Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نتایج تازه‌ترین بررسی محققان نشان داده است، پیروی از یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند خطر مرگ در اثر ابتلا به سرطان را تا ۶۵ درصد کاهش دهد.

بعضی متخصصان تخمین می‌زنند که رژیم غذایی می‌تواند در دست کم، یک سوم از کل موارد سرطان‌ها دخالت داشته باشد.

پژوهش‌های متعددی ثابت کرده است، دریافت بالای نمک و نیترات از دسته عوامل خطر بروز سرطان‌ها به شمار می‌رود؛ چاقی، شیوه غلط زندگی، بی‌تحرکی، رژیم غذایی فاقد سبزی‌ها، میوه‌ها و غلات کامل، ماهی و ماکیان در ایجاد و پیشرفت سرطان‌های سینه و روده نقش مؤثری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مطالعات بی شماری نیز نشان می‌دهد، رژیم غذایی غنی از فیبر در کاهش خطر سرطان‌ها به خصوص سرطان روده نقش دارد؛ رژیم‌های گیاهی کم کالر، پرفیبر، غنی از حبوبات، غلات کامل، سبزی‌ها و میوه‌ها خطر بروز سرطان‌ها را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهند.

این مطالعه که در دانشگاه فلوریدا و توسط پژوهشگران آن انجام شده است، تأکید می‌کند: «شیوه زندگی افراد برای سلامت آن‌ها تصمیم می‌گیرد».

کالیانی سوناون، استادیار تحقیقات در دانشگاه فلوریدا در گفتگو با دیلی‌میل اعلام کرده است که نقش رژیم غذایی در عدم ابتلا به سرطان پر رنگ‌تر از هر عامل دیگری است؛ به میزانی که نتایج این پژوهش، تیم تحقیقاتی را شگفت‌زده کرد.

به گفته سوناون، استادیار تحقیقات در دانشگاه فلوریدا و نویسنده اصلی این تحقیق، داده‌های به دست آمده از بررسی ۳۴ هزار آمریکایی نشان داده است، یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند افراد را از ابتلا به سرطان و مرگ در اثر آن محافظت کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرطان رژیم غذایی محققان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۳۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، داده‌های بررسی ملی رشد خانواده نشان می‌دهد که درصد زنان متأهل ۱۵ تا ۴۹ ساله که نابارور بودند از ۲۰۱۱-۲۰۱۵ (۶.۷٪) به ۲۰۱۵-۲۰۱۹ (۸.۷٪) افزایش یافته است.

محققان داده‌های مبتنی بر ۲۱۰۰۰ مصاحبه با زنان و مردان ۱۵ تا ۴۹ ساله را بررسی کردند.

این تجزیه و تحلیل همچنین به آنچه که محققان آن را «اختلال باروری» می‌نامیدند، نیز پرداخت.

طبق گزارش‌ها، به طور کلی، نرخ باروری مختل بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ ثابت بوده است. در میان زنان متأهل ۱۵ تا ۴۴ ساله، ۱۵.۵ درصد در بررسی قبلی اختلال باروری داشتند، در مقایسه با ۱۶ درصد در بررسی بعدی.

این گزارش تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۸.۵ میلیون زن آمریکایی ۱۵ تا ۴۴ ساله به نوعی مشکل باروری داشتند.

کد خبر 6090457

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون