Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، حجت الاسلام  حسن روحانی روز سه شنبه در همایش سراسری قوه قضاییه، با تاکید بر اینکه ملت ایران سرو سرافراز تاریخ است و برای حفظ اسلام و ایران، جان می‌دهد، اظهارداشت:در شرایط پیروزی سیاسی و حقوقی هستیم، اما امریکا می‌خواهد با جنگ روانی و اقتصادی ملت ما را بشکند.

روحانی در این همایش که با حضور سران سه قوه و مقامات عالی‌رتبه کشوری و لشگری به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله دکتر بهشتی، گفت: آیت‌الله بهشتی معمار تشکیلات جدید قوه قضائیه در نظام اسلامی، سیاستمداری بزرگ و مدیری ارزشمند در دوران انقلاب و پس از آن بود و معتقدم قوه قضائیه و مسئولان نظام هر چه به شیوه و سیره آن بزرگوار نزدیک شوند بر مقبولیت‌شان افزوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جمهور افزود: دکتر بهشتی مرد حکمت، صبر، استقامت و مدیری لایق بود و در هر جمعی حضور می‌یافت، محوریت آن مجموعه را در اختیار داشت و کسی بود که شیوه آموزشی را در حوزه علمیه قم از سال ۳۹، بنیانگذاری کرد.

روحانی اظهارداشت: دکتر بهشتی شخصیتی بود که شیوه آموزش و محیط جدید برای نوجوانان و جوانان کشور را در دبیرستان دین و دانش دنبال کرد و او را همواره به عنوان پل فقه و سیاست، پل اخلاق و حکمرانی و پل حوزه و دانشگاه می‌شناسیم که توانست مدیران ارزشمندی را در حوزه و دانشگاه و جامعه تربیت کند و امیدواریم که بتوانیم از همه بخش‌های زندگی او درس بیاموزیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که بیش از آنکه در خصوص اصول ۱۵۶، ۱۱۳ و یا ۶۶ و اصول بعد از آن‌ها در قانون اساسی سخن بگوییم، باید راجع به اصل ۵۷، تأکید بیشتری داشته باشیم، افزود: اگر چه سه قوه دارای استقلال از یکدیگرند و این برای قوا یک امتیاز به شمار می‌آید، اما هر سه قوه سه شاخه یک درخت هستند و ما سه درخت مجزا به نام‌های مجریه، مقننه و قضائیه نداریم، چرا که سه نوع حاکمیت در کشور نداریم.

روحانی با اشاره به اینکه امروز با شرایطی که در کشور وجود دارد و با وجود بدخواهانی که در برابر ملت قرار دارند باید وحدت، همدلی، یکپارچگی و هم‌نوایی ما بیش از همیشه باشد، تأکید کرد: هرگاه ملت ایران پیروزی بزرگی را در سطح منطقه و جهان به دست آورد، دشمنان به دلیل قدرتمند بودن و تأثیرگذار بودن ملت ایران، در برابر این ملت بزرگ قرار گرفتند.

رئیس جمهور اظهار داشت: ۴۰ سال پیش بزرگترین پیروزی بزرگ ملی ما در وقوع انقلاب اسلامی رقم خورد که در آن همه ملت در برابر استبداد و استعمار قیام کردند و پیروزی انقلاب، پیروزی یک جناح، قشر و بخشی از جامعه نبود، بلکه پیروزی استقلال و آزادی ملت ایران و برپایی جمهوری اسلامی بود.  

روحانی افزود: بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، دشمنان این ملت، توطئه‌های بزرگی را انجام دادند، تا نظام جمهوری اسلامی در این کشور، استقرار نیابد و با نگاه به اینکه در چه شرایطی همه پرسی نظام و انتخابات خبرگان قانون اساسی و همه پرسی قانون اساسی در این کشور برگزار شد، می‌توان شرایط آن دوران را به خوبی دنبال کرد.

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تشکیل قوه قضائیه و برگزاری انتخابات مجلس در سال ۵۸، گفت: به محض اینکه این نهاد‌ها با همه سختی‌های آن دوران تشکیل شد، دشمنان توطئه دیگری را علیه ملت، سامان دادند و این در حالی بود که از زمان تشکیل مجلس شورای اسلامی در ۷ خرداد سال ۵۹ که آخرین سلسله تشکیلات مهم در نظام بود، تا شروع جنگ تحمیلی و ظالمانه علیه ملت ایران زمان کوتاهی وجود داشت، اما ملت ایران ۸ سال در برابر توطئه اجانب و بیگانگان مقاومت و ایستادگی کرد و این توطئه را نیز خنثی نمود.

روحانی اظهار داشت: به محض اتمام جنگ تحمیلی، سازندگی در کشور آغاز شد و شرایط آرامش بر کشور حکمفرما گردید، اما دشمنان توطئه‌های جدیدی علیه ما اجرا کردند که در این راستا تحریم نفتی ایران در دوران به ثمر نشستن سازندگی‌هایی بود که مردم بعد از جنگ دنبال کرده بودند.

رئیس جمهور ادامه داد: پس از آن و عبور از توطئه‌ها در دوران سازندگی و ایجاد آرامش در کشور، دشمن در ماجرای ائتلاف علیه عراق و به اصطلاح خود آزادسازی کویت، توطئه جدیدی را مبنی بر ورود ایران به این جنگ سازماندهی کرد و این توطئه به حدی قوی بود که عده‌ای در آن دوران ایراد می‌گرفتند که چرا خالد بن ولید را در عراق تنها گذاشته‌ایم و اگر آگاهی و هوشیاری نظام و اعلام بی‌طرفی فعال جمهوری اسلامی نبود، کشور ما وارد یک درگیری بزرگ می‌شد و ملت و رهبری، مسئولان و شورای عالی امنیت ملی کشور در آن زمان آگاهانه از این مسیر پرفراز و نشیب عبور کرد.

روحانی با اشاره به اینکه پس از آن در زمان پیشرفت و تعالی ایران موضوع القاعده و ۱۱ سپتامبر پیش آمد که باز هوشیاری و آگاهی مردم و نظام مانع از توفیق دشمن در توطئه‌افکنی علیه ملت شد، افزود: آن‌ها با این بهانه جنگ را برافغانستان تحمیل کردند و در نوبت بعد میان ایران و عراق تردید داشتند تا بالاخره به عراق حمله کردند و پس از حضورشان در عراق در ادامه توطئه‌افکنی علیه ملت ایران، موضوع پرونده هسته‌ای را مطرح کردند و به این واسطه دروغ‌های بی‌شماری علیه ایران مطرح نمودند و همه چیز برای اینکه در تابستان ۸۲، پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ببرند و تحت فصل هفتم منشور ملل متحد جنگ جدیدی را به ما تحمیل کنند، آماده بود که با هوشیاری ملت این توطئه نیز خنثی شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید تاریخ را ورق بزنیم و ببینیم که آمریکا چگونه در مقطعی که ملت ایران در مسیر پیشرفت قرار گرفت علیه این ملت توطئه کرده و ما چگونه از آن عبور کردیم، گفت: دشمنان هرگز ما را رها نکرده و در مقاطع بعدی با بهانه‌های مختلف پرونده ایران را به شورای امنیت بردند و توانستند تحریم‌های ظالمانه‌ای را به ما تحمیل کنند و این در حالی است که هدف آن‌ها از سال ۵۸ تا به امروز پایان‌دادن به انقلاب اسلامی و تسلیم شدن ملت ایران در برابر استکبار بوده است.

روحانی تأکید کرد: استکبار جهانی و صهیونیسم، وجود ایران اسلامی توانمند و قدرتمند را تهدیدی بزرگ برای اهداف خود می‌بیند و به دنبال آن است که با آن مقابله کرده و او را از پیش پا بردارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ملت ایران در طول سال‌های متمادی، فراز و نشیب‌های فراوانی را تحمل و در برابر فشار دشمنان ایستادگی کرده است، گفت: دشمنان می‌خواستند کاری کنند که ما قبول کنیم که نباید فرآیند هسته‌ای صلح‌آمیز و تحقیقات هسته‌ای داشته باشیم و به یک بیان دیگر می‌خواستند بگویند، پرونده هسته‌ای ایران، پرونده‌ای علمی، تکنولوژی و اقتصادی نبوده، بلکه یک پرونده امنیتی است و در طول این سال‌ها آمریکا و همه حامیان او می‌خواستند بگویند، پرونده هسته‌ای ایران امنیتی بوده و ادامه این راه برای ایران از دیدگاه قوانین بین‌المللی نامشروع است.

روحانی تأکید کرد: آمریکایی‌ها به دنبال امنیت‌زایی برای پرونده ما و مشروعیت‌زدایی از پرونده هسته‌ای ایران بودند، اما ملت، رهبری و مسئولین کشور در برابر این توطئه بزرگ نیز پیروز شدند و ما در دنیا این موضوع را به کرسی نشاندیم که پرونده هسته‌ای ایران امنیتی نیست و هیچگاه صلح و امنیت را تهدید نمی‌کند و هرگز جایگاه ایران در فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد قرار ندارد.

رئیس جمهور ادامه داد: ما به دنیا اعلام کردیم که حق ندارند، فعالیت هسته‌ای ملت ایران را نامشروع جلوه دهند و توانستیم به اهداف خود دست پیدا کنیم و امروز پرونده ایران در دنیا یک پرونده امنیتی نیست و در قطعنامه ۲۲۳۱ به دنیا اعلام شده که ایران حق غنی‌سازی دارد و این یک دستاورد بزرگ ملی است.

روحانی با بیان اینکه علاوه بر اینکه از پرونده هسته‌ای، امنیت‌زدایی کردیم و آن را از فصل ۷ خارج کرده و ثابت نمودیم غنی‌سازی حق قانونی ایران است؛ باید تحریم‌های ظالمانه‌ای که بر ما تحمیل کردند نیز برداشته می‌شد، اظهار داشت: ما توانستیم رفع تحریم‌ها را نیز به کرسی بنشانیم و براساس قطعنامه ۲۲۳۱ این تحریم‌ها مشروع نیست و آنچه امروز در برابر ما قرار دارد، تحریم‌های یکجانبه آمریکاست که می‌خواهد آن‌ها را فراسرزمینی کند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما از سال ۹۴ شرایط جدیدی یافته و از پیچ خطرناکی عبور کردیم و توانستیم تولید و فروش نفت و حق ملت برای تجارت با دنیا را بازپس بگیریم و کشور‌های جهان را برای سرمایه‌گذاری به ایران دعوت کنیم، گفت: البته این موفقیت‌ها، هرگز برای صهیونیست‌ها و افراطی‌های آمریکا خوشایند نبوده و هرگز صهیونیست‌ها، آمریکا و برخی کشور‌های منطقه که امروز سینه‌چاک اعمال تحریم علیه ایران هستند، دوست ایران نبوده و به دنبال ضربه زدن به این ملت هستند.

روحانی با بیان اینکه پس از سال ۹۴ تلاش دشمنان بر شکستن توافق هسته‌ای بود و اولین توطئه آن‌ها این بود که کاری کنند، ایران خودش از توافق خارج شود، اظهار داشت: آمریکایی‌ها همه گونه بهانه‌جویی کردند و تعهداتشان را زیر پا گذاشتند تا بتوانند ایران را مجبور کنند که از این توافق خارج شود و تحریم‌ها مجدد برگشته و پرونده ایران، پرونده امنیتی قلمداد شود، اما نتوانستند ما را وادار کنند که از این توافق خارج شویم.

رئیس جمهور ادامه داد: مسیر دیگری که آن‌ها در پیش گرفتند این بود که آژانس را وادار کنند که اعلام کند که ایران به طور کامل به تعهدات خود عمل نمی‌کند و در این راستا نیز رایزنی‌های فراوانی را با مدیر کل آژانس داشته و اقدامات و فشار‌های فراوانی را اعمال کردند تا بتوانند آژانس را متقاعد کنند ایران یک تخلف و عدم همکاری داشته است، اما سازمان انرژی اتمی، وزارت خارجه، وزارت دفاع و سایر مسئولان کشور با هنرمندی، دقت و هوشیاری و در عین حال ایستادگی بر منافع کشور اجازه ندادند که آن‌ها در این توطئه نیز موفق شوند.

روحانی خاطر نشان کرد: طرح سوم آمریکایی‌ها این بود که اروپایی‌ها را راضی کنند تا با هم از این توافق خارج شوند و ماه‌ها روی آن کار کردند، اما در این راه هم ناموفق بودند و نه اتحادیه اروپا یعنی نه ۲۸ کشور و نه ۳ کشور بزرگ اروپایی، زیر بار این موضوع نرفته و آمریکا در این طرح هم ناموفق بود.

رئیس جمهور گفت: خروج آمریکا از برجام آن هم پس از یک سال و نیم هیاهو چهارمین و بدترین و مفتضح‌ترین گزینه آمریکایی‌ها بود که آبروی آن‌ها را نیز برد و امروز تنها دو الی ۳ کشور از این اقدام حمایت کردند.

روحانی با بیان اینکه اکثریت قاطع کشور‌های دنیا خروج آمریکا از برجام را اقدامی غیرقانونی و زیرپا گذاشتن قطعنامه شورای امنیت و مقررات بین‌المللی می‌دانند، افزود: عملکرد مدبرانه جمهوری اسلامی، آمریکایی‌ها را مجبور کرد که با بالاترین هزینه از برجام خارج شوند. تازه همه امید آمریکایی‌ها از خروج از برجام، این بود که ایران نیز با فاصله اندکی از برجام خارج شود و آن‌ها به آرزوی بزرگ‌شان برای ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل و قرار گرفتن این پرونده ذیل فصل ۷ منشور ملل متحد برسند و براساس آن همه کشور‌های دنیا را مجاب کنند که ایران را تحریم کنند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در یک شرایط پیروزمندانه سیاسی و حقوقی در دنیا قرار دارد، اظهار داشت: البته آمریکایی‌ها امروز نیز مثل همیشه به دنبال آن هستند تا پس از شکست، با اتخاذ شیوه‌ای دیگر قدرت و ابهت ملت ایران را در هم بشکنند.

روحانی با طرح این سوال که آیا آمریکایی‌ها خواهند توانست در جنگ روانی، اقتصادی و سیاسی که علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند، پیروز باشند، تصریح کرد: ملت غیور ایران بار‌ها اثبات کرده که برای دفاع از اسلام و ایران حاضر است جان، خون و آبروی خود را فدا کند. در این چند روز دیدیم که وقتی نام ایران در یک رقابت ورزشی مطرح شد، همه یک صدا از ایران و هنر و توانمندی ایران سخن گفته و حمایت کردند و شاهد یکی از موفق‌ترین دوره‌های فعالیت‌های ورزشی در تاریخ کشورمان بودیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روحانی ارز دولتی قوه قضاییه نرخ ارز دلار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟