Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۳۴ میلیون و ۲۱۵ هزار نفر در بیمارستانهای وزارت بهداشت از مزایای طرح تحول و حمایت مالی آن بهره‌مند شدند، همچنین دو میلیون و ۳۰ هزار زایمان طبیعی رایگان براساس سیاست‌های جمعیتی صورت پذیرفته است. ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳ اجتماعی پزشکی نظرات

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری هفتگی وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور به بیش از 130 هزار تخت، با تعداد دقیق  130 هزار و 58 تخت در سراسر کشور افزایش یافته است، گفت: با حمایت مجلس و دولت با احداث تخت های جدید در طرح تحول سلامت، قسمت عمده ای از کمبود امکانات بیمارستانی کشور، خصوصا در مناطق محروم، جبران شد و برای اولین بار از مرز 130 هزار تخت در کشور فراتر رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: ضمن حرکت به تامین استاندارد مناسب تخت بیمارستانی در کشور، از لحاظ تعداد و کیفیت، برنامه های متعددی برای اجتناب از بستری غیر ضروری، جایگزینی درمانهای سرپایی با بستری و ارائه خدمات مراقبت بستری در منزل در حال انجام و توسعه است.

حریرچی با اشاره به اینکه 68.5 درصد تخت‌های بستری کشور در بیمارستانهای وزارت بهداشت، 6 درصد در سایر بخش‌های دولتی و 9.5 درصد در نهادهای عمومی غیر دولتی مثل سازمان تامین اجتماعی قرار دارند، افزود:  همچنین 13 درصد تخت‌های بستری کشور در بیمارستان های بخش خصوصی و 3 درصد در بخش خیریه وجود دارند.

وی افزود: 981 بیمارستان در کشور مشغول به فعالیت هستند و چندین بیمارستان بزرگ و کوچک هم آماده افتتاح است. 401 هزار و 395 نفر در بیمارستانهای کشور مشغول به کار هستند. البته این آمار به غیر از افرادی است که در خارج از بیمارستانها، در امور پشتیبانی و تهیه تجهیزات و ملزومات بیمارستانی مشغول به کار هستند. از این تعداد 64.6 درصد یا 259 هزار و 608 نفر در بیمارستانهای وزارت بهداشت اشتغال دارند.

حریرچی با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح تحول، 34 میلیون و  215 هزار نفر در بیمارستان های وزارت بهداشت از یک تا چندین روز و بیشتر بستری شده اند و از مزایای طرح تحول و حمایت مالی آن بهره مند شده اند، تصریح کرد: البته ممکن است یک نفر در طول این دوره به دلیل نوع و شدت بیماری چندین بار بستری شده باشد و این بدین معنی است که برای 77.4 درصد بیماران بستری کشور حفاظت مالی در برابر هزینه های کمرشکن و فقرزای سلامت و حمایت مالی قابل توجه در بیمارستان های دولتی به صورت هدفمند انجام شده است.

وی افزود: همچنین در این چهار سال، 22 میلیون و 180 هزار نفر در بیمارستانهای وزارت بهداشت به طور موقت بستری شده اند و از بسته‌های حمایتی طرح تحول نیز، استفاده کرده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص تعداد زایمانهای طبیعی گفت: در راستای ترویج زایمان طبیعی و سلامت مادران و سیاست‌های جمعیتی، دو میلیون و 30 هزار مورد زایمان طبیعی رایگان بدون دریافت هیچ هزینه ای انجام شده است یعنی تعداد زایمانهای طبیعی رایگان و حمایت شده در طرح تحول از مرز 2 میلیون نفر گذشت.

وی افزود: همچنین جهت رفاه مادران، 1800 واحد تک نفره زایمان مجهز به تمام امکانات برای انجام زایمان طبیعی در 366 بیمارستان دولتی در دوره اخیر ایجاد شده است.

به گفته وی،  هم اکنون 85 درصد هزینه های درمان ناباروری با تعرفه دولتی برای زوج های نابارور با منابع طرح تحول پوشش داده می شود و 17 مرکز جدید درمان ناباروری با تمرکز بر مناطق محروم به ویژه در 6 استان فاقد مرکز (سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کهکیلویه و بویر احمد، چهار محال بختیاری، گلستان و لرستان) تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت.

حریرچی در ادامه با بیان اینکه حساسیت نسبت به سلامت افراد مشهور و معروف از جمله موضوعاتی است که مورد توجه افکار عمومی است، گفت: در همین زمینه سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا مجاز هستیم وضعیت سلامت و سوابق درمانی آنها را افشا کنیم؟ طبق ماده ٤٨ راهنمای عمومی اخلاق حرفه ای اعضای سازمان نظام پزشکی، لازم است شاغلین حرف پزشکی و وابسته انصاف را در مورد تمام بیماران و مراجعین پاس بدارند.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: در مورد اولویت دادن به بیماران و توزیع منابع که در اختیار ارائه کنندگان خدمات سلامت است، باید شاخص های موجه و مشخصی مانند اورژانسی بودن و همچنین موثر بودن اقدامات درمانی را در نظر گرفت.

وی افزود: طبق ماده 49 همین راهنما، شاغلین حرف پزشکی و وابسته نباید در ارائه خدمات به بیماران مرتکب اعمالی مانند ارائه خدمات خارج از نوبت شوند که تبعیض بین بیماران محسوب می‌شود.

حریرچی با بیان اینکه اخلاق پزشکی تحت تاثیر اخلاق رسانه ای است، افزود: رسانه‌ها نباید به بزرگ نمایی یا کوچک نمایی خبر بپردازند. گاهی بزرگنمایی خبر به جامعه آسیب می‌رساند.

 

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین

علی بیت‌الهی درباره مطالعات انجام‌شده برای شناسایی اینکه چه میزان جمعیتی از ایران که در پهنه فرونشستی سکونت دارد، اظهار داشت: «در این باره گزارشی تهیه کرده‌ام که در این گزارش نقشه‌های فرونشستی و سکونتگاه‌های جمعیتی شهری و روستایی را بررسی کردم و تطابق دادم، مطالعات نشان می‌دهد که متاسفانه محدوده‌های جمعیتی عمده و کلان کشور مانند تهران، مشهد، شیراز، کرمان و از همه مهم‌تر اصفهان و چند کلان شهر دیگر دقیقا در محدوده فرونشستی قرار دارند یا مجاورت و حاشیه زون‌های فرونشستی واقع شده‌اند.»

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: محاسبات انجام شده نشان می‌دهد که چیزی حدود ۴٩ درصد جمعیت کل ایران بر روی پهنه‌های فرونشستی یا مجاورت آن سکونت دارند.

رئیس بخش خطرپذیری مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تاکید کرد: خصلت فرونشست زمین این است که هر روز ادامه دارد و استنباط می‌شود که اگر همین روال ادامه پیدا کند این زون‌های مجاورت فرونشست هم جزو پهنه‌های فرونشست خواهند شد و به این پهنه می‌پیوندند و وسعت فرونشست افزایش پیدا می‌کند.

بیت‌الهی افزود: مساحت زون‌های فرونشستی در کشور نسبت به ۵ سال گذشته حدود ٣ برابر افزایش پیدا کرده و رشد پهنه خصوصیت فرونشست است.

وی گفت: باید توجه داشت که این حجم جمعیت و ساخت و سازها، ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها و شریان‌های حیاتی تحت تاثیر این موضوع هستند و کاهش این ریسک نگاه ویژه‌ای را می‌طلبد.

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • زندگی ۴۹ درصد مردم ایران روی فرونشست زمین
  • وزارت راه : ۴٩ درصد از جمعیت ایران بر روی فرونشست و مجاور آن سکونت دارد
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت