Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@04:06:15 GMT

شیرین کردن اوقات فراغت با طعم «انتظار»

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۷۱۸۲۳

شیرین کردن اوقات فراغت با طعم «انتظار»

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام یوسفیان با اشاره به ظرفیت های بهینه تعطیلات تابستانی، گفت: برنامه های اوقات فراغت باید به فرصتی تبدیل شود که «انتظار» توام با عمل گرایی در کودکان، نوجوانان و جوانان ما نهادینه شود و از این مسیر، زمینه ظهور فراهم گردد.

حجت الاسلام محمد یوسفیان، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت بر لزوم توجه به موضوع مهدویت و انتظار در برنامه های تابستانی و اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تاکید کرد و  به خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان گفت: یکی از موضوعات مهم در فضای زندگی انسان ها بویژه در ایام نوجوانی مسئله تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: از این رو، فضای حرکت در مسیر تربیت باید به گونه ای مدیریت شود که انسان بهره اخروی نیز در آموزه های تربیتی دستگیرش شود و در واقع تربیت جسمی و روحی توامان باشد.

 

 حجت الاسلام یوسفیان اظهار کرد: برای پیوند میان انسان و خدا، واسطه هایی از سوی خدا قرار داده شده است، تا انسان را در مسیر معنویت و سعادت هدایت کنند و به دلیل ویژگی های خاص و حساس سنی، نوجوانان و جوانان نیاز بیشتری به هدایت راهنمایان الهی دارند. لذا ضرورت دارد در برنامه های ترتیب داده شده برای اوقات فراغت این قشر سنی حساس در ایام تعطیلات تابستان در کنار توجه به تامین نشاط، شادی و انرژی، برای تعالی فکری و معنوی شان نیز برنامه ریزی شود.

 

 

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: در روایات تصریح شده: «کسی که در مسیر انتظار گام بردارد، همانند کسی است که در راه خدا جهاد می کند»؛ با این تصریح و کارکرد، اگر برنامه های اوقات فراغت تابستانی جوان و نوجوان ما با «انتظار» پیوند عمیق داشته باشد، قطعا حرکت رو به جلو و پیشرفت های خوبی برای ما در عرصه های مختلف رقم می خورد.

 

وی در ادامه بیان کرد: از این رو، در فضای برگزاری برنامه های اوقات فراغت محورهایی همچون فراهم کردن زمینه شناخت و آگاهی نسبت به حضرت حجت(عج)، احساس و باور به حضور حضرت مهدی(عج) و نظارت ایشان بر سبک زندگی و عملکرد ما،  باید در نوجوانان و جوانان تقویت شود.

 

یوسفیان ابراز کرد: برنامه های اوقات فراغت باید به فرصتی تبدیل شود که «انتظار» توام با عمل گرایی در کودکان، نوجوانان و جوانان ما نهادینه شود و از این مسیر، زمینه ظهور فراهم گردد.

 

 

کارشناس مهدوی با بیان اینکه تحقق انتظار زمینه ساز نیازمند سه مولفه است، اضافه کرد: خودسازی برای ظهور، پیوند فضای جامعه با فضای انتظار و دگرسازی به این معنا که فضای جامعه برای ظهور آماده و تلاش شود که دیگر افراد جامعه هم در مسیر ظهور گام بردارند و مسئولیت پذیر شوند، برای انتظار زمینه ساز ضرورت دارد.

 

 حجت الاسلام یوسفیان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فضای برنامه های اوقات فراغت و اردوهای آموزشی، فضایی تربیتی است لذا ضرورت دارد در چنین شرایطی اهتمام به مسئله انتظار و مهدویت در محورهای خودسازی، فضاسازی و دگرسازی تقویت شود. توجه به این موضوع را می توان در فعالیت ها و برنامه های هنری هم مورد توجه قرار داد و با استفاده از ابزار هنر مولفه های انتظار متصل به ظهور را به مخاطبان منتقل کرد.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس دولت جام جهانی روسیه تیم ملی ایران سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار آمریکا فوتبال روزنامه های ورزشی سبک زندگی منتظرانه انتظار فرج اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،استاندار کردستان در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج و شهردار این شهر اظهار داشت: ۲ هکتار از ۲۰ هکتار زمین مسکونی که شهرداری از راه و شهرسازی طلب دارد باید ظرف ۶ ماهه نخست امسال بازگردانده شود و به مرور مابقی این مطالبه نیز بازگردد.

زارعی کوشا اظهار داشت: اعضای شورا و شهرداری باید مسائل و و اختلاف نظر‌ها را در جلسات خود حل کنند و با طرح این مشکلات در رسانه‌ها حاشیه سازی نکنند.

وی در ادامه افزود: اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه تقاطع تکیه چمن از سوی سازمان برنامه ریزی استان رقم مناسبی است که تا کنون ۱۲۰ میلیارد ریال آن تامین شده است.

حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این نشست به طلب شهرداری از دستگاه‌های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی اشاره کرد و گفت: از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه سهم شهرداری پرداخت شود صورت نگرفته است.

عسکری فرماندار سنندج هم بر ضرورت ساماندهی دستفروشان، و ایجاد پارکینگ طبقاتی و همچنین ساماندهی نیرو‌های شهرداری تاکید کرد.

ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها مطلبی بود که محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان هم در این جلسه بر آن تاکید کرد و گفت حمایت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

در ادامه رضایی رئیس شورای شهر سنندج هم با گلایه از کم کاری ادارت متولی فرهنگ در برنامه‌های گرامیداشت هفته سنه از نام گذاری بلوار ننله به نام آرمان بنفشی جوان فدارکار سنندجی خبر داد.

شهردار سنندج نیز با بیان اینکه امسال براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۶۰ هکتار فضای سبز به سرانه فضای سبز شهر سنندج اضافه می‌شود گفت: طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ااجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان