Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@18:25:25 GMT

برداشت چغندر قند در خنج

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۶۶۶۹۰

برداشت چغندر قند در خنج

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ نظر کاظمی معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: عملیات برداشت چغندر قند زمستانه از نیمه دوم خرداد در این شهرستان آغاز شده و تا کنون ۱۰ هزار تن از این محصول برداشت شده است.

وی افزود: این میزان محصول برداشت شده به کارخانه قند مرودشت در استان فارس و همچنین استان اصفهان تحویل داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی ادامه داد: میانگین تولید چغندر قند در شهرستان خنج ۶۵ تن در هر هکتار است و با توجه به این موضوع پیش بینی می‌شود تا نیمه دوم تیرماه که کار برداشت در این شهرستان پایان می‌یابد، میزان برداشت این محصول در مجموع به ۱۶ هزار تن برسد.

وی اظهار کرد: کشاورزان این شهرستان در زمستان پارسال، ۴۰۰ هکتار از اراضی خود را به کشت چعندر اختصاص دادند که به علت تاخیر در عملیات برداشت و افزایش دمای هوا، بیش از ۶۰ هکتار از این اراضی غیر قابل برداشت شده است.

به گفته کاظمی، بیشترین سطح زیر کشت چغندر قند پاییزه در استان فارس به شهرستان خنج تعلق دارد.

شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/ر

برداشت چغندر قند در فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد

فراهم کاظمی آذر گفت: تلفات آب در استان هر سال افزایش یافته و در شرایط فعلی راه جلوگیری از این روند، مصرف بهینه آب و راه اندازی سامانه‌های نوین آبیاری است.

رئیس اداره بهره‌برداری و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل با کم‌آبی شدید مواجه است و با این محدودیت منابع آبی امکان توسعه سطح زیر کشت حتی با سامانه‌های نوین آبیاری وجود ندارد ، افزود: استفاده بی‌رویه از منابع آبی موجب کمبود منابع آب‌های زیرزمینی و نابودی آبخوان‌ها شده است.

او با اشاره به هدررفت آب در شبکه آبیاری خدا آفرین گفت: در شبکه آبیاری خدا آفرین بحث الگوی کشت در دستور کار قرار گرفته و به صورت زون‌بندی (حوزه و منطقه) برنامه‌ریزی شده که با اجرای این طرح ضمن جلوگیری از تلفات آب و مدیریت بهینه آب، طرح الگوی کشت هم عملیاتی می‌شود.

کاظمی آذر افزود: با راه‌اندازی شبکه آبیاری خدا آفرین ۳۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت آب می‌رود اما هنوز تاسیسات تکمیل نشده و در حال حاضر از کانال مغان آب مورد نیاز کشاورزان تامین می‌شود.

او بیان کرد: کشاورزان و بهره‌برداران واقعیت‌های کم‌آبی ، محدودیت آب در استان و همچنین تکمیل نشدن تاسیسات آبی را قبول کنند و برای پایداری تولید و کشاورزی با نهادها و دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند تا در آینده به مشکل کم‌آبی برخورد نکنیم.

مدیر بهره‌برداری و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل همچنین با اشاره به اجرای طرح داناب در مدارس استان گفت: طرح داناب با هدف فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب ، جلب مشارکت بهره‌برداران ، شهروندان ، دانش‌آموزان و ذینفعان برای ترویج فرهنگ استفاده بهینه از آب در مدارس استان اجرا می‌شود که تحقق آن منجر به رفع تنش آبی در استان خواهد شد.

کاظمی آذر اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیت تنش آبی قرار داریم و امیدواریم که بتوانیم با کمک آموزش دهندگان و معلمان به اهداف مورد نظر این طرح برسیم.

او با تاکید بر لزوم بیان واقعیت‌های اتفاق افتاده در منابع آب گفت: به دلیل اضافه برداشت‌های سال‌های اخیر ، تغییر اقلیم و افزایش دما با کمبود شدید منابع آب در استان مواجه هستیم و باید با یک مشارکت همگانی این مشکلات را برطرف کنیم.

کاظمی آذر با اشاره به وضعیت ذخایر سدهای استان و کاهش شدید آورد رودخانه‌های استان افزود: حجم ذخایر سدهای تاثیرگذار استان تقریبا برابر با حجم ذخایر آنها در سال گذشته است و این در حالی است که هنوز وارد ماه‌های گرم سال نشده‌ایم.

او با بیان اینکه باید برای صیانت از منابع آب عزم همگانی وجود داشته باشد، گفت: دانشگاه‌ها ، مدارس ، مراکز علمی و فرهنگی استان در رفع چالش‌های منابع آبی استان مشارکت کرده و راهکارهای علمی خود را در ارتباط با استفاده بهینه و هوشمندانه آب و همچنین چگونگی عبور از تنش و بحران آبی استان ارائه دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب