Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سید ابوالفضل رضوی که روز دوشنبه در حاشیه نشست بررسی مشکلات روستایی شهرستان دماوند در جمع خبرنگاران صحبت می کرد همچنین اظهارداشت: مهمترین و بهترین راه مقابله با تحریم ها را رونق صنعت گردشگری در کشور بویژه در روستاها دانست.
وی اضافه کرد: ایران در حوزه صنعت گردشگری می تواند کمتر از دو سال از فروش نفت درآمد بیشتری کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام مسئول ادامه داد: استان مازنداران در ایام نوروز 6 میلیارد و 700 میلیون تومان از کنسرت های بومی و محلی درآمد کسب کرد که این میزان با وجود شناخته نشدن، برای ایجاد اشتغال و توسعه کم نیست.

رضوی به حمایت از مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: این مهم نیز در دستور کار ما بوده ولی بهتر است مشاغلی توسعه و تقویت شود که به صورت مشارکتی و به نام شرکت تعاونی و سهامی خاص باشد یا اینکه دوام شغلی در مشاغل خانگی و ... وجود داشته باشد.
 
**حمایت از تولیدات گیاهان دارویی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری در ادامه با بیان اینکه حمایت از گیاهان دارویی و فرآوری شده باید در بخش تولیدات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد، گفت: این صنعت می تواند قدم های اصلی و مهمی در بخش درآمدزایی بردارد و شهرستانی مثل دماوند به دلیل کوهستانی بودن، قطعا گیاهان دارویی خوبی دارد.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان می توانند با 15 درصد آورده، در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی حرکت کنند.

رضوی همچنین با اشاره به برنامه های پیش بینی شده در حوزه طرح های هادی روستایی نیز بر حفظ بافت قدیمی روستا تاکید و بیان کرد: اینکه این بافت به دلیل درآمدزایی و بوم گردی تخریب شود، اشتباه است.

شهرستان دماوند در شمال شرق تهران قرار دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست سن تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند

محمد جهانپا، دبیر جشنواره پرده‌خوانی و نقالی روستایی رضوی، ضمن اعلام اسامی راه‌یافتگان به این رویداد هنری، توضیحاتی را ارائه داد.

جهانپا گفت: «جشنواره پرده‌خوانی و نقالی روستایی رضوی با حضور پرشور هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر داستان‌گویی کار خود را آغاز کرد که میزبان هنرمندانی از استان‌های مختلف کشور خواهد بود. این جشنواره فرصتی است تا هنرمندان جوان و با استعداد از سراسر کشور، داستان‌های معنوی و ملی ما را با شیوه‌ای نوین و خلاقانه به نمایش بگذارند.»

دبیر جشنواره پرده‌خوانی و نقالی روستایی رضوی ادامه داد: «ما شاهد بودیم که چگونه هنر نقالی می‌تواند به عنوان ابزاری برای انتقال فرهنگ و تاریخ ما به نسل‌های آینده عمل کند و همچنین این جشنواره می‌تواند هنر داستان‌گویی که همچنان جایگاه ویژه‌ای در قلب مردم ما دارد را احیا کند. داوری این دوره از مسابقات با حضور مرشدان محسن میرزا علی، حسن بیگی و ورمرزیار در بوشهر به کار خود پایان خواهد داد.»

جهانپا، اسامی راه‌یافتگان به جشنواره پرده‌خوانی و نقالی روستایی رضوی را که به میزبانی استان بوشهر برگزار خواهد شد، به شرح زیر اعلام کرد: 

نرگس یوسفی، مشهد، استان خراسان رضوی

رئوف پاشایی، مشهد، استان خراسان رضوی

فرشته محمدی، صالح‌آباد، استان خراسان رضوی 

کوثر دلتنگ سفیدسنگی، تربت جام، استان خراسان رضوی

جواد آقاپور، روستای درمه کلا، استان مازندران، بزرگسال

آتنا بیات، شهرستان اراک، استان مرکزی، بزرگسال

مرسانا برزگر، مشهد، استان خراسان رضوی

درسا نکویی، ده‌غیبی، استان خراسان رضوی

امیررضا حسینی روستایی دلویی، شهرستان گناباد، استان خراسان رضوی

سیدعلی موسوی، اکرم آباد، استان یزد، بزرگسال

سیدامیر عباس کرامت، کاشمر، استان خراسان رضوی

علی بهاری، بروجرد، استان لرستان، بزرگسال

جواد همایونی، توس، استان خراسان رضوی، بزرگسال

ضحا بابامندنی، دزفول، استان خوزستان

رویداد پرده‌خوانی و نقالی روستایی رضوی، یکی از بخش‌های بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) است. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد