Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا سلیم پور معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر در گفت و گو باخبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در زمینه بررسی اموال مسئولان گفت: در حقیقت ما یک جلسه با دکتر دهقان داشتیم که خودشان مبتکر و طراح بررسی اموال مسئولان در مجلس بودند، بر این اساس می توان گفت بسیاری از این مسئولان مخالف اجرای این طرح در مجلس شورای اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاید علت اینکه این طرح روی زمین مانده است را بتوان به مخالفت های اولیه برخی مسئولان نسبت داد، البته این گفته مبنی بر نظرات این افراد در گذشته بوده است و به تازگی واکنش ها نسبت به این طرح تغییر کرده است.

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر گفت: با توجه قالب این طرح و روند کنونی که داشته است تصور نمی کنم بتوان نظر مثبت و چراغ سبزی در راستای پیشبرد آن در نظر گرفت. از طرفی دیگر این طرح به نوعی ممکن است مانند طرح های دیگر، مغفول واقع شود.

وی اضافه کرد: همچنین در گذشته طرحی برای بررسی اموال داشتیم اما تصور می کنم مکانیزمی که باید در این راستا پیش بینی شود، چندان شفاف نیست. مکانیزم این طرح در قالب یک دبیرخانه متشکل از اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور در نظرگرفته شده است.

سلیم پور اظهار داشت: مکانیزم این طرح به شکل عملیاتی بامشکل مواجه خواهد شد زیرا بودجه آن شفاف نشده است و هیچ کدام از این سازمان ها بودجه مازادی ندارند که بخواهند به تشکیل این دبیرخانه اختصاص دهند. من تصور نمی کنم به شکل عملیاتی بتوان آن طور که باید روی این طرح حساب باز کرد.

وی در زمینه بررسی مصداقی اموال مسئولان افزود: همیشه مواردی از این دست بوده اما مورد سرلشکر فیروزآبادی به طور شاخص بررسی شده است بسیاری از موارد دیگر نیز وجود دارند که در ترافیک خبری جام جهانی و بسیاری از رویدادهای روزمره دیده نمی شود.

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر گفت: من تصور می کنم اگر کلیت و ساختاری در این راستا شکل بگیرد، بسیار بهتر از آن است که به طوری موردی در آن ورود پیدا کنیم، در صورت شکل گیری این ساختار می توان انتظار نتایج مطلوبی در دراز مدت از این طرح داشت البته من تصور می کنم نمی توان شکل گیری این ساختار در کوتاه مدت تعبیه کرد.

وی در پایان تاکید کرد: شکل گیری این ساختاری که پیش تر به آن اشاره شد، زمان بر است و مسئولان کنونی نیز مخالفت های زیادی دارند تا این ساختار شکل نگیرد، این طرح به طور شفاف به مفاسد ورود پیدا کند، آن ها را شناسایی و در اسرع وقت با مکانیزم مناسب نسبت به مسئله پاسخ دهد.

201

علیرضا سلیم پور معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر بررسی اموال مسئولان سرلشکر فیروز آبادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر بررسی اموال مسئولان سرلشکر فیروز آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند

احمد غریوی گفت: با موافقت نمایندگان کارگری و کارفرما، قرار شد به جای افزایش حق مسکن، حداقل دستمزد و مزایای دیگر افزایش پیدا کند.

احمد غریوی مدیرکل روابط کار وزارت تعاون در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از دغدغه‌های رهبری در دیداری که در سال ۱۴۰۱ با جامعه کارگری داشتند، امنیت شغلی بود. در این راستا ما کارگروهی تشکیل دادیم تا در خصوص این موضوع ورود کنیم. اعضای این کارگروه شامل نمایندگان تشکل‌های عالی کارگری و کارفرمایی، قضات دیوان عدالت اداری، مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری و اساتید دانشگاه هستند.

 

وی با بیان این موضوع که در نهایت پیش‌نویس پنج ماده مورد بازنگری قرار گرفت و در قالب لایحه به به دولت تحویل داده شد، گفت: از جمله این مواد، ماده هفت قانون کار در خصوص بحث فعالیت‌های مستمر و غیرمستمر بود. در حال حاضر افرادی که در فعالیت‌های غیرمستمر مشغول هستند، می‌توانند تا چهار سال به صورت قرارداد مدت موقت ادامه کار بدهند؛ سپس بر اساس مصوبه هیات وزیران، بعد از این مدت قرارداد‌های این افراد به صورت دائمی تنظیم خواهد شد.

 

غریوی افزود: تبصره بعدی در خصوص فعالیت‌های مستمر بود که هیچ محدوده‌ای برای آن‌ها پیش‌بینی نشده بود. پیشنهاد ما برای تسهیل هر دو تبصره این بود که کارگران پنج سال به صورت موقت و سپس به صورت دائمی قرارداد داشته باشند. این موضوع در صحن هیات وزیران مطرح خواهد شد و در صورت تایید و تصویب این هیأت، لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

 

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون در رابطه با بیمه بیکاری کارگران اظهار کرد: در ماده پنج قانون بیمه بیکاری، برای کارگران سهمی پیش بینی شده است که سه درصد را کارفرما پرداخت می‌کند، ولی کارگران مبلغی پرداخت نمی‌کنند. البته یک پیشنهادی وجود داشت مبنی بر اینکه کارگران هم سهم داشته باشند که در جلسات برگزار شده مورد تأیید واقع نشد.

 

وی با اشاره با اینکه تفاهمنامه سه جانبه‌ای با حضور سازمان تامین اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و معاونت روابط کار امضا شده است عنوان کرد: بنا داریم که به کارگرانی که از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، آموزش مهارتی داده شود تا با توانمندی دوباره به چرخه بازار کار کشور برگردند. در نتیجه امکان استفاده طیف دیگری از این امتیاز وجود خواهد داشت.

 

وی افزود: در مورد مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری تغییراتی صورت گرفته است، اما هنوز نهایی نشده و باید در هیات وزیران تصویب شود

غریوی در پایان درباره حق مسکن گفت: شورای عالی کار در خصوص حق مسکن تصمیی نگرفته است. با موافقت نمایندگان کارگری و کارفرما، قرار شد به جای افزایش حق مسکن، حداقل دستمزد و مزایای دیگر افزایش پیدا کند. پیشنهاد حق مسکن ابتدا باید توسط اعضای شورای عالی کار مطرح شود و در هیات وزیران به تصویب برسد.

دیگر خبرها

  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند