Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروین محمدی: آذرماه ۹۵ کلنگ بیمارستان ۵۴۰تختخوابی شرق مشهد در زمینی به مساحت پنج هکتار اهدایی آستان قدس رضوی به زمین زده شد تا پروژه یک مرکز درمانی مجهز با ۴۸ هزار متر مربع زیربنا و هزینه ۲۷۰۰ میلیارد ریال (مقررشدبخش عمده‌ای از منابع مالی آن از طریق تغییر کاربری ۲۰هکتار زمین از سوی راه و شهرسازی تأمین شود) طی ۴ سال اجراو مردم منطقه‌ای محروم از خدمات درمانی مورد نیاز بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

• نقبی به گذشته
در اردیبهشت سال گذشته بود که دریک گفت‌وگوی اختصاصی از وزیر بهداشت درباره روند اجرای این پروژه پرسیدیم و دکتر قاضی زاده هاشمی ضمن توضیحاتی بیان داشت: اقدامات لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت انجام شده ودر حال حاضر باید از طریق استانداری روند اجرای ساخت این بیمارستان پیگیری شود.
درخرداد سال ۹۶بود که این بار دریک مصاحبه اختصاصی از استاندار خراسان وضعیت پروژه را جویا شدیم و دکتر علیرضا رشیدیان در پاسخ اظهار داشت: برای ساخت این بیمارستان باید کارهای مقدماتی انجام شود که در جلسات متعدد و هماهنگی‌های به عمل آمده با وزارت بهداشت نخستین قدم یعنی تهیه نقشه اجرایی بیمارستان با تأیید وزارت بهداشت برداشته شده و قرار است بیمارستانی مشابه بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) در این منطقه محروم ساخته شود.
استاندار خراسان در پاسخ به سؤال خبرنگار ما در خصوص دلایل تأخیر شروع پروژه گفت: معمولاً این پروژه‌ها به پیمانکار واگذار می‌شود و چون تا کنون این طرح به توافق کلی نرسیده شروع کار نیز ممکن نبود، اما حالا که مشکل برطرف شده و نقشه اجرایی مورد تأیید وزارت بهداشت قرار گرفته ساخت این بیمارستان روند طبیعی خود را دنبال خواهد کرد و پس از تصمیم گیری‌های لازم و تعیین نحوه پیاده سازی اهداف کلی، پروژه به پیمانکار تحویل داده خواهد شد و ساخت بیمارستان شروع می‌شود.
• تیرماه ۹۶
در حاشیه همایش مدیران توسعه سازمان تحول اداری دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد (۲۷ و ۲۸ تیر۹۶) فرصتی یافتیم تادر یک مصاحبه اختصاصی با رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت موضوع بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد را مطرح و جریان را دنبال کنیم.
دکتر سالاریان زاده در این خصوص گفت: با توجه به اینکه طرح اولیه بیمارستان براساس استانداردهای تشکیلاتی وزارت بهداشت آماده و کارهای مطالعاتی انجام شده است که به ازای هر تخت ۲/۲ بودجه متناسب برای تکمیل و تجهیز و راه اندازی و جذب نیروی انسانی مورد نیاز با حقوق و مزایا در نظر گرفته شود، در صورت مصوبه دولت اقدامات لازم انجام و این تعداد تخت باحمایت دولت و از بودجه‌های دولتی تأمین و راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه ۵۴۰ تختخوابی مشهد و پروژه‌های مشابه در دیگر نقاط کشور از اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار امیدواری کرد با حمایت دولت و همکاری سازمان‌های مرتبط و مشارکت خیرین، مناطق محروم نیز از کلیه امکانات درمانی مناسب برخوردار و عدالت اجتماعی برای تمام اقشار اجرا شود.
رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در این گفت‌وگو از تشکیل جلسه‌ای با حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکتر هاشمی وزیر بهداشت و دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: هفته آینده(اوایل مرداد۹۶) این جلسه در تهران تشکیل و تصمیمات نهایی در خصوص این بیمارستان اتخاذ خواهد شد.
• خرداد ۹۷و ادامه بلا تکلیفی
این بار همکارمان پیگیر ماجرای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد شد و چون در ارتباط با راه و شهرسازی به نتیجه و پاسخی نرسید و در گفت‌وگو با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی اظهار داشت:باتمام تلاشی که در این مدت داشتیم و رایزنی‌های انجام شده چون پولی در اختیارمان نبوده و هیچ اعتبار مصوبی نیز در خصوص این بیمارستان وجود ندارد هیچ کاری تا کنون برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد انجام نشده، زیرا اجرای عملیات این پروژه عظیم در گرو تأمین اعتبار است.
دکتر سید محمد حسین بحرینی افزود: کمکی که وزارت راه و شهرسازی در این خصوص داشته، باید به پول تبدیل شود (تغییر کاربری و فروش ۲۰ هکتار زمین) تا اجرای پروژه کلید بخورد.
وی تأکید کرد: هرزمان اعتبار لازم در اختیار دانشگاه قرار گیرد بدون فوت وقت و با حداقل هزینه و سرعت هرچه تمام‌تر مانند سایر پروژه‌های توسعه دانشگاه کار ساخت این بیمارستان شروع خواهد شد تا مردم این منطقه محروم نیز از مجهزترین مرکز درمانی و بهترین خدمات بیمارستانی بهره مند شوند.
• وسرانجام ... اکنون

در حاشیه آیین کلنگ‌زنی مرکز انتقال خون در شهرک دانش و سلامت با حضور استاندار خراسان فرصت را مغتنم شمرده و موضوع بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد را مجدد با دکتر علیرضا رشیدیان استاندار خراسان در میان گذاشتیم و ازروند اجرای پروژه پرسیدیم که وی در پاسخ گفت: مهم‌ترین مسئله در جریان این پروژه توافق با راه و شهرسازی بوده که خوشبختانه در این خصوص موافقت حاصل و کار انجام شده است، منتهی باید از راه تبدیل زمین به پول مقدمات کار ساخت بیمارستان را فراهم کنیم که امیدوارم برای این کار سازمان‌های مرتبط نیز همکاری و مساعدت کنند تا کار تبدیل، سریع‌تر انجام شود. وی خاطر نشان کرد: دانشگاه آمادگی خود را اعلام کرده تا با حداقل هزینه و کمترین زمان ممکن این پروژه را به بهره برداری برساند و منتظر دریافت اعتبار برای آغاز کار می‌باشد.

رشیدیان با اشاره به پیشرفت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در توسعه مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی و افزایش تخت‌های بیمارستانی (۱۴۰۰ تخت در سال گذشته) در دوسه سال اخیر اظهار امیدواری کرد در صورت تأمین اعتبار کافی برای دانشگاه شاهد رفع بسیاری از مشکلات مردم بخصوص زائران حضرت رضا(ع) در حوزه سلامت باشیم.
رشیدیان به بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی جنوب نیزاشاره و تصریح کرد: با توجه به مکاتباتی که با سرمایه گذار آن شده امیدواریم به لحاظ افزایش تخت بیمارستانی در شهری که هرساله پذیرای ۳۰ میلیون زائر و مسافر است یک جهش فوق العاده در ایجاد بیمارستان و مراکز درمانی متناسب با نیازهای این شهر زائر پذیر داشته باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان بیمارستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ و تحصیل با هزینه شخصی را اعلام کرد.

مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت یادآور شده است: «با توجه به عملکرد دانشگاه های موجود در لیست قبلی، چگونگی رعایت الزامات وزارت بهداشت، نحوه تعامل دانشگاه با دانشجویان ایرانی و با در نظر گرفتن سه نظام رتبه بندی معتبر بین المللی Times، QS و Shanghai ، لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت متبوع جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در رشته‌ های مرتبط با علوم پزشکی به شرح جدول پیوست اعلام می شود.

این لیست سالیانه مورد بازبینی و بازنگری قرار گرفته و در سال تحصیلی مذکور صرفاً دانشگاه‌های موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل مورد تایید است.

مجدداً تاکید می شود بر اساس مصوبات شورایعالی ارزشیابی وزارت بهداشت، از سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۱، زمان شروع به تحصیل در دوره اصلی ( تاریخ ویزای معتبر، تاریخ خروج از کشور و تاریخ حضور و شرکت در کلاس‌های دوره اصلی، مطابق با برنامه سال‌تحصیلی دانشگاه مربوطه) ملاک مورد تایید بودن دانشگاه مطابق با لیست دانشگاه های مورد تایید اعلامی وزارت بهداشت است.

نظر به اینکه برخی دانشگاهها از جمله دانشگاه NEU قبرس و University of Medical Lodz لهستان، به دلیل عدم رعایت الزامات و استانداردهای مورد نظر وزارت بهداشت، بر اساس مصوبات شورایعالی برای سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ از لیست دانشگاه های مورد تایید خارج شده است، لذا متقاضیان ادامه تحصیل باید به این موضوع توجه داشته باشند که شروع به تحصیل در دوره اصلی در این دانشگاه ها و هر دانشگاه خارج از لیست مورد تایید، برای سال تحصیلی مذکور مورد تایید نیستند.

یادآور می‌شود از سال تحصیلی ۲۰۱۸-۲۰۱۷، تحت هیچ شرایطی امکان ارزشیابی مدارک دانش‌آموختگان از دانشگاه های خارج از لیست تایید وزارت بهداشت (دانشگاه غیرتایید) وجود ندارد.

همچنین بر اساس مصوبه دویست و پنجاه و هفتمین جلسه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ شورایعالی ارزشیابی مدارک تحصیلی خارج از کشور از ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ و بعد از آن، کل مدت تحصیل باید در دانشگاه مورد تایید بوده و امکان ارزشیابی مدارک دانش آموختگانی که قسمتی از دوره را در دانشگاه غیرتایید گذرانده‌اند، میسر نیست.

مجددا تاکید می شود کالج ‌های وابسته به دانشگاه اصلی ذکر شده در لیست و شعب آن در سایر کشورها مورد تایید نبوده و مدارک صادره از آنها قابل ارزشیابی نیستند.»

این مرکز تاکید کرده است: داوطلبان تحصیل با هزینه شخصی در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت در خارج از کشور، برای برخورداری از هرگونه خدمات و تسهیلات قابل ارائه توسط این وزارت طبق ضوابط و مقررات مربوطه، باید در هنگام ارائه درخواست برای بهره مندی از خدمات مذکور، علاوه بر مستندات اعلام شده در آیین‌نامه‌های مربوطه، مدارک زیر که نشان دهنده تسلط لازم آنها به زبان خارجی کشور محل تحصیل است و توسط مراکز یا موسسات مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صادره شده است، را نیز ارائه کنند:

- برای کشورهای انگلیسی زبان: مدرک حداقل نمره ۶ برای آزمون IELTS General و یا نمره معادل آن در آزمون TOEFL (۶۰%-۷۸%)

- برای کشورهای روسی زبان: مدرک قبولی حداقل سطح A۲ (TBU: basic level) زبان روسی براساس آزمون TORFL

- برای کشور چین: مدرک حداقل نمره ۱۲۰ در سطح ۲ آزمون HSK

- برای کشورهای ترک زبان: مدرک سطح B۲ آزمون تومر(TÖMER): کسب مجموع نمره ۶۶ تا ۷۰

- برای سایر کشورها: مدرک زبان بر اساس شرط تعیین شده از سوی دانشگاه مورد تایید پذیرش دهنده

متقاضیان باید توجه داشته باشند:

«در صورتی که دانشگاه خارجی مورد نظر، قبولی و کسب حداقل نمره در آزمون زبان خاصی را معیار و شرط پذیرش قرار دهد، داوطلب ملزم است آن شرط را نیز (علاوه بر موارد فوق) احراز کند. در خصوص دوره های تحصیلات تکمیلی و PhD ، زبان غالب دانشگاه در دوره مربوطه ملاک است.

دوره های کالج، پادفک، Pre-Med،Foundation و ... که ممکن است برای ورود به برخی رشته ها و یا دانشگاه ها الزامی باشد، به عنوان دوره اصلی رشته دانشگاهی محسوب نشده و هیچگونه تسهیلات یا خدماتی برای شروع یا در طول این دوره ها از سوی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه نخواهد شد.

لیست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش ‏پزشکی جهت ورودی های سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ در این اینجا قابل مشاهده است.

کد خبر 6088206

دیگر خبرها

  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • ساخت هزار و ۵۰۰ مسکن برای خانواده های کم درآمد مشهدی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومین در حاشیه شهر مشهد
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای محرومین در حاشیه شهر مشهد در حال ساخت است
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد