Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمخانی: تلاش های دشمن برای اعمال فشار اقتصادی اقدامی برای بی ثبات سازی و ایجاد ناامنی اجتماعی در کشور است. آفتاب‌‌نیوز : نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح روز سه‌شنبه در پنجمین همایش سالانه مدیران سازمان صدا و سیما گفت: رویای آمریکا برای تبدیل کردن توافق هسته‌ای به قلعه‌ای برای محدودسازی فعالیت‌های متعارف هسته‌ای و اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران هرگز تعبیر نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 دریابان علی شمخانی جنگ ادراکی را ابزار اعمال فشار نظام سلطه به جمهوری اسلامی ایران برای تسلیم شدن در برابر فشارهای اقتصادی و سیاسی عنوان کرد و افزود: اقدام هوشمندانه و قابل تقدیر رسانه ملی در برگزاری این همایش و بررسی راهبردهای فعال و مقابله‌ای در برابر اقدامات دشمن گامی تعیین کننده در سازماندهی توانمندی‌های نرم کشور در برابر هجمه‌های جدید است.
وی رسانه ملی را قرارگاه اصلی توان نرم کشور و ساختاری قابل اتکاء برای ایجاد جهش در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور دانست و اظهار کرد: در برابر دشمن عهدشکن و زیاده خواه، هیچ راهبردی به غیر از مقاومت و مایوس سازی وجود ندارد و طرح مسیرهای شکست خورده و ناکارآمد، دادن آدرس غلط به دشمن است.
شمخانی تحولات اساسی در معادلات سیاسی، امنیتی و اقتصادی در جهان امروز را متاثر از فن‌آوری‌های ارتباطی و محیط شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: در کنار تقویت نقش سنتی رسانه ملی باید با تبدیل شدن این مجموعه به یک شبکه اجتماعی بزرگ و فراگیر موازنه معیوب فعلی تصحیح شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تلاش های دشمن برای اعمال فشار اقتصادی را اقدامی برای بی ثبات سازی و ایجاد ناامنی اجتماعی در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: راه مقابله با این هجمه سازمان یافته و فراگیر به صورت اصولی استفاده از تمامی ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه در داخل و خارج از کشور و ایجاد هماهنگی، انسجام، هم‌افزایی بین دستگاه‌ها و تلاش شبانه روزی و مجاهدانه برای رفع مشکلات واقعی مردم است.
امیر دریابان شمخانی گفت: موجودیت رسانه‌ای دادن به اقتصاد مقاومتی مانند برنامه‌ها و گزارش‌هایی که نوآوری‌ها، تولید و کارآفرینی را معرفی کند و با آسیب‌هایی مثل قاچاق، بی‌توجهی به تولید، ناکارایی های نظام اداری و بانکی نیز مقابله کند یکی از مهمترین مسئولیت‌های مهم رسانه ملی است.
نماینده مقام معظم رهبری سیاست‌های اقتصادی و تصمیمات مجموعه قوای سه گانه کشور در ایجاد ثبات و آرامش در بازار را موفق دانست و در عین حال خاطر نشان کرد: رصد اطلاعاتی گروه‌های سودجو، قاچاقچیان ارز و کسانی که در التهابات و گل آلود شدن شرایط اقتصادی به دنبال ماهیگیری هستند در دستور کار نهادهای مسئول قرار دارد و اجازه نخواهیم داد منافع نامشروع آنها در بستر فضاسازی و القائات رسانه ای و جو روانی تامین شود.
وی با تشریح ابعادی از جنگ رسانه ای نظام سلطه همانند حمایت از گروه های تروریستی، تطهیر کشورهای متجاوز به یمن و پشتیبانی از اقدامات غیرانسانی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان بازوهای قدرت نرم انقلاب اسلامی نقش مهم و اثرگذاری در تنویر افکار عمومی منطقه و جهان دارند و باید در اجرای این رسالت، مسیر توسعه و رشد کمی و کیفی را با جدیت ادامه دهند
دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر ضرورت نوشوندگی در برنامه‌ریزی راهبردی و عملیاتی و همچنین توجه به نیازهای مخاطبان برای امید آفرینی و پیش برندگی سیاست‌های کلی نظام افزود: واقع‌نمایی و حماسه سازی از موفقیت‌های ملت و تفوق سیاست انسجام سازی در سطح ملی در مجموعه برنامه‌ها را از جمله مطالبات اولویت دار از رسانه ملی دانست.
وی در پایان از همکاری و مشارکت رییس و مدیران ارشد سازمان صداوسیما در مسیر کمک به حفظ و تقویت امنیت ملی تقدیر کرد و بر تداوم و تقویت این روند تاکید کرد.
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۳۱۱۵۸ تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شمخانی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • لیونل مسی والیبال دشمن رویای بزرگ ایران!
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • ترکیه: از تمام ابزارها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل