Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری گروهی از متهمین خبر داد که تحت پوشش جادوگری و خارج کردن اجنه و شیطان از جسم افراد اقدام به کلاهبرداری یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی کرده و در حالیکه قصد داشتند تا در ادامه اقدامات مجرمانه‌ی خود مبلغ ۱۵ میلیارد ریال دیگر نیز کلاهبرداری نمایند، تمامی آن‌ها دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه گروه جامعه خبرگزاری میزان سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، در توضیح این خبر گفت:: ۲ خردادماه امسال پرونده‌ای از شعبه نهم دادسرای ناحیه یک تهران به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که در آن شاکی به هویت مشخص در شکایت خود عنوان داشته بود: " اواخر سال گذشته به منظور رفع مشکلات شغلی و خانوادگی، از طریق یکی از بستگان نزدیک خود به صورت تلفنی و از طریق پیام رسان تلگرام با جادوگری به نام ابویاسر آشنا شدم؛ این شخص با بیان اینکه اجنه و موجودی به نام شیطان بحرینی در جسم فرزندان اینجانب حلول کرده و قصد آسیب رساندن و کشتن آن‌ها را دارد، با عناوین مختلف اعم از به کارگیری اساتید جادوگری از کشور‌های مختلف به نام‌های ابواسحاق، عثمان و نهایتا شخصی به نام "استاد بزرگ" از یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس جهت کشتن شیاطین مختلف و دفن نمودن آن‌ها در بیایان‌های کشور عراق، مجموعا طی چند نوبت مبلغی بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از من دریافت کردند  ".

شاکی پرونده در ادامه اظهاراتش گفت: " پس از پرداخت این مبلغ، ابویاسر با طرح این ادعا که شیاطین قصد دارند تا با جاساز نمودن موادمخدر در خودرو و محل سکونت اینجانب و دامادهایم، برای شخص من و اعضای خانواده ام پرونده سازی کرده و موجب محکومیت زندان یا اعدام بنده یا دامادهایم شوند، اعلام نمود که دوستان و آشنایانی دارد که آن‌ها در قبال دریافت مبلغ ۱۵ میلیارد دیگر حاضر هستند تا این مشکل را رفع نمایند؛ اینبار موضوع را با وکیل خود در میان گذاشتم که وی مرا به طرح شکایات علیه ابویاسر ترغیب و تشویق کرد".

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه این خبر افزود: با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران با بررسی تراکنش‌های مالی حساب‌های شاکی پرونده اطلاع پیدا کردند که تمامی چک‌های ارائه شده از سوی شاکی توسط خانمی به نام سارینا. ص. وصول شده؛ همزمان با شناسایی خانم "سارینا. ص" و آغاز تحقیقات جهت دستگیری این شخص، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی در مرحله‌ی دیگری از اقدامات پلیسی در این پرونده موفق به شناسایی محل تردد ابویاسر در منطقه نیاوران و دستگیری وی شدند.

با دستگیری ابویاسر و انتقال وی به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، هویت واقعی وی به نام "علیرضا. م" مورد شناسایی قرار گرفت. متهم پس از دستگیری صراحتا عنوان داشت که تمامی اقدامات آن‌ها با ترغیب و تشویق احدی از بستگان نزدیک شاکی پرونده به نام "مرجان. ف" انجام شده و جعل هویت ابویاسر نیز به درخواست این شخص بوده است که بلافاصله مرجان نیز در یکی از خیابان فرعی نیاوران شناسایی، دستگیر و به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

شاکی پرونده پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، ضمن شناسایی مرجان به عنوان یکی از بستگان نزدیک خود عنوان داشت که مرجان مدت چند سال به عنوان کارمند نزد وی مشغول به کار بوده و معرفی ابویاسر به وی نیز توسط همین شخص (مرجان) صورت گرفته و مرجان به واسطه رابطه فامیلی و همکاری، اطلاعات کامل و دقیقی از هویت اعضای خانواده و همچنین وضعیت اقتصادی شاکی پرونده داشته که تمامی این اطلاعات را در اختیار ابویاسر قرار داده است.

با شناسایی مخفیگاه ابویاسر (علیرضا. م.) در منطقه نیاوران – خیابان منایی، کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ به این محل اعزام و در زمان بازرسی از این محل موفق به شناسایی خانم "سارینا. ص" به عنوان همسر موقت ابویاسر (علیرضا) و همچنین یکی از دوستان نزدیک مرجان شدند.

ابویاسر در اعترافاتش به کارآگاهان گفت:از طریق اطلاعاتی که از طریق مرجان در اختیار همسرم قرار گرفته بود، اعتماد شاکی را جلب کرده و طوری وانمود میکردم که این اطلاعات را با بهره گیری از نیرو‌های ماوراء الطبیعه کسب کردم؛ پس از جلب اعتماد کامل مالباخته، با شگرد جادوگری و رمالی و بیان اینکه برای از بین بردن شیاطینی که به جسم اعضای خانواده وی از جمله دختر و نوه اش حلول کرده و قصد نابودی آن‌ها را دارند، نیاز به همکاری اساتیدی از کشور‌های عرب منطقه می‌باشد و نیاز است تا این شیاطین به قتل رسیده و در بیابان‌های عراق دفن شوند، بالغ بر یک ۱۵ میلیارد ریال از شاکی کلاهبرداری کردیم. در ادامه و پس از کلاهبرداری در مرحله‌ی اول، تصمیم گرفتیم تا ضمن معرفی افرادی با عناوین مختلف نظامی و دولتی مجددا از وی کلاهبرداری نماییم که اینبار دستگیر شدیم.

سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به دستگیری تمامی متهمین پرونده عنوان داشت: هر سه متهم پرونده پس از انجام تحقیقات و تکمیل پرونده، در اختیار مقام محترم قضایی قرار گرفته و هر سه نفر با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.
انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس پلیس آگاهی رمالی پلیس دستگیری متهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۴۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ عبداله چولکی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه افرادی اقدام به جعل مدارک تحصیلی و آموزشی و سپس تبلیغ و فروش آنها از طریق فضای مجازی در سطح کشور کرده‌اند پیگیری این پرونده به صورت ویژه در دستورکار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت و آنان با انجام اقدامات فنی و تحقیقات کارگاه‌هایی را در این رابطه در یکی از استان های غربی شناسایی کردند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در بررسی از تجهیزات به‌دست آمده از متهمان حدود یک هزار فقره انواع اسناد و مدارک جعلی که در فضای مجازی توسط آنان برای تبلیغ و فروش بارگذاری شده بود کشف شد، گفت: در پیگیری و بررسی از کارگاه مذکور تعداد قابل توجهی از انواع اسناد و مدارک جعلی شامل ریزنمرات تحصیلی، دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی موقت پایان دوره متوسطه، انواع گواهی های مهارت فنی و حرفه‌ای، هولوگرام و امهار مختلف به همراه آلات و ادوات تخصصی جرم جعل کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه اقدام سریع پلیس آگاهی در شناسایی و دستگیری متهمان منجر به عقیم ماندن اهداف آنان شد، تصریح کرد: سه نفر از متهمان اصلی دستگیرشدند که در بازجویی های تخصصی به بزه انتسابی اعتراف کردند و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.

چولکی با بیان اینکه تصویب مجازات های سنگین و بازدارنده باعث پیشگیری از وقوعات مشابه می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در خصوص کارگاه‌های جعل اسناد و تولید کالای تقلبی جهت بررسی به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید. همچنین مراقب باشند در دام جاعلان و کلاهبردارانی که مدعی أخذ مدارک تحصیلی و آموزشی هستند گرفتار نشوند زیرا صدور این کارت‌ها به صورت مکانیزه، متمرکز و توسط مراجع رسمی انجام می‌شود و با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن کارت‌های متفرقه مشخص می‌شود.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری یک بیلیون و ۹۰۰ میلیارد ریالی با وعده خرید خودرو
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • دستگیری مردی که به بهانه شرکت در مراسم ترحیم مادرش به زنان تعرض می‌کرد
  • کشف ۲۰ پرونده سرقت با دستگیری ۲ سارق در جنوب تهران/ قاچاقچی حشیش بازداشت شد
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز در تهران/ قاتل: جسد را زیر تختخواب داخل اتاق گذاشتم        
  • زندگی قاتل با جسد زن گمشده به مدت ۲ شبانه‌روز!
  • انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی