Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان گفت: اولویت اثر گذاری بسیج دانشجویی باید در دانشگاه و محل فعالیت دانشجویان باشد و به حکم جوان بودن بدنه بسیج دانشجویی احتمال خطا وجود دارد به همین دلیل است که به سپاه تکیه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، وحید رستمی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان در جلسه معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: بسیج دانشجویی یکی از ظرفیت‌های انقلاب اسلامی و به نوعی نقطه امید خیلی از دلسوزان نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحید رستمی گفت: حضرت امام در 2 آذر سال 67 فرمان حکیمانه  تشکیل بسیج دانشجویی و طلبه را صادر فرمودند چرا که حضرت امام میدانستند دانشگاه به عنوان  لبه جلویی منطقه  نبرد محسوب می شود که همیشه مورد توجه و حمله دشمنان نظام است.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان ادامه داد: بسیج دانشجویی به عنوان یک تشکل قانونی است که با داشتن مصوبات مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی و با توجه به منویات مقام معظم رهبری, رسالات دفاع از اسلام ناب محمدی,  پاسداری از اصول نه شرقی و نه غربی و مبارزه با ایادی استکبار را در محیط دانشگاه بر عهده دارد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند بسیج دانشجویی تشکلی دانشجویی است نه نظامی که به سپاه تکیه دارد گفت: این فرمایش رهبر یعنی اینکه اولویت اثر گذاری بسیج دانشجویی باید در دانشگاه و محل فعالیت دانشجویان باشد و به حکم جوان بودن بدنه بسیج دانشجویی احتمال خطا وجود دارد به همین دلیل است که به سپاه تکیه دارد یعنی بسیج دانشجویی باید از فرصت های سپاه, روحیه جهادی و مقاومت در سپاه استفاده کند.

رستمی تاکید کرد: بسیج دانشجویی تشکلی فراجناحی است که منافع هیچ حزب و گروهی را تامین نمی کند بلکه مبنای اصلی فعالیت های بسیح دانشجویی انقلابی بودن و ضد انقلابی بودن است.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان تصریح کرد: حاکمیت و رویکرد بسیج دانشجویی تربیتی و اصالت نیروی انسانی است یعنی در فعالیت های بسیج دانشجویی نیروی انسانی ابزار نیست بلکه اصل و اساس خود نیروی انسانی است در واقع نیرو باید در این عرصه رشد و قدرت تشخیص پیدا کند و مهارت لازم را بدست آورد تا در عرصه های بعدی به عنوان یک نیروی جوان انقلابی در جامعه نقش آفرینی کند.

وی تقویت معنویت اسلامی دانشجویان را ارزش مبنایی و اصولی بسیج دانشجویی عنوان کرد و گفت: ضعف معنوی در هر جایی بویژه در بسیج باعث آلودگی میشود بنابراین بسیج دانشجویی در کنار نقش آفرینی و کار تربیتی که انجام میدهد باید به بعد معنوی هم در بحث افراد و هم تشکیلات توجه ویژه داشته باشد و همانگونه که مقام معظم رهبری میفرمایید معنویت باید از قله ها بجوشد.

 رستمی تاکید کرد:  فعالیت های بسیج دانشجویی باید ذیل منظومه جامع اندیشه مقام معظم رهبری و تحت ارزش های اسلامی باشد و نباید به ارزش های انقلاب اسلامی نگاه کاریکاتوری یا گزینشی داشته باشیم.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان با تاکید بر اینکه بسیج دانشجویی باید میدان تجلی ارزش های انقلاب اسلامی باشد گفت:  فعالیت های بسیج دانشجویی باید برساس فکر, اندیشه و تحلیل درست بنا شود چرا که  بقای یک تشکل به حرف و عقید هایی که دارد وابسته است اگر تشکلی بدون فکر و اندیشه باشد در واقع در خدمت اهداف دیگران و به نوعی ابزاری در دست دیگران خواهد شد, پس دانشجویان بسیجی باید در زمینه مسائل انقلاب و اسلام صاحب نظر باشند و حرف برای گفتن داشته باشند.

وی ادامه داد: مخاطب بسیج دانشجویی صرفا افراد حزب اللهی نیست بلکه بسیج دانشجویی متعلق به توده دانشجویان و مردم است و همه کسانی که در چهارچوب قانون اساسی علاقمند به خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند مخاطب اصلی بسیج هستند.

 رستمی  کادر سازی را  وظیفه ذاتی و هدف اصلی بسیج دانشجویی عنوان کرد و گفت: در فضای دانشگاه باید با تربیت و آموزش دانشجویان آنها را برای نقش آفرینی در بدنه مدیریتی آینده کشور آماده کرد.



سید عنایت جویبار مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان نیز گفت:  بسیج از دل مردم و برای همین مردم است یعنی یک مجموعه‌ای مردمی که در راستای اهداف او ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب قدم بر می‌دارد و هر موفقیت و برکتی هم که داشته باشد به خود مردم برمیگردد.

 جویبار ادامه داد: در عرصه دانشگاه‌ که افرادی در این مجموعه در راستای پیش برد راهبردهای انقلاب اسلامی مخلصانه و با هزینه دادن مشغول به کار هستند، قاعدتا باید همه مسئولین و کارگزاران این نظام که التزام لازم به قوانین من جمله قانون اساسی وقوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر آئین نامه‌ها و..‌. دارند و همچنین التزام به ولایت فقیه برای برون رفت از مشکلات موجود را دارند باید مجموعه‌ای مانند بسیج را مورد حمایت همه جانبه خود قرار دهند که ان شاءالله همه اینها منتهی به تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان تاکید کرد: هر مسئولیتی در این نظام مقدس مایحصل خون هزاران شهید از قبل از انقلاب تا حال حاضراست . واقعا یک آزمون در پیشگاه الهی هست که هم می‌تواند نعمات و برکات و هم می‌تواند لطامات وصدماتی به همراه داشته باشد که ان شاءالله همه‌ این مسئولیت‌ها و مسئولین مایه خیر وبرکت برای انقلاب اسلامی باشد.

وی ادامه داد: ضمن تقدیر و تشکر از شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان و همچنین از حسن اعتماد جناب آقای رستمی مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان کمال تشکر رادارم ، همچنین از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اخلاقیان و مسئولین محترم جهت برگزاری این جلسه تشکر به عمل آوردند و از خداوند منان خواهان توفیق برای انجام این خدمت به شکل خالصانه و صادقانه خود را داشتند.

در پایان نیز با اشاره به فرازی از وصیت نامه شهید مدافع حرم «شهید مجید محمدی» که خطاب به مسئولین است خاتمه داد:ما که رفتیم ،مادر پیری دارم و یک زن و سه بچه قدو نیم قد ،از دار دنیا چیزی ندارم جز یک پیام :قیامت یقه تان را می گیرم ،اگر ولی فقیه را تنها بگذارید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی با دانشجویان که در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان سال جاری برگزار شد، از بایدها و نبایدهای تشکل‌های دانشجویی سخن گفته و توصیه‌ها و انتظارات خود از این تشکل‌ها را بیان کردند. به همین مناسبت و در گفت‌وگو با برخی از نمایندگان «تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)» وابسته به تشکیلات آستان قدس رضوی به این موضوع پرداختیم. آنچه در ادامه می‌خوانید بخش‌هایی از سخنان آنان در گپ و گفت دوستانه با خبرنگار روزنامه قدس است.

«دانشجویان» و «تشکل‌های دانشجویی» بدون دغدغه نمی‌توانند باشند

«رضا جانکی» 20ساله، دانشجوی رشته حقوق در مقطع کارشناسی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) (واحد برادران) است. وی که دبیر تشکل دانشجویی «آزاداندیشی» در این دانشگاه است، می‌گوید: دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی باید همواره به‌روز بوده و از مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... و همچنین مسائل بین‌المللی دنیا آگاه باشند. دانشجویان از متن جامعه بوده و با توده مردم و دغدغه‌های آنان زندگی می‌کنند و طبیعی است از خواسته‌ها و دغدغه‌های مردم و کشور خود نباید جدا باشند. تشکل‌های دانشجویی نیز از متن دانشجویان به وجود می‌آیند و باید به کمک دانشجویان، نقش اثرگذار خود را در محیط دانشگاه و در میان دانشجویان ایفا کنند.

او ادامه می‌دهد: هر چند مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب، وظیفه اصلی دانشجویان درس خواندن و کسب علم و دانش در محیط دانشگاه است، اما به نظر من یک دانشجو یا یک تشکل دانشجویی از دغدغه‌ها و مشکلات کشور خود در عرصه‌های گوناگون نمی‌تواند جدا باشد.

«فاطمه شکوری» نماینده یکی دیگر از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) است که در این گفت‌وگو شرکت می‌کند. او 23 ساله و دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی این دانشگاه بوده و هم اکنون معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه را بر عهده دارد. وی نیز می‌گوید: دانشجو مهم‌ترین «نیروی آینده‌ساز» کشور است. بدین ترتیب وضعیت آینده‌ جامعه با شرایط علمی، مهارتی و صدالبته «جهان‌بینی» دانشجویان ارتباط مستقیم دارد. دانشجویان به تعبیر رهبر معظم انقلاب، افسران جوان جنگ نرم هستند، بنابراین دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در کنار وظیفه اصلی خود یعنی کسب علم و دانش و درس خواندن و اثرگذاری در محیط دانشگاه، باید گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی را در محیط دانشگاهی تبلیغ و ترویج کنند. بنابراین اینکه بگوییم دانشجو فقط باید تنها دغدغه درس خواندن داشته باشد، تصور درستی نیست، بلکه او باید نسبت به وضعیت کشور و حساسیت‌های موجود در سرنوشت کشور دغدغه‌مند باشد.

مسئولیتی مضاعف با انتساب «رضوی»

جانکی درباره تشکل‌های دانشجویی منتسب به دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اظهار می‌دارد: هر انتساب و تعلقی، مسئولیت‌آور است. اعضای هر تشکل دانشجویی یک مسئولیت اساسی نسبت به برخورد با موضوعات مرتبط با دانشجو، دانشگاه و کشور دارند و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه علاوه بر این مسئولیت باید مراقب این انتساب مهم به تشکیلات بارگاه مطهر امام رضا(ع) هم باشند. البته وجود مبارک امام هشتم(ع) و آموزه‌های ایشان ویژه گروه، صنف و قشر خاصی نیست و تمام آحاد جامعه بشریت مخاطب این آموزه‌ها هستند، اما هر مجموعه و گروهی از جمله «تشکل‌های دانشجویی رضوی» نسبت به معارف و سیره امام ثامن و ضامن(ع) مسئولیت مضاعفی دارند.

شکوری نیز در این باره بیان می‌کند: وجود مبارک امام رضا(ع) به عنوان عالم آل محمد(ع) به عنوان یک الگو و اسوه باید همواره مورد دقت و توجه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه قرار داشته باشد و علاوه بر آن، دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی منتسب به تشکیلات آستان قدس رضوی علاوه بر دغدغه‌مندی نسبت به انتظارات رهبر معظم انقلاب از آنان، به موضوع مهم و اساسی‌تر یعنی مسئولیت و وظایف خود نسبت به ترویج و بیان و از همه مهم‌تر عمل به فرامین، سنت، سیره و معارف حضرت ثامن الحجج(ع) هم باید بیندیشند و هم نسبت به آن احساس مسئولیت کنند. دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی رضوی باید بیش از دیگران در این زمینه خود را مسئول بدانند.

«امید آفرینی»، «جهاد تبیین» و «بصیرت افزائی»

 دبیر تشکل دانشجویی «آزاد اندیشی» این دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود اشاره می‌کند:

هر تشکل دانشجویی باید نقشه راهبردی و جامعی نسبت به فعالیت‌های خود داشته و یکی از مهم‌ترین شاخص‌های نقشه راهبردی این تشکل، توجه به دو موضوع اساسی مورد توجه رهبرمعظم انقلاب، یعنی «امید آفرینی» و «جهاد تبیین» است. همچنان‌که رهبربزرگوار انقلاب در دیدار با اقشار مختلف و به ویژه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی به این دو موضوع بارها تأکید کرده‌اند، ما نیز در این تشکل بر این دو اصل اساسی تأکید داریم.

جانکی تصریح می‌کند: البته موارد و موضوعات دیگری همچون توجه به جنگ رسانه‌ای، دشمن شناسی، تقویت بنیان خانواده، توجه به نقش و رسالت دانشجو و دانشگاه، پیگیری مشکلات و مطالبات عموم مردم، حساسیت نسبت به تحولات سیاسی جامعه و دنیا و... نیز مورد توجه اعضای این تشکل قرار دارد.

معاون فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه نیز به بحث «بصیرت افزایی» اشاره کرده و معتقد است:

دانشجویان باید بیش و پیش از سایر اقشار جامعه نسبت به این دغدغه رهبر معظم انقلاب یعنی «بصیرت افزائی»، حساسیت داشته باشند و به همین دلیل در کنار سایر مطالبات رهبر گرانقدر انقلاب، ما در بسیج دانشجویی در تلاش هستیم تا نسبت به ارتقاء سطح معارفی و بصیرتی اعضای تشکل و همچنین عموم دانشجویان این دانشگاه نسبت به وقایع و اوضاع سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و... کشور و جهان و تهدیدهایی که جامعه عمومی کشور و به ویژه دانشجویان با آن روبه‌رو هستند، برنامه‌های تأثیرگزاری را اجرا کنیم.

شکوری اضافه می‌کند: بسیاری از رفتارها یا موضع‌گیری‌های نامناسب و اشتباه افراد و از جمله دانشجویان در سطح کشور و نسبت به موضوعات داخلی و بین المللی، ناشی از عدم بصیرت و معرفت لازم است و به همین دلیل در کنار کسب علم و دانش، باید نسبت به ارتقاء بصیرت و درک و شناخت از موضوعات و اتفاقات مهم جامعه ایرانی و جهانی در بین آحاد ملت و از جمله دانشجویان به روش‌های صحیح و مرتبط اقدام کرد.

«خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم

نمایندگان این دو تشکل دانشجویی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از دغدغه‌های تشکلی که در آن عضویت دارند پرداخته و مهم‌ترین موضوعی را که به آن اشاره می‌کنند، «خاستگاه»، «انتساب» و «آرمان‌های نظام اسلامی» است.

جانکی، دبیر تشکل دانشجویی «آزاداندیشی» این دانشگاه معتقد است: خاستگاه و ریشه وجودی هر شخص، مجموعه، نهاد و... باید همواره مورد توجه باشد. دانشجویان ایران، فرزندان و آینده‌سازان این کشور هستند. خاستگاه آنان، ایران است، آن‌ها برای سرافرازی این کشور و رشد و پیشرفت آن در برابر همه تهدیدها و حوادث ناگوار داخلی و جهانی باید بیش از پیش تلاش کنند. دانشجویان ایرانی با همه هوش و استعداد، ظرفیت و تلاش و همتی که از آنان سراغ داریم، باید در کنار همه عوامل و شاخص‌های فکری، رفتاری، عقیدتی و... به این خاستگاه یعنی ایران و پیشرفت آن بیش از گذشته بیندیشند.

شکوری، معاون فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه نیز بیان می‌کند: در کنار همه مواضع درست و صحیحی که همکاران ما در دیگر تشکل‌ها دارند، ما نیز بر توجه به آرمان‌های نظام اسلامی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب است، تأکید داریم. دانشجویان ایرانی باید با دقت نسبت به فهم و تفسیر فرمایش رهبر معظم انقلاب در بیان دو آرمان کلی نظام اسلامی یعنی «اداره کشور به شیوه اسلامی» و «ارائه الگویی به مردم جهان برای اداره خوب کشور» تلاش کنند و برای ارائه راهکارها، طرح‌ها و برنامه‌های لازم برای نو به نو شدن راه‌های تحقق این دو آرمان اصلی و کلی بیش از دیگر اقشار ملت همت و تلاش داشته باشند.

محمدحسین مروج کاشانی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • زلفی گل: بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟/ شوخی وزیر علوم با بسیج دانشجویی + فیلم
  • هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود! / بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟+ فیلم
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی