Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس صفار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص لیست منتشر شده واردکنندگان موبایل از سوی وزیر ارتباطات و میزان مبلغ اختصاص یافته به آنها گفت: برای صحت و سقم این مبالغ و اینکه آیا شرکت‌ها واردات انجام داده‌اند یا خیر بهترین مرجع سامانه جامع تجارت است که وابسته به وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت است.

رئیس انجمن واردکنندگان موبایل ادامه داد: در این سامانه تمام شرکت‌هایی که گشایش اعتبار کرده‌اند و به آنها ارز تخصیص یافته و کالا را وارد کرده‌اند با جزئیات کاملا مشخص شده است زیرا به صرف ثبت سفارش نمی‌توان آن را کالای وارد شده محسوب کرد بلکه ملاک باید گمرک باشد که میزان ترخیص کالا در آن مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص جدول منتشر شده توسط وزیر ارتباطات گفت: من شرکت خودم را در اینجا مثال می‌آورم. در این جدول ذکر شده شرکت یاسرجهان ارز دریافت کرده اما واردات انجام نداده است. این در حالی است که ما 13 قلم گشایش اعتبار داشته‌ایم که 10 قلم از اسناد آن را به بانک گشایش کننده ارائه کرده‌ایم. در این مدت ما 36 میلیون یوان ارز دولتی گرفته‌ایم و به همان اندازه کالا را وارد کردیم و تاکنون 85 درصد آن به فروش رفته است.

وی ادامه داد: در این جدول بیشترین شرکت‌هایی که ذکر شده اصلا جزو انجمن نیستند و من هیچ آماری از آنها ندارم که بتوانم بگویم حوزه کاری آنها کجاست و یا مدیر آن چه کسی است. ما بارها اعلام کردیم که اگر می‌خواهید به شخص یا شرکتی مجوز واردات بدهید از انجمن استعلام بگیرید که آیا این شخص اهلیت دارد یا خیر، تا این مشکلات به وجود نیاید.

وی ادامه داد: مورد دیگر را ما در هنگام دادن نمایندگی به شرکت‌های وارد کننده موبایل اپل شاهد بودیم. مطابق قانون تجارت، شرکت‌ها به اندازه درصدی از سرمایه ثبت شده خود می‌توانند تعهد بدهند. اما چگونه به یک شرکت که با 10 میلیون تومان سرمایه به ثبت رسیده است نزدیک به یک میلیون دلار ارز دولتی می‌دهند تا گوشی وارد کند و یا شرکتی که اصلا دفتر خدماتی ندارد چگونه اهلیت واردات موبایل دارد.

وی در خصوص التهابات موجود در بازار گفت: ما بارها با اعداد و ارقام اعلام کردیم که نیاز کشور به موبایل سالیانه دو میلیارد دلار است که یعنی باید تا امروز 500 میلیون دلار به این امر اختصاص داده می‌شد در حالی که بنا به گفته وزارت ارتباطات تا حالا نزدیک به 250 میلیون دلار ارز اختصاص داده شده است. همین موضوع باعث کاهش عرضه در بازار شده و ثبات را از بین برده است. از طرف دیگر گوشی موبایل یک کالای های‌تک است و اصلا منطق اقتصادی‌ای وجود ندارد که این کالا را احتکار کنند زیرا با توجه به پیشرفت روزانه تکنولوژی و آمدن مدل‌های جدید زمان انتظار کالا برای فروش حداکثر سه ماه است پس بحث احتکار منتفی است.

وی تصریح کرد: در حوزه واردات موبایل مانند همه حوزه‌های دیگر امکان تخلف وجود دارد و این وظیفه دستگاه‌های نظارتی و انجمن‌هاست که به آن نظارت کنند اما باید برای کنترل بهتر زمینه رانت و سوءاستفاده نیز حذف شود.

رئیس انجمن وارد کنندگان موبایل در پایان تصریح کرد: من به آقای جهرمی ارادت بسیار دارم اما بهتر است ایشان قبل از انتشار آمار از صحت و سقم آنها مطلع شود تا چنین جوی علیه شرکت‌هایی که در این شرایط بازار سالم کار می‌کنند به وجود نیاید. اکنون اطلاعات تمام واردکنندگان و میزان ارز اختصاص یافته در سامانه جامع تجارت موجود است و به راحتی می‌توان از آنجا آمار موثق گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز دلار سرمایه موبایل واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند