Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ۸۵ تا ۹۰ درصد مبتلایان به سرطان ریه، سیگاری هستند.

رستم یزدانی با بیان اینکه ورود سیگارهای صنعتی در چند دهه گذشته باعث شد که سرطانهای ریه افزایش یابد، گفت: با وجود تغییراتی که در نوع سیگار بوجود آمد و این سیگارها نیکوتین و قطران کمتری داشتند، اما تفاوت خیلی بارزی در میزان شروع سرطان ریه بوجود نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گیرایی که ناشی از مصرف نیکوتین و قطران است در سیگارهای جدید کم نشد و مواد دیگری مانند نیترو آزمین به سیگار اضافه شد که این ماده کاملا سرطان‌زاست.

این فوق تخصص ریه گفت: انتظار آن بود سیگاری که نیکوتین کمتری دارد و یا به اصطلاحا لایت است، میزان شیوع سرطان ریه را کمتر کند اما این اتفاق نیفتاد.

یزدانی افزود: کم کردن نیکوتین و قطران، مقداری تندی سیگار را کم میکند و به فرد سیگاری اجازه میدهد پک بیشتری به سیگار بزند و بر این اساس بار اضافهتری از مواد سمی وارد ریهها میکند و این اجازه را میدهد که میزان مصرف سیگار بیشتر شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در گذشته که سیگار به صورت سنتی تهیه میشد، میزان مصرف سیگار آنقدر زیاد نبود که الان به صورت صنعتی تهیه می‌شود، افزود: سیگارهایی که در قدیم تهیه میشد بسیار بدبو و تند بود و استفاده از سیگار به صورت زیاد امکان پذیر نبود، اما اکنون با لایت شدن سیگارها و کم شدن موادی مانند قطران در سیگار این امکان فراهم شده میزان مصرف سیگار بیشتر شود.

به گفته وی، این تغییر در نوع سیگار باعث شد میزان مصرف سیگار در جوان‌ها و خانم‌ها بیشتر شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

به گزارش جماران، فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی مردم به دلیل ناایمنی خودروها و جاده ها: سالانه بیش از ۲ هزار نفر (فیلم)
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»