Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دستگاه هاي عضو اين ستاد در حال رصد و شناسايي عناصر پديدآورنده شرايط ارزي کنوني هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «علي مويدي خرم آبادي» امروز (دوشنبه) در حاشيه مراسم امضاي تفاهم نامه همکاري ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان، در جمع خبرنگاران افزود: اينکه عناصر را اکنون معرفي کنيم از نظر سازماني به مصلحت نيست؛ بعضي از اين عناصر شناسايي شده اند و بعضي در حال رصد هستند که نتيجه اين اقدام ها را به زودي به اطلاع مردم مي رسانيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بنا به دستور شخص رئيس جمهوري، تمرکز ستاد در شرايط کنوني بر بحث مبارزه با قاچاق ارز است. در اين زمينه با دستگاه هاي متولي هماهنگي هايي انجام شده و اين دستگاه ها برنامه هايي را در دستور کار قرار داده اند تا بتوانيم تکانه ها را کاهش دهيم.
مويدي با بيان اينکه اين برنامه ها به دستگاه هاي مقابله اي از جمله تعزيرات، نيروي انتظامي، وزارت اطلاعات و گمرک ابلاغ شده است، گفت: طبيعي است که بخش مقابله اي بعد از تمهيدات پيش گيرانه و ايجابي مورد توجه قرار مي گيرد.
رئيس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: آمار کشفيات هفته آينده به استحضار مردم مي رسانم.
وي در پاسخ به اين پرسش که گفته مي شود برخي از کشورها در اين نوسانات ارزي نقش داشته اند، گفت: ما شاهد يک سازمان يافتگي در مرز و بيرون مرز به منظور عمليات رواني هستيم.
مويدي گفت: در بعضي نقاط در کشورهاي همجوار ما تيم هاي مخصوص عمليات رواني عليه نظام و بر عليه کشور ما طراحي شده و اين روزها در حال ادامه دادن فعاليت هاي خود هستند؛ در اين شرايط طبيعي است ما هم متناسب با جنگ عمليات رواني بايد به مقابله بپردازيم.
مويدي در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينکه ستاد مبارزه با قاچاق چه اقداماتي را در راستاي کنترل و مبارزه با بازار ثانويه يا بازار قاچاق ارز انجام داده است، گفت: ستاد به آنچه در اين حوزه به معنا و مفهوم قاچاق است ورود پيدا کرده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود، با بيان اينکه شرايط اقتصادي کنوني متاثر از عوامل اقتصادي نيست بلکه متاثر از عوامل رواني است، گفت: بايد بدانيم دشمن با تمام توان و تمام قد در برابر نظام و مردم ما ايستاده است.
به گزارش ايرنا، ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان امروز(دوشنبه) تفاهم نامه همکاري امضا کردند که براساس آن مقابله با قاچاق کالا تشديد مي شود.
اين تفاهمنامه به امضاي «علي مويدي خرم آبادي» رييس ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز و «سيدمحمود نوابي» مديرعامل سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان رسيد.
هدف از اين تفاهمنامه، ارتقاي سطح تعامل و همکاري بين ستاد مرکزي مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان در اجراي قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سوم دي سال 1392، اصلاحات بعدي و آيين نامه هاي اجرايي آن در زمينه هاي پيشگيري و تشديد مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه شامل اقدام هاي نرم افزاري، فرهنگي و مبارزه هدفمند با متخلفان از اين قانون است.
اقتصام**9189**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۰۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل