Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ سید ابوالفضل رضوی با تشریح روند اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری از محل اختصاص تسهیلات ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی گفت: تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در خردادماه در تمامی استان‌ها با روند جهشی در دو شاخص سرعت و دقت پرداخت شد.

او ادامه داد: در صورتی که استانداران و دستگاه‌های اجرایی این روند را همراه با نظارت بر هدایت درست منابع ادامه دهند، امیدواریم تا پایان مرداد ماه تمام طرح‌ها و درخواست‌های دریافتی متقاضیان (در سامانه کارا) مورد بررسی قرار گیرد و به تصویب برسد و تا پایان شهریورماه نیز طبق دستور رئیس جمهور قرارداد تمام طرح ها با چهار بانک و موسسه عامل اجرای برنامه اشتغال روستایی منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: استان‌های کرمانشاه، یزد و خراسان جنوبی از جمله استان‌های فعال در اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری هستند که فعالیت آنها در اجرای این برنامه رضایت بخش است اما برخی استان‌ها از جمله اصفهان و کرمان نسبت به تعهدات برنامه متاسفانه عقب هستند، هر چند نسبت به گذشته روند بهتری دارند.

رضوی با بیان اینکه بر اساس دستور رئیس جمهور، تمام طرح‌های مصوب و مورد تایید متقاضیان باید تا پایان تیرماه منجر به انعقاد قرارداد با بانک‌ها و موسسات عامل می شد افزود: اما متاسفانه سه دلیل اصلی، باعث تاخیر در اجرای این برنامه شد تا در تکلیف جدید رئیس جمهور، پایان شهریورماه مهلت پایانی انعقاد قرارداد طرح های مورد تایید متقاضیان با موسسات و بانک‌های عامل باشد.

او با اشاره به دلایل تاخیر در اجرای برنامه اشتغال روستایی گفت: نخست اینکه دستگاه‌های اجرایی باید در روند مطالعه و بررسی طرح‌های متقاضیان اهتمام ویژه تری داشته باشند، موضوع دیگر مشکل در فرایند ارائه ضمانت‌های بانکی یا آورده ۲۰ درصدی اولیه متقاضیان است که حتما موضوع ضمانت‌نامه‌های بانکی مندرج در دستورالعمل و آورده اولیه باید مورد توجه باشد؛ چالش سوم نیز عدم توجیه برخی از کارشناسان موسسات و بانک‌ها در شهرستان‌ها بود که در این زمینه مدیران عامل باید موضوعات مهم را به شعب خود ابلاغ کنند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: بنابر این، طبق دستور رئیس جمهور، تا شهریورماه باید قرارداد اجرای طرح‌های مورد تایید متقاضیان برای پرداخت تسهیلات با بانک ها و موسسات عامل منعقد شود اما با توجه به اینکه پرداخت تسهیلات به صورت مرحله ای و به تناسب پیشرفت اجرای طرح مربوطه انجام خواهد گرفت ممکن است فرایند پرداخت به یک طرح تا پایان سال هم به طول بی انجامد اما آنچه که مهم است انعقاد قرارداد پرداخت تسهیلات به طرح ها با موسسات و بانک های عامل پرداخت کننده، تا پایان شهریورماه است.

رضوی همچنین درباره نحوه تضمین بازپرداخت این تسهیلات که ممکن است بنا به دلایلی ملک یا دارایی آنها قابلیت ارائه به عنوان ضمانت بانکی را نداشته باشد گفت: با هماهنگی وزیر کار،صندوق‌های ضمانت سرمایه گذاری مجاز هستند تا ۳۰۰ میلیون تومان مشروط بر دریافت سفته از متقاضیان، ضمانت نامه بانکی صادر کنند.

برنامه اشتغال روستایی و عشایری از دی ماه سال گذشته آغاز شد که بر اساس آن معادل ریالی ۱.۵ میلیارد دلار (حدود ۶ هزار میلیارد تومان) از صندوق توسعه ملی نزد چهار موسسه و بانک عامل صندوق کارآفرینی امید، بانک توسعه تعاون، پست بانک و بانک کشاورزی سپرده گذاری شد. همچنین معادل همین میزان اعتبار توسط موسسات و بانک های عامل با منابع صندوق توسعه تجمیع و در مجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان برای طرح های متقاضیان راه اندازی اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و مرزی اختصاص یافت.

متقاضیان راه اندازی اشتغال روستایی و عشایری باید طرح و برنامه خود را در سامانه کارا ثبت کنند.

از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی، ایجاد شغل برای ۱۲۰ هزار نفر با تمرکز بر روستاها، مناطق عشایری و مرزی هدف گذاری شده است.

منبع: مهر

401

اشتغال تسهیلات صندوق توسعه ملی بانک کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اشتغال تسهیلات صندوق توسعه ملی بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند