Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@20:29:21 GMT

برگزاري مجامع الکترونيکي شرکت هاي بورسي

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۴۱۷۵

برگزاري مجامع الکترونيکي شرکت هاي بورسي

خبرگزاري آريا - سپرده گذاري مرکزي اعلام کرد : بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته، سال جاري به صورت پايلوت چند شرکت بورسي مجامع خود را به صورت الکترونيکي برگزار مي کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، عضو هيات مديره شرکت سپرده گذاري مرکزي با اعلام اين که افزايش سرمايه 200درصدي اين شرکت تصويب شده اعلام کرد :مجمع افزايش سرمايه سمات به احتمال فراوان به صورت الکترونيکي برگزار مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعيد رضواني فرد با اشاره به برگزاري جلسه هيات مديره سمات گفت: اين افزايش سرمايه از محل سود انباشته و ساير اندوخته ها بوده است.
به گفته وي، هيات مديره سمات به منظور رعايت کفايت سرمايه مصوب هيات مديره سازمان بورس، اقدام به افزايش سرمايه 200درصدي کرده است.
همچنين قائم مقام مديرعامل سپرده گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه افزود: بر اين اساس سرمايه شرکت از 50به 150ميليارد تومان افزايش خواهد يافت.
وي با بيان اينکه شرکت سمات بايد هرچه سريع تر گزارش توجيهي خود را آماده و به تاييد حسابرس و بازرس قانوني برساند، اظهار داشت: بعد از آن نيز بايد سازمان بورس و اوراق بهادار با اين موضوع موافقت و سپس در مجمع عمومي به طور فوق العاده به تصويب برسد.
رضواني فرد در پايان خاطرنشان کرد: شرکت سپرده گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه، در حال فراهم کردن زير ساخت هاي برگزاري مجامع الکترونيکي است که قرار است امسال به صورت پايلوت چند شرکت مجامع خود را به صورت الکترونيکي برگزار کنند و تلاش خواهد شد مجمع افزايش سرمايه سمات نيز به صورت الکترونيکي برگزار شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود سپرده‌ های حج و عمره زیاد می شوند ؟

به گزارش پارس نیوز ، حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب در آستانه آغاز سفر حج ۱۴۰۳ در گفت‌وگو با ایسنا درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از ۱۰ سال زمان خواهد برد، اظهار کرد: عربستان از زمانی که تصمیم گرفت به کشورها سهمیه حج اختصاص دهد، مقرراتی را وضع کرد تا به نسبت یک‌هزارم جمعیت مسلمان هر کشور، سهمیه حج اختصاص دهد. برای ایران و حدود ۸۵ میلیون نفر جمعیت، ۸۵ هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود ۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

نواب در ادامه درباره اقدام برای مناسب‌سازی سود سپرده‌های حج و عمره با توجه به اظهارنظرهای نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در گذشته درباره مناسب‌سازی سود این سپرده‌ها، گفت: بانک اعلام کرده است همان سودی را به سپرده‌های حج و عمره می‌دهد که به دیگر سپرده‌ها پرداخت می‌کند. علاوه‌بر این، یک سند به ناظم متقاضی حج و عمره ثبت شده است که ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارد؛ فیش های حج و عمره قیمت‌های مختلفی دارد. با این تفسیر اگر دو برادر بودند که یکی سپرده‌گذاری معمول بانک را انجام داده بود و دیگری برای حج سپرده‌گذاری کرده بود، آنکه سپرده‌گذاری حج کرده است، آورده بیشتری دارد، اما اگر ارزش این سپرده را با سرمایه‌گذاری در بازار مقایسه کنیم، طبیعتا این سود و ارزش افزوده اندک است و ما نباید کسی که برای انجام فرمان خداوند ثبت نام برای حج کرده با کار دیگری مقایسه کنیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اضافه کرد: صحبتی شده است تا برای افزایش سود و یا درآمد سپرده‌های حج و عمره راهکاری پیدا شود. پیگیر هستند تا راهکاری پیدا کنند.

وی ادامه داد: ما سعی می‌کنیم از آن مقداری که به عنوان هزینه حج محسوب می‌شود دقیق مراقبت شود و در هنگام انجام برنامه‌های حج، اگر افزوده‌ای حاصل شد به زائر برگردانده شود، با همین رویکرد از هزینه حج ۱۴۰۲ میانگین هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به هر زائر برگشت داده می‌شود، که به خاطر صرفه‌جویی‌های انجام شده است.

 

دیگر خبرها

  • سود سپرده‌ های حج و عمره زیاد می شوند ؟
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • سپرده بلندمدت دارایی‌های پرسپولیس در بانک شهر
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • افزایش سرانه ورزشی اصفهان مستلزم ورود سرمایه‌های خُرد مردمی است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه