Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی گفت: نظام جامع فناوری اطلاعات تا یک سال آینده در تمامی ۱۱۴ صندوق غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی اجرا می شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین ؛ سید عبدالکریم رضوی اردکانی در نشست کارگروه نمایندگان مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی که به‌منظور تصمیم‌گیری در خصوص استقرار نظام جامع فناوری اطلاعات برگزار شد،با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این شرکت،اظهار داشت: تا یک سال آینده به غیر ۱۰ صندوق‌ پایلوت، نظام جامع فناوری اطلاعات در تمامی ۱۱۴ صندوق غیردولتی شامل ۳۲ صندوق استانی، ۴۹ صندوق شهرستانی، ۱۷ صندوق محصولی و ملی ۱۶ صندوق زنان استقرار خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، با توجه به مصوبه مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در روز دوشنبه ۱۶ شهریورماه سال ۱۳۹۴ مبنی بر ضرورت برگزاری کارگروه نمایندگان مجمع عمومی شرکت در خصوص تدوین سیاست های چگونگی تشکیل و توسعه کمی و بررسی روند پیشرفت فیزیکی استقرار نظام جامع فناوری اطلاعات شرکت مادر تخصصی و صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی ، کارگروه نمایندگان مجمع عمومی شرکت مادر تخصصی با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی ،سازمان برنامه و بودجه ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل و اعضاء هیئت‌مدیره شرکت مادر تخصصی، مدیران عامل و مسئولین مالی و تسهیلات صندوق‌ حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان سمنان و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی عشایری برگزار شد.

در این جلسه گزارشی از روند اجرای نظام جامع فناوری اطلاعات و اقدامات صورت گرفته برای استقرار آن توسط مدیر مالی و اعتبارات شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ارائه شد.

در ادامه محمد اکبری، مدیرعامل صندوق‌ حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان سمنان گزارش استقرار و عملیاتی شدن نظام جامع فناوری اطلاعات در صندوق برای حضار سخن گفت.

همچنین مرتضی ذو الانواری مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی عشایری پس از توضیحات مختصر درباره جایگاه این صندوق در بین عشایر کشور و زیرپوشش قرار دادن حداقل ۸۰ درصد عشایر در سطح کشور گفت: تمام فعالیت‌ها و کارکرد این صندوق تنها در قالب همین نظام در صندوق انجام می‌شود .

در ادامه این نشست، عوض علیزاده مقدم عضو هیئت مدیره و قائم مقام مدیرعامل در خصوص الزامات تحقق و استقرار نظام جامع فناوری اطلاعات در زمینه ی فضای فیزیکی لازم و تجهیز و ایجاد تیم های پشتیبانی فنی و تخصصی را یادآور گردید و درخواست شد در این خصوص حمایت های لازم توسط مجمع عمومی شرکت صورت پذیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع غذایی فناوری اطلاعات توسعه کشاورزی صندوق غیر دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۵۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بهادری جهرمی: اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای اجرا، ابلاغ شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم