Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز افتای ریاست جمهوری اعلام کرد: بر اساس گزارش های منتشر شده، اخیرا ماهواره های فضایی مورد هدف هکرهایی قرار گرفته اند. طبق گفته سایمنتک (Symantec) ،یک گروه ناشناخته تلاش کرده است طی یک حمله جاسوسی سایبری، به اپراتورهای ارتباطی ماهواره ای نفوذ کند.

هکرها در این حمله به سیستم ماهواره دست پیدا کرده و توانایی آسیب رسانی به آنرا داشته اند، اما در این حمله، هدف آنها جمع آوری اطلاعات بوده است و در آینده امکان نفوذ دوباره وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه Symantec در گزارشی اعلام کرد که این گروه هک که Thrip نام گرفته است، در گذشته یک شرکت ارائه دهنده تصویربرداری جغرافیایی، یک پیمانکار دفاعی و سه اپراتور مخابراتی مستقر در آسیای جنوب شرقی را نیز مورد هدف قرار داده است. گروه Thrip از سال ۲۰۱۳ فعال بوده است. 

این گروه تحقیقاتی امنیتی در ماه ژانویه زمانی متوجه این حملات شد که نرم افزار امنیتی این شرکت یک هشدار در یک اپراتور بزرگ مخابراتی در آسیای جنوب شرقی دریافت کرد.

برای جلوگیری از شناسایی، Thrip از ترکیبی از نرم افزارهای مخرب و ابزارهای مشروع سیستم مایکروسافت مانند PowerShell برای سرقت رمز عبور و اطلاعات حساس از رایانه های هدف استفاده کرده است.

در موج اخیر حملات، Thrip روی جمع آوری داده ها از شرکت های مستقر در ایالات متحده و آسیای جنوب شرقی متمرکز شد.

گروه تحقیقاتی سایمنتک هشدار داد که انگیزه این گروه جاسوسی است، اما با توجه به علاقه این گروه در به خطر انداختن سیستم های عملیاتی، ممکن است موضع تهاجمی تر را نیز اتخاذ کند.

این حملات اولین حملاتی نیستند که ماهواره های فضایی را مورد هدف قرار داده باشند. در سال ۲۰۱۱ دو ماهواره نیز تحت تاثیر قرار گرفتند و در سال ۲۰۱۴ شبکه ماهواره یک سازمان هواشناسی نیز مورد حمله قرار گرفت.

کد خبر 4331367 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جاسوسی اطلاعاتی ماهواره تحقیقات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی ایالات متحده آمریکا فناوری فضایی هوش مصنوعی فناوری نانو موبایل گوگل امنیت اطلاعات سلول بنیادی روبات تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ

رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ بر لزوم استفاده از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای در تدقیق مؤلفه‌های بیلان این حوضه آبریز تأکید کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فراز ،رئیس حوضه‌آبریز کارون بزرگ شرکت مدیریت منابع آب ایران در  هشتمین جلسه راهبری پروژه به‌هنگام‌سازی بیلان منابع آب حوضه آبریز کارون بزرگ که به منظور نهایی کردن نتایج بیلان منابع آب محدوده‌های مطالعاتی تشکیل شد،‌ با اشاره به لزوم توجه به نقش و جایگاه بیلان منابع آب در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری برای آینده این حوضه آبریز اظهار داشت: در ارائه نتایج محاسبات بیلان، علاوه بر دستورالعمل موجود، باید از روش‌های جدید از جمله تصاویر ماهواره‌ای نیز در تدقیق مؤلفه‌های بیلان بهره‌مند شد. 

وی افزود: دلیلی ندارد که حتماً خطای معادله بیلان محدوده‌های مطالعاتی با اعمال ضرایبی صفر شود؛ بلکه باید با تدقیق اجزاء و مؤلفه‌های بیلان، میزان خطا در هر محدوده مطالعاتی نمایان شود؛ در این صورت است که می‌توان برنامه‌ریزی و تصمیمات مناسب‌تری برای حوضه آبریز اتخاذ کرد. 

رئیس حوضه آبریز کارون بزرگ تصریح کرد:‌ برای تهیه گزارش بیلان فعلی باید سه سناریو تعریف شود و علاوه بر پوشش محاسبات بیلان با دستورالعمل‌های موجود، نسبت به تدقیق، تبخیر و تعرق واقعی محدوده‌های مطالعاتی بر اساس چند روش معتبر و شناخته شده و نیز تدقیق مصارف آب بر اساس نقشه‌های کاربری اراضی و الگوی کشت مؤسسه تحقیقات آب (استخراج شده از تصاویر ماهواره‌ای) اقدام لازم به‌عمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • گروه‌های فلسطینی: آماده مقابله با هر تجاوزی به رفح هستیم
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر گوگل پلی یکی از دستور کار‌های گروه تعیین مصادیق مجرمانه است
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد