Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: بازپرداخت تسهیلات پرداختی به راه آهن اردبیل از سال 1400 شروع می‌شود و به مدت 7 سال دولت تعهد بازپرداخت این تسهیلات را به بانک ملی انجام خواهد داد .
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، داود شایقی در نشست مطبوعاتی با جمعی از اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: از بدو ورود استاندار اردبیل به این استان از جمله تعهداتی به جد پیگیر آن بودند پروژه راه آهن اردبیل است که عملیات اجرایی آن از سال 82 شروع شده و به عنوان مطالبه اصلی مردم و اصحاب رسانه همواره مورد دقت و توجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: استاندار اردبیل بعد از بررسی و بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه و هماهنگی با شرکت زیرساخت‌ها و توسعه حمل و نقل پیگیر تزریق اعتبار برای پروژه بودند تا در مدت سه سال تا پایان سال 99 زمینه افتتاح و بهره‌‌برداری راه آهن اردبیل – میانه فراهم آید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: برای روشن شدن این موضوع و رصد دقیق اجرای پروژه نصب تابلو و روزشمار با تامین اعتبار از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی در دستور کار قرار گرفته و طی روزهای آینده با نصب این تابلو به صورت دقیق زمان تکمیل و افتتاح پروژه و عملیات اجرایی راه آهن اردبیل – میانه از طریق مانیتورینگ به اطلاع مردم خواهد رسید.
شایقی به اعتبار ناچیز سالیانه راه آهن اردبیل در سال‌های گذشته و تخصیص کم آن اشاره کرد و افزود: در سال 96 بالغ بر 86 میلیارد تومان بودجه مصوب راه آهن بود که 100 درصد آن تخصیص یافت و با پیگیری استاندار و ما از طریق سازمان برنامه و بودجه در مجموع 125 میلیارد تومان در سال گذشته به راه آهن تخصیص اعتبار انجام شد.
وی رقم نهایی برای تکمیل این پروژه را بیش از یک هزار میلیارد تومان دانست و بیان کرد: با این مبالغ اندک و سالیانه بین 100 تا 150 میلیارد تومان ما نمی‌توانیم راه‌ آهن اردبیل را تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم و بیش از 10 سال طول می‌کشد تا این پروژه اجرایی و عملیاتی شود که تصمیم گرفته شد با یک مبالغ کلی‌تر زمینه اجرای آن فراهم آید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل تصریح کرد: در سالجاری میز 135 میلیارد تومان اعتبار با نظر مساعد نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه برای این پروژه در نظر گرفته شده است و فراتر از آن استاندار اردبیل و بنده بارها با سفری که به تهران و سازمان برنامه و بودجه و شرکت زیرساخت‌ها داشتیم موفق شدیم از محل فاینانس داخلی نسبت به تامین اعتبار کلی راه آهن اردبیل اقدامات جدی و اساسی را انجام دهیم.
شایقی اضافه کرد: با عنایت مدیرعامل بانک ملی که خود از دلسوزان و نیروهای توانمند این استان است به دلیل تعلق خاطر مدیر عامل قرار شد از طریق بانک ملی 750 میلیارد تومان تسهیلات به راه آهن اختصاص یابد تا با پرداخت نقدی سالانه 250 میلیارد تومان در طی سه سال این پروژه اجرایی شده و امکانات و تجهیزات مورد نیاز آن به موقع خریداری شود.
دبیر شورای برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: قسط اول به مبلغ 250 میلیارد تومان قرار است طی هفته‌های آینده به این پروژه تزریق شود تا از طریق شرکت زیرساخت‌ها پیمانکاران راه آهن اردبیل روند اجرایی این پروژه را سرعت دهند.
شایقی برنامه زمانبندی این پروژه را به همراه شناسنامه دقیق عملیات اجرایی آن و زمانبندی معین برای تکمیل و بهره‌برداری از راه آهن را یادآور شد و خاطرنشان کرد: مابقی اعتبار راه‌ آهن اردبیل قرار است از طریق منابع دولتی تامین شود که سازمان برنامه و بودجه قول داده در این سه سال 500 میلیارد تومان مابقی این منابع را به موقع تامین کند.
وی افزود: استاندار اردبیل به همراهی برخی از مدیران ساعت‌ها و روزها با برگزاری جلسات متعدد در مرکز کشور سعی کردند تا بالاخره این منابع و اعتبارات را مصوب کنند که چهارشنبه هفته گذشته و ساعت 8 شب با همراهی مجمع نمایندگان، استاندار اردبیل و بنده جلسه‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم تا به صورت کامل ابعاد تامین اعتبار راه آهن اردبیل مورد بررسی قرار گیرد که این اقدام مسئولان استانی مورد حمایت نوبخت نیز قرار گرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل تصریح کرد: مقرر شده با پرداخت این تسهیلات از سال 1400 بازپرداخت نیز با تضمین دولت شروع شود تا به مدت 7 سال این منابع به بانک ملی برگشت بخورد.
شایقی با بیان اینکه هیچ مشکلی از بابت افزایش قیمت برخی از امکانات و تجهیزات مورد نیاز راه آهن در بودجه پیش بینی شده به وجود نخواهد آمد، گفت: بعید به نظر می‌رسد در این سه سال روند تامین سیمان، میلگرد و سایر تجهیزات مورد نیاز به حدی افزایش یابد که برآورد رقم ما به بیش از هزار میلیارد تومان برسد.
وی در مورد توسعه راه آهن اردبیل به سمت پارس‌آباد نیز اظهار کرد: در بودجه امسال برای مطالعات آن منابع اعتباری خوبی در نظر گرفته شده است و در رایزنی‌ها با سازمان برنامه و بودجه 2 میلیارد تومان درخواست کردیم تا ضمین تکمیل مطالعات عملیات اجرایی نیز در سالجاری در این بخش انجام شود.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان اردبیل افزایش قیمت راه آهن سازمان برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۶۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

یاسر عبداللهی عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، گفت: پارسال ۲۸۵۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴هزار متقاضی و ۶۴۴میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات، افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

او با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، گفت: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند ب، خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار شد.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰میلیون تومان، دوم ۸۰میلیون تومان، سوم ۱۲۰میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • استطاعت بیش از ۸۲ هزار زائر برای حج آینده تایید شد
  • افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در خوزستان+فیلم
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود