Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:56:51 GMT

42 حزب و تشکل سیاسی در قم فعالیت می کنند

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۸۲۸۷

42 حزب و تشکل سیاسی در قم فعالیت می کنند

قم- ایرنا - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قم با اشاره به راه اندازی خانه احزاب استان در راستای اجرای منشور گفت و گوی سیاسی، گفت: هم اکنون 42 حزب و تشکل سیاسی با گرایش های مختلف در قم فعالیت دارند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری قم،احد جمالی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قم درگفت و گویی با بیان اینکه بعد از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی نیاز به فعالیت احزاب بیش از پیش احساس می شود، بیان داشت: مردم سالاری لوازم و نیازمندیهایی دارد و نخستین نیازمندی این است که سلیقه های سیاسی مختلف در جامعه در قالب تشکل هایی به نام حزب سیاسی متبلور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه احزاب بایستی توانایی عرضه دیدگاه ها و راهبردهای خود که برگرفته از راهبردهای کلی نظام و درقالب قانون اساسی است، را به جامعه داشته باشند افزود: احزاب هرقدر در این کار موفق باشند، کسانی را که در جامعه به فکر و اندیشه آن ها نزدیک تر هستند جذب می کنند.
جمالی تشکیل خانه‌های احزاب و ایجاد نقش برای تشکل‌های سیاسی در دولت های یازدهم و دوازدهم را مورد توجه قرار داد و گفت: دراستان قم سعی کردیم نقش احزاب را پررنگ‌تر کنیم و با اقدامات صورت گرفته این امر به صورت نسبی محقق شده است.
خانه احزاب قم به عنوان نهمین خانه احزاب کشور در اردیبهشت ماه سال جاری آغاز به کار کرد.
معاون استاندار قم بیان داشت: در حال حاضر 42 حزب و تشکل سیاسی در استان قم مشغول فعالیت می باشند که بیش از نیمی از احزاب از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید شکل گرفته اند.
وی با اشاره به برنامه ریزی های استان برای اجرای منشور گفت وگوی سیاسی ابلاغی وزارت کشور گفت: بر همین اساس اقدامات لازم صورت گرفته که از جمله آنها راه اندازی خانه احزاب استان می باشد.
جمالی هدف از راه اندازی خانه احزاب را تقویت و ساماندهی فعالیت های حزبی در استان قم عنوان و تصریح کرد: تشکیل خانه احزاب با هدف تعمیق ارتباط بین جامعه و حاکمیت و مطالبه ی امور مربوط به احزاب که نماینده توده های جامعه هستند بوده است.
معاون استاندار قم رعایت مصالح ملّی و جامعۀ اسلامی و حفظ هویت سیاسی جریانها و گام برداشتن در چارچوب منافع ملی را از اولویت های کاری احزاب دانست و گفت: یکی از دلایل اصلی اختلاف بین جریان های سیاسی در کشور این است که هنوز گروه ها بر سر عنوانی به نام منافع ملی به اجماع نرسیده اند.
وی با بیان اینکه دید افراد و تشکل ها در ایران بیشتر حول محور حزب، منافع حزبی و جریانی شکل گرفته و اغلب با منافع ملی بیگانه است افزود: جریانات سیاسی در گام نخست باید بر سر منافع ملی به اجماع برسند و این ابتدای راه موفقیت برای احزاب خواهد بود و در گام بعدی نیز باید هر حزب به حقوق احزاب مخالف خود احترام بگذارد.
جمالی بیان داشت: اختلافات و مسایل نباید در این حد باشد که نتوانیم در کنار هم بنشینیم و صحبت کنیم؛ چرا که اختلافات سلیقه و اختلافات سیاسی جزو لوازم و نیازمندی هایی است که احزاب سیاسی را به تکامل می رساند و اگر این ها نباشد، احزاب نمی توانند عیوب و ایرادات خود را ارزیابی کنند و آنها را بهبود بخشند.
معاون استاندار قم، همدلی و نهادینه شدن فرهنگ گفت و گو، به ویژه از جریان ها و تشکل ها و سلایق مختلف سیاسی استان را مورد انتظار مردم و مسئولان دانست و تصریح کرد: جریانات سیاسی باید این احساس را به‌وجود آورند که همچون یک خانواده هستند و باید حول محور قانون اساسی به گفت‌‌و‌گو بنشینند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید از ظرفیت همه گروههای سیاسی برای پیشبرد منافع ملی استفاده کرد گفت: معتقدیم در راستای کارآمدی مدیریت استان، باید از نظرات دانشگاهیان، نخبگان، احزاب، تشکل‌ها و گروه‌های سیاسی استفاده شود.
جمالی بیان داشت: در دولت های یازدهم و دوازدهم با تشکیل خانه‌های احزاب و ایجاد نقش برای تشکل‌های سیاسی این باور عملیاتی شده و در استان قم نیز در مقاطع مختلف با حضور در دانشگاهها و برگزاری نشست‌هایی با جامعه دانشگاهی اعم از روسا، معاونین و دبیران تشکل های دانشجویی و همچنین دبیران احزاب مجوز دار، سعی کردیم نقش آنها را پررنگ ‌تر کنیم.
وی افزود: در راستای اجرای منشور گفت و گوی سیاسی برگزاری جلسات فصلی روسای دانشگاهها، دبیران تشکل ها و احزاب با استاندار و جلسات ماهیانه با معاونت سیاسی و جلسات نوبه ای با مدیر کل سیاسی برنامه ریزی شده است.
وی همچنین با بیان اینکه تجربه خوبی از شورای گفت و گوی بین دولت و بخش خصوصی در امر اقتصاد داشتیم بیان کرد: در دولت دوازدهم این تجربه به بخش‌های سیاسی و اجتماعی جامعه تعمیم داده شده تا ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، احزاب و تشکل‌ها، صاحبان فکر و اندیشه، دانشگاهیان و دانشجویان در قالب شورای گفتگو مورد استفاده قرار گیرد.
جمالی افزود: قصد داریم آنچه در دانشگاه‌ها به عنوان پتانسیل علمی در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی وجود دارد در عمل هم استفاده کنیم.
وی گفت: ارتباط با دانشگاه‌ها، مراکز علمی، اساتید، دانشجویان و اصحاب فکر و اندیشه و علاقه مند به مشارکت در امور جامعه جزء اهداف منشور گفتگوی سیاسی است و معاونت سیاسی طی برنامه ریزی به عمل آمده در صدد بهره گیری موثر از ظرفیت های دانشگاهها و حوزه ها در این خصوص است.
معاون استاندار قم در پایان ضمن دعوت از همه جریان های سیاسی استان به همدلی و وحدت به عنوان عامل موفقیت و سرافرازی خاطرنشان کرد: اگر اصولگرایان، اصلاح ‌طلبان، اعتدال ‌گرایان و همه احزاب، گروه‌ها و تشکل‌ها به میدان بیایند باز برای حل مشکلات و حرکت در مسیر توسعه و آبادانی کم است چرا که امروز بار مسئولیت سنگینی بر دوش همگان قرار دارد که نیاز به تلاش مضاعف خواهد داشت.
7405/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي احزاب معاون استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند

روح اله خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی اضافه کرد: در این راستا اولین جشنواره ورزش های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه های هدف را به دنبال داشت.

این مسوول ادامه داد: فعالیت های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهای ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

وی اظهار داشت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس(آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند