Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در خروجی پساب تصفیه خانه پرکندآباد به هیچ عنوان فلزات سنگین وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، علیرضا طباطبایی ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب، اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب مشهد بر حسب وظیفه‌ای که دارد، در بحث تامین آب اضطراری می‌تواند ورود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهر مشهد 5620 کیلومتر شبکه آب دارد و یک میلیون و 281 هزار مشترک در بخش آب را به خود اختصاص داده است. همچنین جمعیت تحت پوشش این شرکت نیز 100 درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: در سال گذشته 49 درصد تامین آب مشهد از محل چاه‌ها، 46 درصد از محل سدها و 5 درصد چشمه و قنات بوده است. مخازن در اختیار ما 646 هزار متر مکعب بوده، همچنین در مخازن در حال ساخت نیز 10 هزار مکعب است.

طباطبایی عنوان کرد: در بخش فاضلاب برای جمعیت 3 میلیون و 284 هزار نفری شهر مشهد با وسعت 320 کیلومتر آنچه که تاکنون اجرایی شده 3263 کلیومتر بوده و تعداد مشترکین ما 880 هزار مشترک در بخش فاضلاب است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد ظرفیت تصفیه‌خانه در مدار بهره‌برداری 263 مورد بوده، سدهای مورد استفاده ما نیز در حال حاضر سد دوستی با ظرفیت 19 درصد، سد طرق 35 درصد و سد کارده 35 درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد تصریح کرد: وضعیت بارندگی در استان ما تا روز گذشته بر اساس گزارشی که از سایت هواشناسی گرفته شده 82 میلی‌متر در مرکز مشهد بوده که حدود 28 درصد نسبت به سال گذشته کمبود بارندگی داریم.

طباطبایی تاکید کرد: همچنین 21 پهنه فشاری آب در شهر مشهد وجود دارد که بتواند آب را بر اساس استانداردها و ضوابط از نظر کمی و کیفی توزیع کند تا مردم و مشترکین از آن بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در شرکت آب و فاضلاب اعتقاد بر این داریم که باید توسعه متوازن در تمامی حوزه در شرکت آب و فاضلاب مشهد رخ دهد، بیان کرد: علاوه بر آن استفاده از ظرفیت سبد مالی نیز برای اجرای پروژه‌هایی که می‌تواند به ما کمک بسیاری کند از دیگر از اهداف ما خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد اضافه کرد: براساس مدل‌ها و برآوردهایی که صورت گرفته در سال 1420، 396 میلیون متر مکعب در سال نیاز آبی شهر مشهد خواهد بود.

طباطبایی با اشاره به اینکه در سال 97 در این 3 ماهه ابتدایی آن 26 درصد آب مورد نیاز از محل سد دوستی و 58 درصد از محل چاه‌ها تامین می‌شود، گفت: در حوزه مدیریت و تقاضا دو هدف را دنبال خواهیم کرد که آن مدیریت توزیع آب و مدیریت مصرف است یعنی آنچه که تولید می‌شود را بتوانیم با حداقل به دست مردم برسانیم.

وی ادامه داد: ما هدر رفت را به دو بخش ظاهری و واقعی تقسیم کردیم که صورت واقعی آن نشتی است که از لوله‌ها شاهد آن هستیم. هچنین هدر رفت ظاهری نیز به گونه‌ای بوده که آب  به صورت غیرمجاز یا خطا در کنترل‌ها رخ می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه در بخش هدر رفت شرکت آب و فاضلاب جزو شرکت‌هایی بوده که موفق عمل کرده است، اظهار کرد: باید در این زمینه تلاش بسیاری انجام دهیم زیرا در حال حاضر هر قطره آب برای ما بسیار مهم است.

طباطبایی خاطرنشان کرد: پروژه نبی‌اکرم (ص) را در دست اقدام داریم که به جمع‌آوری چاه‌های داخل شهر می‌پردازیم که راه‌اندازی این پروژه‌ نکات مثبتی را برای ما رقم زده است.

وی اضافه کرد: این پروژه سبب شده که آمار هدررفت کمتر شود، این پروژه به صورت چند وجهی است و حدود 120 میلیارد تومان هزینه این پروژه بوده که تاکنون 43 درصد آن انجام شده است. این پروژه دارای 119 کیلومتر شبکه جمع‌آوری شده که تاکنون 52 کیلومتر آن اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد عنوان کرد: موضوع دیگری که به آن می‌پردازیم احیا چاه‌های خارج از مدار بوده که در این راستا اقداماتی در زمینه بهسازی چاه‌ها با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داده‌ایم.

طباطبایی بیان کرد: در سال 95 هدر رفت آب شامل هدر رفت ظاهری و واقعی بوده که مقدار آن 19.59 درصد بوده، همچنین میزان هدر رفت نیز در سال 96، 18.39 درصد بوده که از این میزان سهم هدر رفت ظاهری 10.68 درصد و سهم هدر واقعی نیز 7.71 درصد بوده است.

وی در خصوص تصفیه فاضلاب‌های صنعتی در تصفیه‌خانه پرکندآباد، تاکید کرد: صنایع باید با تمهیداتی به شبکه جمع‌آوری فاضلاب متصل شوند از این رو ارتقای تصفیه‌خانه پرکندآباد 2 برای این منظور در دستور است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: فاضلاب صنعتی با پیش تصفیه وارد تصفیه‌خانه می‌شود و خروجی پساب به کیفیت کشاورزی می‌رسد. همچنین باید اشاره کنم که در خروجی پساب تصفیه‌خانه پرکندآباد به هیچ عنوان فلزات سنگین وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است