Web Analytics Made Easy - Statcounter

   آیا تا امروز چهره خود را بدون مو تصور کرده اید؟ آیا این موضوع برای خودتان قابل تحمل خواهد بود؟ آیا تا امروز استرس ناشی از دیدن چند تار مو برروی شانه و لباس خود را تجربه کرده اید؟ واقعیت امر این است که ریزش مو یکی از مهمترین دغدغه‌هایی است که یک فرد در دوران زندگی خود آن را تجربه می‌کند و آمار‌ها نشان می‌دهد که تقریباً همه افراد در طول دوران زندگی خود حداقل یک بار با این استرس و دغدغه مواجه می‌شوند؛ بنابراین برای پاسخ و رفع این چالش انکارناپذیر شرکت‌های مختلف اقدام به معرفی و عرضه شامپو و سایرمحصولات محافظتی، مراقبتی و حتی درمانی برای حفظ سلامت موی سر کرده اند که قاعدتاً هرمحصول نیز طرفداران خاص خود را نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این طیف وسیع محصولات با برند‌های رنگین تجاری هنوز هم در دنیا چالش ریزش موی سر و استرس مراقبت از موی سر پا برجاست.

در این رابطه دکتر امیر هوشنگ احسانی-متخصص پوست و مو و زیبایی دلایل افزایش ریزش مو در جامعه را اینگونه توضیح می‌دهد: کلمه طاسی معمولا در موارد ارثی و در پی‌بیماری‌های هورمونی به کار می‌رود، ولی در مورد ریزش مو بیش از ۳۰ تا ۴۰ دلیل می‌تواند موثر باشند از جمله مسائل ارثی، کم خونی، کم کاری تیروئید، بیماری‌های داخلی، مصرف دارو‌های شیمیایی، عوارض زایمان، حوادث ناگوار و شوک و استرس ناشی از آن، بیماری‌های اعصاب، دارو‌های مختلف و. در سال‌های اخیر کمبود میکرو و ماکروالمنت‌ها و ویتامین‌های حیاتی مانند ویتامین D. حاصل از تغذیه اشتباه افراد از جمله عوامل ریزش مو بوده است، ولی همچنان مهمترین علت ریزش مو جنبه ارثی است که معمولاً در نواحی پیشانی و از رستنگاه مو آغاز می‌شود.

احسانی در مورد اینکه آیا این ریزش‌ها برگشت‌پذیرند یا خیر؟ و همچنین مصرف شامپو‌های حاوی کمپلکس کافئین در درمان عنوان کرد: روند کچلی معمولاً پیش‌رونده و تهاجمی است و اصول اساسی تجویز برای این معظل رویکرد دفاعی و کنترلی دارد به طور مثال برخی دارو‌های هورمونی می‌توانند از پیشروی کچلی و ریزش مو جلوگیری کنند که طبیعتاً عوارض جانبی مربوط به خود را دارند و به مدت زمان محدودی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از سخت کنترل شونده‌ترین مدل‌های ریزش مو در افراد نوع ارثی – ژنتیکی – هورمونی است که احتمال برگشت پذیری آن بیشتر از سایر انواع مدل‌های ریزش مو است. همچنین در مورد شامپو‌های حاوی کمپلکس کافئین باید عرض‌کنم که رویکرد کنترلی – مراقبتی مو در دنیا چند سالی است که به سمت و سوی استفاده از کمپلکس کافئین سوق داده شده است و این تمایل نتیجه اثبات اثرات بسیار مفید کافئین در کنترل و مراقبت از ریزش مو و عدم وجود عوارض جانبی در نتیجه استفاده از آن است. براین اساس پیشگام و پیشتاز شامپو‌های کافئین دار در ابتدا یک شرکت آلمانی بوده است که اقدام به تولید و عرضه جهانی آن کرده است و با گذشت چند سال و اثبات اثرات مثبت آن برای افراد اینک تقاضای جهانی برای استفاده از شامپو‌های حاوی کمپلکس کافئین بسیار افزایش یافته است.

همچنین این متخصص پوست و مو در مورد سن ریزش مو می‌گوید: یکی از مهمترین عوامل ریزش مو تداخلات هورمونی بیان می‌شود، اما این بدان معنی نیست که عوامل دیگر نمی‌توانند تاثیری در ریزش موی افراد داشته باشند و یا بالعکس عوامل دیگر نمی‌توانند موجب سلامت و کیفیت مو در افراد شوند. نتیجه زندگی صنعتی امروزی آن شده که سن ریزش مو با کاهش چشمگیری روبرو شده است به طوریکه در گذشته بازه سنی ریزش مو ۳۰ سالگی رو به بالا بوده است. اما امروزه بازه سنی ریزش مو از ۱۵ سالگی شروع می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مو علت ریزش مو استرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟

به گزارش همشهری آنلاین، کارشناسان می‌گویند حتی در دهه‌های ۶۰، ۷۰ و بالاتر زندگی نیز امکان ساختن عضلات و حفظ آنها وجود دارد و انجام این کار شیوه خوبی برای سالم باقی ماندن است.

بررسی‌های زیادی درباره اثر محافظتی عضلات و توده عضلانی بر دستگاه‌های گوناگون بدنی از دستگاه عضلانی-اسکلتی گرفته تا دستگاه عصبی مرکزی یا مغز انجام شده است.

بررسی‌ها نشان داده‌اند که ساختن عضلات می‌تواند شروع زوال عقل (دمانس) و اثرات زیان‌بار زوال عقل را به تأخیر بیندازد و کارکرد شناختی را حفظ کند.

همچنین در سنین بالا نباید سلامت استخوان‌ها را فراموش کنید و ساختن عضلات تنها شیوه‌ای است که اثر آن در کمک به حفظ تراکم و استحکام استخوان‌ها ثابت شده است.

البته قبل از شروع هر برنامه ورزشی جدید باید با یک کارشناس مثلا یک مربی شخصی مشاوره کنید.

به عنوان یک راهنمای کلی بهتر است با تمرین‌های کنترل‌شده مقاومتی شروع کنید و بعد به سراغ زدن وزنه‌های آزاد بروید و به دنبال مسلط شدن بر یک تکنیک مناسب و ایمن وزنه زدن باشید.

زدن وزنه‌های آزاد هم برای ساختن عضلات خوب است و هم یک جزء تعادلی دارد که عضلات مرکزی‌تان را تقویت می‌کند و به پایداری بیشتری آنها یاری می‌رساند.

به یاد داشته باشید که پیش از شروع هر برنامه وزنه زدن در سال‌های بالای زندگی باید به‌وسیله پزشک معاینه شوید. اما حتی اگر دچار بیماری‌های مزمن دوران سالمندی مانند نارسایی قلبی باشید، با راهنمایی مناسب وزنه زدن به سلامت شما کمک کند، چرا که قلب را به تلمبه زدن بیشتر خون وادار می‌کند.

بنابراین سالمندان نباید از وارد شدن به اتاق وزنه زدن هراسی داشته باشند.

کد خبر 847868 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم ورزش سالمندی

دیگر خبرها

  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • هشدار استقلال به خانواده ها: تست گیری فصل جدید آکادمی شروع نشده است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق