Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانچی گفت: یکی از برنامه های سال جاری معاونت درمان وزارت بهداشت، در نظر گرفتن هزینه ویژه ای برای بیماران خاص و صعب العلاج است،   به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمشید کرمانچی مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماری‌ها با بیان اینکه برای هر کدام از خدمات درمانی و توانبخشی، سقف پرداختی معین شده است، گفت: برای مثال سالانه هزینه معینی برای خدمات دندانپزشکی لحاظ شده است و بیمار تا آن سقف، پرداختی نخواهد داشت، بنابراین سقف هزینه های خدماتی که توسط کمیته علمی مشورتی وزارت بهداشت مشخص شده است، رایگان ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کرمانچی درخصوص اقدامات درمانی بیماران ام اس، اظهار داشت: بسته خدمتی بیماری ام اس از دو سال قبل توسط وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است و هر دانشگاه مطابق با ظرفیت و امکاناتی که در اختیار دارد، خدماتی مانند مشاوره های درمانی، توانبخشی، دندانپزشکی و سایر خدمات را به آنها ارائه می دهد.

وی در ادامه افزود: برخی از دانشگاه ها این خدمات را دارند، اما برخی از آنها نیاز دارند با بخش خصوصی تعامل کنند و خدمات را ارائه دهند که این موضوع نیز توسط دانشگاه ها درحال پیگیری است. راهنمای بالینی بیماری ام اس ابلاغ می‌شود مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماری ها با بیان اینکه ارائه خدمات توانبخشی به بیماران ام اس نیازمند گایدلاین و دستورالعمل معینی بود، تصریح کرد: این گایدلاین در سال 96 توسط همکاران حوزه توانبخشی تدوین و به دانشگاه ها ابلاغ شده است و علاوه بر آن، راهنمای بالینی بیماری ام اس با همکاری دفتر تعرفه و استانداردسازی خدمات وزارت بهداشت نیز، در حال طراحی و آماده سازی است که به زودی ابلاغ خواهد شد، تا براساس آن، تمام بیماران به صورت یکسان و استاندارد در سراسر کشور خدمت را دریافت کنند.

کرمانچی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، چند مرکز جامع ارائه خدمات درمانی و توانبخشی به بیماران ام اس در کشور تعریف شده که چهار مرکز در تهران و در بیمارستان های سینا، امام خمینی (ره)، فیروزگر و امام حسین (ع) در حال تکمیل بوده و مابقی مراکز در شهرهای مشهد، اصفهان، شیراز و کرمانشاه به عنوان مرکز مراجعه بیماران ام اس، در حال فعالیت هستند و بسته خدمات ام اس را به طور کامل ارائه می دهند. خدمات بیماران ام اس در مراکز جامع، به طور کامل ارائه می‌شود وی با بیان اینکه دستورالعمل تجمیع خدمات بیماری ام اس به تمام دانشگاه ها ابلاغ شده است، گفت: دانشگاه ها موظف شده اند تا خدمات بیماران ام اس را در یک مرکز به صورت جامع به آنها ارائه دهند، این اقدام با این هدف انجام می شود که بیمار مبتلا به ام اس، بتواند از طریق یک مرکز به تمام خدمات مورد نیاز با کمترین دغدغه و دردسر و با تعرفه دولتی، دسترسی داشته باشد.

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماری ها با اشاره به اینکه یکی از برنامه های سال جاری معاونت درمان وزارت بهداشت، در نظر گرفتن هزینه ویژه ای برای بیماران خاص و صعب العلاج است، تاکید کرد: براساس این برنامه، در تلاش هستیم، کسری اعتباری و پرداختی که در سال گذشته مشکلاتی را در برخی دانشگاه های کشور ایجاد کرده بود، امسال به حداقل رسیده و برطرف شود.

کرمانچی، تصریح کرد: مقرر است، منابع مالی ویژه درمان سرپایی بیماران خاص و صعب العلاج علاوه بر بستری به صورت جداگانه به دانشگاه ها برسد تا به صورت کامل برای این بیماران هزینه شود. آنچه برای ما و بیماران مهم است، این است که مطمئن شویم مراکز درمانی، خدمات را به صورت استاندارد، کامل، با کیفیت مناسب و با تعرفه دولتی به بیماران ارائه می دهند.

وی در واکنش به خبری درخصوص اختلال در ارائه خدمات درمانی به بیماران ام اس، توضیح داد: این خبر درست نیست، چراکه در حال حاضر بسته خدمات بیماران ام اس در مراکز جامع ام اس، ارائه می شود و بیماران می توانند از هرگونه مشاوره ای در این مراکز بهره مند شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در برخی شهرها، به دلیل نبودن تجهیزات و امکانات پیشرفته توانبخشی، برخی خدمات ارائه نمی شود و در برخی شهرها به دلیل کمبود اعتبارات دانشگاه ها نتوانستند، با بخش خصوصی یا غیردولتی قرارداد ببندند، بنابراین برای برخی بیماران ممکن است، بسته خدمتی به صورت کامل ارائه نشود که این موضوع در دستور کار است و بررسی خواهیم کرد تا کمبودها جبران شود و مشکلات اعتباری حل شده و دانشگاه ها نیز بتوانند خدمات را به صورت کامل ارائه دهند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند