Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، معاون اول رییس جمهور در این جلسه با اشاره به شرایط جدید كشور و تنگناها و محدودیت‌های موجود گفت: مدیریت منابع ارزی كشور در وضعیت كنونی ضروری است و دولت در این خصوص برنامه ریزی جدی انجام داده است.
وی ضمن تاكید بر اینكه در تخصیص ارز با نرخ رسمی برای تامین كالاهای حیاتی و اساسی مورد نیاز مردم كمترین اختلالی ایجاد نخواهد شد، اظهار کرد: مردم اطمینان داشته باشند حتی در بحرانی ترین شرایط ارز به نرخ مصوب و رسمی و به میزان كافی برای تأمین كالاهای اساسی و حیاتی اختصاص خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهانگیری با اشاره به گروه بندی و تعیین فهرست كالاهای مورد نیاز كشور بر اساس اولویت بندی و گروه بندی كالاها گفت: دستگاه های دولتی و نظارتی در خصوص قیمت گذاری ، میزان واردات و نظارت بر نحوه تخصیص ارز و توزیع كالاهای اساسی و حساس برنامه ریزی دقیق و منظمی انجام داده اند و از محل ارز حاصل از فروش نفت و میعانات گازی و محصولات پتروشیمی و سایر صادرات غیر نفتی، ارز مورد نیاز كالاهای اساسی و حیاتی تامین خواهد شد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینكه نخواهیم گذاشت كوچكترین رانت و فساد در این خصوص ایجاد شود، افزود: در شرایط كنونی كشور با كسانی كه بخواهند با ایجاد فساد به نظام اقتصادی كشور آسیب وارد كنند محكم و به طور جدی برخورد خواهد شد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینكه ایجاد امنیت و آرامش اقتصادی خواست مردم و همه فعالان اقتصادی است؛ از وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانك مركزی و گمرك جمهوری اسلامی ایران خواست تا با اطلاع رسانی كافی و به هنگام در مورد نحوه تامین ارز و ترخیص كالا شفافیت لازم را برای ممانعت از بروز فساد و جلوگیری از طرح ادعاهای خلاف علیه اقدامات دولت در خصوص تأمین ارز مورد نیاز كشور بوجود آورند.
در این جلسه كه وزرای صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، اقتصاد و دارایی، جهاد كشاورزی و نفت، رییس سازمان برنامه و بودجه، رییس بانك مركزی و معاون اقتصادی رییس جمهور و رییس سازمان بورس و اوراق و بهادار كشور حضور داشتند مصوب شد؛ به كالاهای گروه اول كه شامل كالاهای اساسی و حیاتی می شود حدود ۱۸ میلیارد دلار، به كالاهای گروه دوم كه شامل كالاهای مصرفی و مواد و تجهیزات مورد نیاز تولید این كالاها حدود ۲۴ میلیارد دلار و برای كالاهای گروه سوم ۶/۵ میلیارد دلار ارز پیش بینی شده است كه توسط صادر كنندگانی كه ارز خود را با نرخ رقابتی و توافقی در بورس عرضه خواهند كرد، تأمین خواهد شد.
همچنین در این جلسه مصوب شد؛ واردات كالاهای گروه چهارم كه نیاز اصلی مردم نیست ممنوع شود و این گروه از كالاها حتی با نرخ غیر رسمی امكان ورود نداشته باشند.
همچنین در این جلسه مقرر شد وزارت صنعت، معدن و تجارت،‌ بانك مركزی و سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص ساز و كارهای اجرایی و لازم جهت ارائه ارز شركت های صادر كننده محصولات غیرنفتی در بورس تصمیمات لازم را اتخاذ كنند.
همچنین وزارت خانه های صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و جهاد كشاورزی موظف شدند درخصوص نحوه تأمین ارز مورد نیاز، میزان واردات و قیمت كالاهای اساسی به ساز و كار واحدی دست یابد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد اسحاق جهانگیری مشکلات ارزی مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش‌های جدید ارزی در راه است

به گزارش خبرنگار صداوسیما، معاون بین الملل بانک مرکزی گفت: رئیس کل بانک مرکزی برای شرکت در پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به دعوت رئیس این بانک به ریاض سفر کرد. بانک‌های مرکزی کشور‌های عضو و مقامات بین المللی در این سفر حضور داشتند، که خوشبختانه در حاشیه اجلاس مذاکرات خوبی با مقامات سازمان‌های بین المللی و بانک‌های مرکزی کشور‌هایی که طرف کاری ما هستند صورت پذیرفت.
آقای کریمی گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی میشود.
معاون بین الملل بانک مرکزی همچنین گفت: بانک مرکزی در طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تامین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمیگرفت.
آقای کریمی خاطر نشان کرد: ما در ظرف چند روز گذشته توانستیم پرداخت حج عمره امسال را از محل منابع مسدودی خودمان به بانک‌های عربستانی منتقل کنیم و از این جهت یک نگرانی که وجود داشت برطرف شد. اما هدف اصلی در این سفر این بود که این پرداخت‌ها را تبدیل به یک رابطه پولی و بانکی با بانک‌های ذیربط در عربستان بکنیم که این بتواند برای پرداخت‌های عربستان به صورت پایدار در بیاید.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند