Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو فراکسیون امید در مجلس اعتقاد دارد اجرای سیاست جدا کردن فرزندان مهاجران از والدینشان در آمریکا، نشان دهنده کارنامه سیاه این کشور در حوزه حقوق بشر است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، جلیل رحیمی‌جهان‌آبادی در واکنش به اقدام ایالات متحده آمریکا مبنی بر اجرای سیاست جدا کردن فرزندان مهاجران غیرقانونی از والدینشان، گفت: آمریکایی‌ها بر خلاف ادعاهایشان، کارنامه سیاهی در حوزه حقوق بشر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: باید اذعان کرد از زمان روی کار آمدن ترامپ، فشار بر مهاجران افزایش یافته است و این در حالی است که طبق قوانین حقوق بشر چنین اقدامی خلاف شأن انسانیت محسوب می‌شود.

عضو فراکسیون امید در مجلس دهم با اشاره به اینکه دولت آمریکا چندی پیش از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد و این امر نشان می‌دهد این کشور برداشت صحیحی از واژه و مفهوم حقوق بشر ندارد، ادامه داد: همچنین نباید از یاد برد که آمریکا و رژیم صهیونیستی همواره در فهرست ناقضان حقوق بشر سازمان ملل نیز قرار داشتند و به نوعی این اقدام فرار از واقعیت‌ها تلقی می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: آمریکا در حالی اقدام به اجرای سیاست جدا کردن فرزندان مهاجران از والدینشان می‌کند که همواره با استفاده از فضاسازی‌های رسانه‌های و ایجاد جو منفی علیه کشور‌های دیگر، آن‌ها را متهم به نقض حقوق انسان‌ها می‌کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور‌های مختلف دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های گذشته تحت فشار‌های تبلیغاتی منفی آمریکا در حوزه نقض حقوق بشر قرار داشته است، خاطرنشان کرد: این مهم در حالی مطرح می‌شود که ایرانیان همواره استقلال خود را حفظ کرده و در مقابل درصدد حمایت از پناهجویان بوده است.

به گزارش خانه‌ملت، دولت آمریکا اعلام کرده است از پنجم ماه مه، یعنی زمان اجرای رویکرد «تحمل صفر» در قبال پناهجویان تا نهم ژوئن، ۲۳۴۲ کودک را از سرپرستانشان جدا کرده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فراکسیون امید حقوق بشر آمریکایی کارنامه سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۵۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخت شدن کار مهاجران تاجیک در قزاقستان

در قزاقستان کنترل مهاجران از آسیای مرکزی به ویژه از تاجیکستان تشدید شده است، در نتیجه بازرسی‌ها، بسیاری از مهاجران یا بازداشت می‌شوند یا به مقصد کشورهایشان اخراج می‌شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در قزاقستان نیز به دنبال روسیه، کنترل مهاجران از آسیای مرکزی به ویژه از تاجیکستان تشدید شده است.

مهاجران تاجیک ادعا می‌کنند که پلیس قزاقستان مهاجران کشورهای آسیای مرکزی را به صورت ویژه بررسی می‌کند.

به گفته آن‌ها، در نتیجه بازرسی‌ها، بسیاری از مهاجران یا بازداشت می‌شوند یا به مقصد کشورهایشان اخراج می‌شوند.

یکی از این مهاجران گفت که گاهی حتی کسانی که دارای حق اقامت موقت هستند نیز اخراج می‌شوند.

وزارت کشور تاجیکستان در 7 مه به شهروندان این کشور که به قزاقستان می‌روند توصیه کرد که تمام مدارک مجوز خود را با خود همراه داشته باشند.

وزارتخانه مزبور اعلام کرد که این به دلیل قوانین جدید و سختگیرانه اعمال شده توسط دولت قزاقستان در فرودگاه‌های این کشور است.

پیش از این پلیس قزاقستان از اخراج 16 مهاجر شاغل در منطقه اولیتو خبر داده بود.

9 نفر از آن‌ها شهروند تاجیکستان و 7 نفر از آن‌ها شهروند ازبکستان بودند.

بر اساس اطلاعات پلیس قزاقستان مشخص شد که این مهاجران به طور غیرقانونی در شهر ساتپایف کار می‌کردند.

در آوریل سال جاری، وزارت امور خارجه تاجیکستان به شهروندان خود توصیه کرد از سفر به روسیه خودداری کنند.

اگرچه در اطلاعات نوشته نشده است، اما مدافعان حقوق بشر دلیل صدور این توصیه را آزار و اذیت شهروندان تاجیک در روسیه عنوان می‌کنند.

پس از حمله تروریستی به سالن کنسرت کروکوس مسکو، تاجیک‌ها با موجی از بیگانه هراسی در روسیه مواجه شدند.

اکثر مظنونان دستگیر شده در این پرونده تاجیک هستند.

همچنین خاطرنشان می‌شود که روسیه تنها کشوری نیست که ورود تاجیک‌ها را به این کشور ممنوع می‌کند. شهروندان تاجیکستان از اواخر ماه مارس با مشکلات مشابهی در گرجستان مواجه بوده‌اند.

علاوه بر این، از ماه آوریل، ترکیه رژیم سفر بدون روادید برای شهروندان تاجیکستان را لغو کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی قوانین مزاحم حوزه کسب و کار در دستورکار است
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • سخت شدن کار مهاجران تاجیک در قزاقستان
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند