ اسفند گذشته توانستند به حدنصاب مورد نیاز نمایندگان الکترال برای قطعی کردن نامزدی خود دست پیدا کنند.

رقابت مجدد بایدن و ترامپ قابل پیش‌بینی بود

حمیدرضا غلام‌زاده، کارشناس مسائل آمریکا درباره رقابت مجدد بایدن و ترامپ، می‌گوید: رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ همان چیزی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد. همچنین نتیجه سه‌شنبه بزرگ آمریکا همان چیزی بود که انتظار می‌رفت.

وی درباره پیش‌بینی‌ها از نتیجه انتخابات ماه نوامبر، گفت: تا این لحظه می‌توان متصور بود که اگر انتخابات امروز برگزار شود، دونالد تراپ پیروز خواهد بود.

سیاست ترامپ بیشتر به سمت درون‌گرایی است

غلام‌زاده درباره تفاوت سیاست‌های کلی ترامپ با سیاست‌های فعلی دولت آمریکا، گفت: جهان تجربه ریاست‌جمهوری ترامپ را دارد. سیاست او بیشتر به سمت درون‌گرایی است تا بتواند وضعیت داخلی آمریکا را تثبیت و هزینه‌های خارجی، مانند جنگ اوکراین و جنگ غزه را کاهش داده و بر دوش بازیگرهای دیگر، به‌ویژه اروپایی‌ها بیندازد.

وی اضافه کرد: در موضوع ناتو هم ترامپ سعی خواهد کرد تا هزینه‌ها را بر دوش اعضای دیگر قرار دهد و حتی ممکن است هزینه‌های آمریکا از ابتدای جنگ اوکراین تاکنون را از آن‌ها دریافت کند.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها هم در قبال آمریکا تسلیم هستند، زیرا به آن برای حضور در ناتو نیاز دارند و بنابراین با خواسته‌های آن همراهی می‌کنند؛ بنابراین آمریکا به سمت پایان دادن به جنگ‌هایی مانند اوکراین و غزه پیش رفته و تمرکز را بر وضعیت اقتصادی داخلی‌اش خواهد گذاشت.

چین دغدغه مشترک جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها

غلام‌زاده درباره نگرانی اصلی در آمریکا، گفت: یک نکته وجود دارد که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها درباره آن اتفاق نظر داشته و آن موضوع رقابت اقتصادی و فناوری با چین است. ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود با این دغدغه مواجه بود، این نگرانی در دوران بایدن هم وجود دارد و اگر ترامپ دوباره رئیس‌جمهور شود این موضوع را دنبال خواهد کرد. همچنین ممکن است روند تهدیدهای آمریکا علیه چین در موضوع تایوان ادامه داشته باشد.

ترامپ به دنبال ایجاد بازدارندگی

این کارشناس مسائل آمریکا درباره سیاست ترامپ نسبت به محور مقاومت منطقه، گفت: ترامپ به دنبال قوه قهریه، اما بازدارنده در مقابل معارضین است. جبهه مقاومت یکی از بخش‌هایی است که از نظر آمریکا معارضین خوانده می‌شود.

وی اضافه کرد: ترامپ سعی خواهد کرد تا با تهدید نظامی بازدارندگی ایجاد کند و نگذارد که به‌طور مثال محور مقاومت از کشورهایی مانند عراق پایگاه‌های آمریکایی در منطقه یا مواضع رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی را هدف قرار دهند.

طرح دو دولتی فلسطین برگ برنده بایدن

غلام‌زاده درباره برگ برنده بایدن برای پیروزی در انتخابات نوامبر، گفت: در طرف دیگر، ابزاری که جو بایدن برای برد دارد، این است که بتواند ماجرای غزه و فلسطین را به سمت طرح دو دولتی پیش ببرد و ایده‌ای را که از زمان باراک اوباما وجود داشته، به نتیجه برساند. او می‌تواند این موضوع را به‌عنوان میراث دولت خود به افکار جهانی بفروشد.

وی اضافه کرد: این موضوع شاید به او در انتخابات کمک کند و نارضایتی که در پی سیاست‌های دولت او در قبال جنگ غزه وجود دارد را تا حدی جبران کند. اگر این اتفاق رخ دهد ممکن است بایدن بتواند به پیروزی برسد. اگر این اتفاق رخ ندهد و او شکست بخورد، ترامپ به نسخه قبلی خود باز خواهد گشت.

ترامپ قائل به سیاست دولت اوباما در منطقه نبود

غلام‌زاده، گفت: دولت اوباما یک سیاست سه‌ضلعی را دنبال می‌کرد که براساس آن توازنی بین ایران، اسرائیل و اعراب برقرار شود. ترامپ قائل به این سیاست نبود و تلاش می‌کرد که روابط اعراب و رژیم صهیونیستی را مانند آنچه در پیمان آبراهام دیده می‌شود، برقرار کند.

وی اضافه کرد: ترامپ دنبال این بود که یکی از رئوس این سیاست سه‌ضلعی را به نفع سنگین شدن ترازو به سمت رژیم صهیونیستی حذف کند.

کارشناس مسائل آمریکا در پایان گفت: اگر بایدن نتواند به سیاست دو دولتی دست پیدا کند و در نتیجه شکست خورده و ترامپ سرکار بیاید، رئیس‌جمهور سابق آمریکا سیاست قبلی خود را ادامه خواهد داد. او با این شیوه سعی خواهد کرد تا فضای منطقه را به سمت متشنج شدن پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • رابطه چین و آمریکا بر آینده بشریت تاثیر دارد
  • بایدن ضعیف‌ترین فرمانده کل قوا در آمریکا
  • بایدن ضعیف ترین فرمانده کل قوا در آمریکا
  • بایدن، پوتین را «قصاب» خطاب کرد!
  • اگر ترامپ و قهرمانان‌اش بر جهان حکمرانی کنند...
  • ترامپ هم طرفدار آتش بس در غزه شد