Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@23:28:14 GMT

گلایه حریرچی از برنامه‌های آشپزی رسانه ملی

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۸۵۶۸

گلایه حریرچی از برنامه‌های آشپزی رسانه ملی

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید به اصلاح پذیرش در رشته پزشکی و آموزش‌های بالینی کشور نسبت به برنامه‌های آشپزی رسانه ملی گلایه کرد و گفت: رسانه ملی برای افراد با درآمد متوسط به پایین برنامه تغذیه‌ای و آشپزی تولید کند، زیرا غذا از ارکان مهم سلامت است.

خبرگزاری تسنیم: معاون کل وزارت بهداشت با تاکید به اصلاح پذیرش در رشته پزشکی و آموزش‌های بالینی کشور نسبت به برنامه‌های آشپزی رسانه ملی گلایه کرد و گفت: رسانه ملی برای افراد با درآمد متوسط به پایین برنامه تغذیه‌ای و آشپزی تولید کند، زیرا غذا از ارکان مهم سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ایرج حریرچی در پاسخ به پرسش خبرنگاران در هفتاد و هشتمین نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به برخی برنامه‌های آشپزی در رسانه ملی گلایه کرد و اظهار داشت: شما وقتی لیست مواد لازم این غذا‌ها را ملاحظه می‌کنید که دربرگیرنده بهترین گوشت و یا زعفران و. مواد گران قیمت است واقعا این سوال رخ می‌دهد چند درصد از خانواده‌ها چنین درآمدی دارند تا چنین غذا‌هایی را درست کنند.

وی ادامه داد: رسانه ملی باید به سمت تولید برنامه‌هایی برود تا مردم بتوانند با کمترین هزینه غذا‌های مطلوب درست کنند، زیرا غذا یکی از ارکان‌های مهم سلامت افراد است بنابراین می‌توان با مواد غذایی ارزان غذا‌هایی درست کرد که مواد مورد نیاز بدن را پاسخ دهد، ولی متاسفانه هم اکنون برنامه‌های رسانه ملی اینگونه نیست.

حریرچی با پرداخت به زوایای پنهان آسیب‌های چنین برنامه‌های در رسانه ملی از منظر شیوع افسردگی و دامن زدن به حسرت‌ها توضیح داد: وقتی در چنین برنامه‌های بهترین کابینت، ابزار آشپزی، وسایل آشپزخانه لوکس و مایکروو مشاهده می‌شود به نوعی به حسرت‌های افراد و اقشار کم درآمد دامن می‌زند درحالیکه بار‌ها عنوان شده است اصلا مطلوب نیست پخت غذا‌ها توسط مایکروو صورت پذیرد.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه به چالش آموزش پزشکی کشور نیز گریزی زد و گفت: مهمترین مشکل آموزش پزشکی کشور در ورودیه آن یعنی پذیرش دانشجو است و به گفته یکی از بزرگان پزشکی ایران این روند کنونی کنکور در کشور تبدیل کارخانه کنکور شده است.

حریرچی در توضیح بیشتر مشکل کنکور برای رشته‌های پزشکی عنوان کرد: در برخی کشور‌ها اصلا رشته پزشکی از مقطع لیسانس شروع می‌شود، زیرا نباید هر کسی در رشته پزشکی و فقط به خاطر نمره خوب کتبی و تئوری پزشک شود، زیرا پزشکی رشته پر استرس و مسولیت باری است و باید افرادی در این رشته فعالیت کنند که به نوعی بتوانند خود را با درد بیمار همراهی کنند و هم درد مردم شوند.

معاون کل وزارت بهداشت در نهایت بر اصلاح پذیرش و قبولی در رشته پزشکی و آموزش‌های بالینی در کشور تاکید کرد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003VMC

منبع: فردا

کلیدواژه: پزشکی وزارت بهداشت برنامه آشپزی تلویزیون حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، لیلا آقا قزوینی گفت: در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، جدیدترین دستاوردها در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی برای متخصصان داخلی و خارج از کشور ارائه می شود.

این متخصص رادیولوژی افزود: با توجه به اهمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران مراجعه کننده به اورژانس ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محورهای مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات ها و چت جی پی تی(Chat GPT ) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکارها در این حوزه ارایه خواهد شد.

آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویربرداری برای دریافت گزارش های اصولی و کاربردی تصویربرداری، یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوطه در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته ها قرار گیرد.

این کنگره با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می شود. همچنین، همزمان با این کنگره، آخرین دستاوردهای تجهیزات رشته تصویربرداری در قالب نمایشگاهی در معرض دید حاضران قرار می گیرد.

کد خبر 6092993 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری