Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌می‌دونیم که دمنوش‌های مختلف همواره فواید زیادی دارند و برای تسکین درد‌ها یک گزینه‌ی موثر هستن. دمنوش سیب، دارچین، زنجبیل و هل خواص منحصر بفرد و زیادی داره، از جمله برای رماتیسم، رفع درد مفاصل، رفع خستگی بدن، پوکی استخوان و پایین آوردن تب استفاده می‌شود. خانم‌ها اگر در دوران قاعدگی این نوشیدنی رو به صورت گرم میل کننپ و پس از آن، به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنن، برای تسکین دردشون در این دوران خیلی مفیده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیایین با خواص مواد لازم برای این دمنوش بیشتر آشنا بشیم.
خواص سیب

این سخن قدیمی که “مصرف روزانه یک سیب، انسان را از پزشک بی نیاز می‌کند”، کاملا درسته. سیب خطر چندین سرطان معمولی را کاهش داده و مغز رو از آسیب‌هایی که آلزایمر به دنبال داره، محافظت می‌کند. سیب میتونه میزان کلسترول خون رو کاهش داده و عملکرد گوارش رو بهبود ببخشد.
خواص زنجبیل

زنجبیل با داشتن خاصیت تسکین دهندگی، آرام بخشی و ضد تورمی، دارویی ارزشمندی محسوب می‌شه. زنجبیل که در کشور‌های آفریقا، چین و هند مصرف زیادی داره، می‌توان برای افزودن طعم به غذا‌ها اضافه یا به شکل دم کرده دارویی مصرف بشه. زنجبیل درمان قطعی ورم مفاصل بوده و در صورت مصرف مداوم، درد تورم مفاصل رو کاهش داده و حرکت رو آسان می‌کند.
خواص دارچین

دارچین که از سال‌های پیش به دلیل طبع گرم مورد استفاده قرار میگرفته، برای سرماخوردگی و دستگاه گردش خون مفید است. ترکیبات موجود در دارچین، قند خون را کاهش داده و برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم مفید است.
خواص هل

هل، تنها طعم دهنده‌ای عالی نیست، بلکه پادزهری برای خیلی از بیماری هاست که بر اثر مسمومیت ظاهر میشن. این ادویه اشتهاآور بوده، بزاق دهان رو افزایش میده؛ پس برای دوره نقاهت که انسان کم اشتها می‌شود، مناسبه. نیز به درمان عفونت لثه، گلودرد و اختلالات تنفسی خیلی کمک می‌کند. در طب سنتی چین، از هل برای درمان ناراحتی معده، نفخ معده و باقی مشکلات گوارشی استفاده می‌شود.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و زنجبیل

سیب:۱ عدد
هل:۸ عدد
دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
عسل: ۲ قاشق مرباخوری برای هر لیوان
زنجبیل: ۱/۲ قاشق مرباخوری




سیب‌ها را نگینی و یا رنده می‌کنیم و همراه دارچین، هل، زنجبیل داخل قوری چینی میریزیم و سه لیوان آب جوش به قوری چینی اضافه می‌کنیم. قوری را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشه.


حال که دمنوش ما آماده شد، اون رو در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته، عسل رو به اون اضافه کنید و هم بزنین تا عسل کاملا حل بشه.


توجه:نوشیدن هر لیوان این دمنوش، باید ۷ دقیقه طول بکشه و جرعه جرعه بنوشید. آن را به صورت گرم میل و بعد از آن ۱۰ دقیقه استراحت کنین. خوردن این دمنوش رو به مدت دو ماه ادامه بدین تا بیماری از بدن شما بیرون برود. منبع: دونفره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه آشپزی دمنوش درد مفاصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است

داود منظور در نشست مدیریت نوآورانه برای مقابله با حوادث و سوانح برای دستیابی به توسعه پایدار که در حاشیه هشتادمین نشست سالیانه اسکاپ در بانکوک انجام شد، گفت: تعداد و شدت سوانح طبیعی در سال ۲۰۲۳ افزایش یافت و این نشانگر ضرورت استفاده از ابزاری برای سازگاری با این شرایط جدید است.

او با بیان اینکه گنجاندن مسائل مربوط به کاهش خطر بلایا در برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی توسعه کشورها و ارتقای مدیریت اطلاعات بلایا صرفاً یک تلاش فنی نیست، افزود: این در درجه اول یک موضوع سیاستی و فرآیند حاکمیتی است. دولت‌ها نقشی محوری به عنوان تصمیم‌گیرندگان کلیدی ایفا می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که طرح‌ها و برنامه‌های توسعه ملی، محلی و بخشی نه تنها آسیب‌پذیری و خطر جدیدی ایجاد نمی‌کند، بلکه به طور مهمی به کاهش خطرات موجود و افزایش انعطاف‌پذیری افراد و سیستم‌ها کمک می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: من به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه جمهوری اسلامی ایران، بر این باورم که گنجاندن بحث کاهش خطر بلایا و مقاوم‌سازی در تمام ابعاد برنامه‌های توسعه ملی، بخشی و محلی و ارتقای مدیریت اطلاعات و داده‌ها مربوط به خطرات بلایا، برای دستیابی به جامعه‌ای امن‌تر و توسعه تاب‌آور، فراگیر و پایدار ضروری است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای دستیابی به اهدافمان، چند اقدام حیاتی باید انجام شود. ما باید توانایی‌های خود را برای درک بهتر، ارزیابی و نظارت بر خطرات بلایا به شیوه‌ای سازگار با خطرات متعدد بهبود بخشیم. این امر امکان پیش‌بینی مؤثرتر و هشدار زودهنگام خطرات و بلایا را فراهم می‌کند.

منظور افزود: مایلم ابتکار مهم دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد «هشدار اولیه برای همه» و چهار مؤلفه حیاتی آن را برجسته کنم، اما همچنان نیاز به «پیش‌بینی و هشدار اولیه بر اساس تأثیر بلایا» وجود دارد تا ما را قادر سازد که نه‌تنها وقوع خطرات را به‌موقع و دقیق‌تر پیش‌بینی نموده و هشدار دهیم، بلکه اثرات منفی احتمالی و تلفات و خسارات خطرات را نیز پیش‌بینی کنیم.

به گفته او، انجام اقدامات لازم از قبل برای کاهش تلفات و خسارات احتمالی، مستلزم تعهد و مشارکت همه بخش‌ها و بازیگران توسعه اقتصادی- اجتماعی برای ارائه داده‌ها و اطلاعات لازم در مورد انواع آسیب‌پذیری‌های فیزیکی، اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی برای اندازه‌گیری خطرات، زیان‌ها و آسیب‌های احتمالی است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: برای دستیابی به چنین دستاوردی، ما باید رویکرد توسعه مبتنی بر ریسک را اتخاذ و به کار ببریم و اطمینان حاصل کنیم که همه ابتکارات توسعه از طریق بررسی دقیق خطرات بالقوه برای محافظت از جوامع، زیرساخت‌های حیاتی و دستاوردهای محیطی طراحی شده‌اند. به‌علاوه، تلاش‌ها باید در جهت برطرف کردن عوامل زیربنایی عامل بلایا باشد. از جمله شهرنشینی سریع و بدون برنامه، تخریب محیط زیست و نابرابری‌های اجتماعی، برای ایجاد جامعه‌ای انعطاف‌پذیرتر.

منظور ادامه داد: در نهایت، گنجاندن مباحث مربوط به خطر بلایا در سیاست‌گذاری کاربری زمین ضروری است تا با ارزیابی ریسک وقوع فاجعه، تدوین و اجرای سیاست‌هایی برای کاهش خطر در مناطق شهری و روستایی ممکن شود.

او بیان کرد: از طریق این اقدامات هماهنگ، می‌توانیم زمینه توسعه پایدار و مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی را فراهم کنیم و از ایمنی و رفاه جوامع خود برای نسل‌های آینده محافظت کنیم.

معاون رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران گام‌های مهمی برای اطمینان از کاهش مؤثر خطر بلایا و گنجاندن موضوع‌های مرتبط در مباحث مدیریت برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی ملی، محلی و بخشی برداشته است.

منظور تاکید کرد: بدین منظور باید یک گروه کاری دائمی در زمینه علم، سیاست‌گذاری، پیوند اقدام برای مدیریت و کاهش خطر بلایا تحت نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان عالی‌ترین نهاد برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی در کشور ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین