Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح شش طرح بندری، صنعتی، تولیدی و گردشگری انزلی در جمع خبرنگاران با اشاره به بهره برداری از کریدور بین المللی حمل و نقل ترکیبی چین - قزاقستان- ایران، اظهار کرد: امروز نخستین محموله چین و برخی از کشورهای همسایه از طریق این کریدور وارد کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت جاده ابریشم، افزود: این جاده همیشه بیانگر ارتباط فرهنگی، تاریخی و اقتصادی چین از طریق کشورهای همسایه ایران، ایران با اروپا و آفریقا بوده است.

معاون اول رئیس جمهور با راه اندازی این کریدور این جاده از یک مسیر جدیدی بازگشایی شد، گفت: این مسیر جدید شامل چین، قزاقستان، بندر اکتاو و بندر انزلی است.

وی با اشاره به جایگاه و اهمیت این مسیر  در روابط بین المللی و همچنین مبادلات تجاری میان کشورها، خاطرنشان کرد: امیدواریم ارتباط و همبستگی ایران با کشورهای همسایه و با چین روز به روز توسعه یابد.

کد خبر 4331425

منبع: مهر

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری جاده ابریشم شهرستان انزلی معاون اول رئیس جمهور گرگان بوشهر خبرگزاری مهر شهرکرد کرمانشاه مشهد شیراز خرم آباد یاسوج بیرجند مواد مخدر تبریز هفته قوه قضاییه عید سعید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»

تعدادی از نماینده های کویتی از عدم توجه به منافع کشورشان در پروژه موسوم به جاده توسعه ناخرسند هستند و انتظار داشتند که بجای بندر «فاو»، بندر «مبارک» به عنوان مبدا این کوریدور مدنظر قرار بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تعدادی از نماینده های مجلس کویت از عدم حضور کشورشان در پروژه "جاده توسعه" ناراضی هستند و باور دارند که عقب ماندن از طرح های عمرانی ناشی از مشکلات سیاسی داخلی است.  

 

.

 

کویت در سالهای اخیر همواره درگیر اختلافات سیاسی بود و کشمکش دولت و مجلس دلیل این امر بود و مجلس کویت توجه ویژه ای را برای بازبینی در تخصیص بودجه عمرانی برای اجرای پروژه بندر مبارک در رقابت با فاو عراق مدنظر قرار داده است. 

توسعه بندر فاو در عراق نقش کلیدی در پروژه جاده توسعه دارد تا بتواند نقطه اتصال خلیج فارس به بندر مرسین ترکیه در مدیترانه شود و این درحالی است که بندر فاو در خور عبدالله قرار دارد و عراق و کویت درباره این مناطق هم اختلاف سرزمینی دارند. 

کویتی ها در شبکه های اجتماعی از نادیده گرفته شدن منافع شان توسط ترکیه در این پروژه ناراحت هستند و این درحالی است که روابط اقتصادی، سیاسی و نظامی گسترده ای میان دو کشور وجود دارد.

در همین راستا هم اکنون امیر کویت راهی آنکارا شده تا با رجب طیب اردوغان دیدار نماید. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • جاده‌ای 2600 ساله که پدر «راه‌آهن» به حساب می‌آید(+عکس)