Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علی مفردنیا رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد گفت: اولین نشست مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات 35 واحد دانشگاهی به منظور تبیین مصوبات شورای عالی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
 
وی بر ایجاد ساختار ماتریسی و یکپارچه برای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد تأکید کرد و افزود: همه مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات واحدهای دانشگاهی باید در زمینه سیاست ها، استراتژی ها و برنامه های کلان به صورت متمرکز و یکپارچه با مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان مرکزی در ارتباط و هماهنگ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مفردنیا با تأکید بر یکپارچگی و هماهنگی در توسعه پشتیبانی و نگهداری سیستم های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: در بعضی موارد سیستم های اطلاعاتی به صورت جزیره ای تولید می شود و توسط اشخاص حقیقی و حقوقی توسعه می یابد و پشتیبانی آنها کاملاً پراکنده است.
 
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: توسعه و تولید سیستم های اطلاعاتی در واحدهای دانشگاهی صرفاً با هماهنگی و تأیید مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد.
 
وی به استراتژی های مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در دو زمینه کوتاه مدت و بلندمدت اشاره و تصریح کرد: در برنامه های کوتاه مدت باید سیستم های اطلاعاتی بدون وقفه به کار خود ادامه دهند و توسط ابزارهای مدرن الکترونیکی، قواعد یکپارچه و متمرکز را در آنها ایجاد کنیم و از مزایای سیستم های اطلاعاتی بدون ایجاد خلل در فعالیت های جاری دانشگاه بهره ببریم.
 
مفردنیا تاکید کرد: در برنامه بلندمدت و قطعی تمام سیستم های دانشگاه آزاد اسلامی یکپارچه می شود که به همین منظور یک سامانه متمرکز که شامل مواردی همچون آموزش، پژوهش، اداری مالی و ... است، طراحی می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند

به گزارش خبرگزار مهر، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک روز معلم، اظهار کرد: برای معلمان عزیزی که از طریق نرم‌افزار «شاد» با دانش‌آموزان در ارتباط هستند، یک بسته هدیه اینترنت در نظر گرفته‌ایم که می‌توانند تا سقف ۳۰ گیگابایت، رایگان استفاده کنند.

وی افزود: این بسته به صورت اتوماتیک برای کسانی که در «شاد» هستند، فعال می‌شود و نیاز به ثبت‌نام ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه پایگاه پرتاب جدیدی که در جنوب کشور در حال ساخت است، در دولت سیزدهم کلید خورد اظهار کرد: امیدواریم امسال بتوانیم فاز اول آن را به اتمام برسانیم و اولین پرتاب را تا پایان سال از پایگاه فضایی جدید انجام بدهیم که پایگاه بسیار راهبردی در حوزه صنعت فضایی کشور خواهد بود.

زارع‌پور گفت: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، پایگاه بسیار راهبردی در حوزه صنعت فضایی کشور خواهد بود.

ادامه دارد…

کد خبر 6093994 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است