Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@00:10:41 GMT

وزیر بهداشت: نیروی فاقد مهارت را قبول نداریم

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۶۴۶۸۲

وزیر بهداشت: نیروی فاقد مهارت را قبول نداریم

وزیر بهداشت، گفت: سازمان اورژانس کشور یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های خدمتگزار مردم است و کار بسیار مقدسی را انجام می‌دهد، باید قدر این جایگاه را دانست و کم خطا بود.

خبرگزاری مهر: دکتر سیدحسن هاشمی در ششمین المپیاد علمی- مهارتی فوریت‌های پزشکی کشور، اظهار داشت: نباید مهمترین سرمایه مان را که اعتماد مردم و خانواده‌ها به اورژانس است از دست بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اشکال یا اشتباهی وجود دارد باید به سرعت شناسایی و پیگیری شود، اما در کنار اخلاق و امانت داری که مهمترین زینت نیرو‌های اورژانس است، توجه به ارتقای دانش و مهارت نیز مهم است.

وی ضمن تقدیر از سرپرست سازمان اورژانس کشور به دلیل توجه به ارتقای دانش و مهارت نیرو‌های اورژانس کشور، تصریح کرد: نیرو‌های اورژانس از نظر دانش و مهارت باید در سطحی باشند که در زمان نیاز مردم بتوانند به خوبی انجام وظیفه کنند.

هاشمی خاطرنشان کرد: اگرچه آمبولانس‌های مجهز از بهترین برند‌های دنیا و تجهیزات مورد نیاز اورژانس در کنار تقویت ناوگان هوایی، دریایی و زمینی اورژانس تامین شده، اما مهم است که بتوانیم مشکلات مردم را برطرف و گره از کار آن‌ها باز کنیم.

وزیر بهداشت، افزود: اینکه مردم با ۱۱۵ تماس بگیرند و نیرو‌ها با تجهیزات و امکانات کامل بر بالین آن‌ها حاضر شوند، اما دانش و مهارت کافی نداشته باشند و نتوانند آن‌ها را به موقع به مراکز درمانی منتقل کنند، قابل قبول نیست. بر همین اساس، برگزاری چنین المپیاد‌هایی به افزایش توانمندی نیرو‌ها کمک می‌کند.

هاشمی از سرپرست سازمان اورژانس کشور خواست تا سخت گیری بیشتری در مورد آمادگی جسمانی و انجام ورزش‌های عمومی و اجباری برای نیرو‌های اورژانس اعمال شود تا با آمادگی جسمانی بالا و رعایت انضباط بتوانند به مردم خدمات مناسبی را ارائه دهند.

وزیر بهداشت، افزود: خرسندیم که رتبه بندی نیرو‌های اورژانس انجام می‌شود و افراد بر اساس سواد، سابقه و مهارت، حائز امتیاز می‌شوند، اما باید در کنار نوسازی ناوگان اورژانس، به حاکمیت انضباط نیز اهمیت بدهیم که حاصل آن، آمادگی اورژانس در برابر حوادث احتمالی است.

هاشمی تاکید کرد: سازمان اورژانس کشور باید هر ساله مقدمات حضور حداقل ۱۰ نفر از نیرو‌های اورژانس در بهترین مراکز دنیا را فراهم کند تا علاوه بر فراگیری آموزش‌های روز، تجربیات موفق کشور را به دیگر کشور‌ها منتقل و بتوانیم از تجربیات موفق آن‌ها نیز، استفاده کنیم.

وزیر بهداشت در پایان یادآور شد: نیرو‌های اورژانس کشور به دلیل ایمان و عشق به مردم و کشور، می‌توانند سرآمد باشند و از خداوند می‌خواهم که بتوانیم افتخار نشاندن لبخند بر چهره مردم را داشته باشیم.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003VPc

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر بهداشت قاضی زاده هاشمی فوریت های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • وزارت نیرو: امسال خاموشی نداریم