Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در هفتاد و دومین جلسه شورا بررسی طرح الزام شهرداری به ارایه لایحه ایمنی حمل و نقل دانش آموزان در دستور قرار گرفت. محمد علیخانی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل  در تشریح این امر گفت: تعداد زیادی مصوبه، آئین‌نامه و دستورالعمل درباره ایمنی حمل و نقل دانش آموزان وجود دارد که هیچ یک از آنها جامع نیست و نظارت و اجرا را همین مصوبات زیاد پیچیده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سند ایمنی حمل و نقل دانش آموزان باید اصلاح شود و در این زمینه اولیای مدارس، راهنمایی و رانندگی و مدیریت شهری باید به وظایف خود به درستی عمل کنند.

علیخانی افزود: شهرداری تهران موظف است لایحه ایمنی حمل و نقل دانش آموزان را با توجه به اسناد بالادستی در مدت دو ماه به شورا ارائه و دستورالعمل‌های لازم را برای شروع اجرا تنظیم کند.

وی ادامه داد: در موضوع حمل و نقل دانش آموزان قطعا موضوعاتی همچون آرام سازی محیط، توقفگاه استاندارد، برپایی کارگاه‌ها برای ایمنی دانش آموزان، آموزش والدین و دانش آموزان و همچنین آموزش رانندگانی که در این حوزه فعالیت دارند باید مورد توجه قرار گیرد.

مرتضی الویری: اگر قانون اجرا نمی شود نباید قانون جدید آورد باید دستگاه اجرایی بازخواست شود.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جهت مخالفت با این طرح نیز گفت: مواردی که قوانین مشابه وجود دارد ولی قانون اجرا نمی شود نباید به عنوان قانون جدید مطرح شود.

وی ادامه داد: در زمینه ایمنی حمل‌ونقل دانش‌آموزان مصوبه و آیین‌نامه‌هایی وجود دارد که در سال ۸۷ هیأت وزیران تصویب و شورای شهر تهران نیز در سال ۸۸ در قالب شهر دوستدار کودک مصوبه‌ای را داشته است.

الویری افزود: اگر این دو مصوبه را در کنار هم بگذارید می بینید تمام خواسته های دوستان را برآورده کرده است. اینکه دستگاه اجرایی قانون را عمل نمی کند باید از دستگاه اجرایی بازخواست شود نه اینکه قانون جدید بگذاریم.

حجت نظری دیگر عضو شورا نیز در جهت موافقت با این طرح گفت: طرحی که برای ایمنی حمل‌ونقل دانش‌آموزان ارائه شده است با مصوبات قبلی در این خصوص تفاوت دارد و در این طرح خیلی جزئی‌تر به مسائل حمل‌ونقل دانش‌آموزان پرداخته شده است.

وی افزود: مصوبه شهر دوستدار کودک با جزییاتی که الان در دسترس است در این مورد اشاره نداشته است. من با این صحبت موافقم که نباید قوانین مشابه بیاوریم. اگر نقصی وجود دارد که از زیر بار اجرای قوانین فرار می کنند باید برطرف شود اما با این حال  این مصوبه جدید کامل تر است و به صورت جزیی ورود کرده و ثانیا اگر جایی تعرض داشته با دو مصوبه قبلی اول باید تصریح شود.

احمد مسجد جامعی دیگر عضو شورا در جهت مخالفت با این امر گفت : در حال حاضر در خصوص فعالیت سرویس‌های مدارس قوانین مشخص را داریم و الزامات لازم نیز درباره ارتقای کیفیت ایمنی خودروها مشخص است و در ماده ۵ لایحه شهر دوستدار کودک آمده است که خودروهای سرویس مدارس باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد و حتی ویژگی‌های دارنده خودروی سرویس مدارس نیز مشخص شده است.

وی گفت: در سند مربوط به شهر دوستدار کودک نکات دقیقی درباره سرویس مدارس آمده است که بخشی از آنها به نحوه شهرسازی برمی‌گردد و هنگامی که در اول مهر ۳۰ درصد به ترافیک تهران اضافه می‌شود یعنی مدارس در مکان‌های مناسبی قرار ندارد و بنده پیشنهاد می‌کنم که یک دستورالعمل تکمیلی بنویسید چرا که موارد مختلف در خصوص ایمنی سرویس مدارس وجود دارد.

در ادامه قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز گفت : علاوه بر نظارتی که بر روی ایمنی حمل و نقل دانش آموزان انجام می‌شود باید ارزیابی مناسب نیز از ایمنی حمل و نقل دانش آموزان داشته باشیم.

وی ادامه داد : حمل ونقل دانش آموزان موضوعی پر اهمیت است لذا باید ایمنی این حمل و نقل برای دانش آموزان به طور کامل لحاظ شود. در سال ۷۸ وزارت آموزش و پرورش مصوبه‌ای با موضوع حمل ونقل و ایمنی دانش آموزان داشت که تمامی موضوعات مربوط به رانندگان و نحوه تعیین صلاحیت آنها در این مصوبه مشخص شده است.

افندی زاده افزود: یک سال بعد یعنی در سال ۸۸ اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز در خصوص سرویس مدارس مصوبه‌ای داشتند از نظر آئین‌نامه‌ اجرایی در خصوص ایمنی حمل ونقل دانش آموزان کمبودی نداریم و از سوی دیگر نیز قراردادها با رانندگان سرویس مدارس را آموزش و پرورش منعقد می‌کند و در این میان شهرداری تهران تنها نقش نظارت را بر عهده دارد.

قائم مقام معاونت حمل ونقل و شهرداری تهران تاکید کرد: اگر مصوبات موجود به صورت کامل از سوی دستگاه‌های مربوطه اجرایی شود نیاز به مصوبه جدید نداریم و بر اساس همین مصوبات می‌توانیم اقدامات لازم را انجام دهیم.

در نهایت کلیات این طرح با رای اکثریت اعضای شورا به تصویب رسید.

کد خبر 4331543 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: سرویس مدارس شورای شهر تهران محمد علیخانی شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش بیمه ترافیک سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور قوه قضاییه سازمان هواشناسی مجلس شورای اسلامی جام جهانی 2018 روسیه سرهنگ نادر رحمانی شهر تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه یکسری فاکتورهای مثبت و منفی در بازار سرمایه وجود دارد که در میزان سرمایه گذاری مردم نقش دارد، یادآور شد: احتمالا در روزهای آینده شاهد رشد آرام سهام در بورس هستیم اما جنس این رشد از نوع رشد در سال ۹۹ نیست.

به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر فعالیت بازار سرمایه با فراز و نشیب همراه است و رشد آن روزی مثبت و روز دیگر منفی است، پیام الیاس کردی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با ایسنا درباره اثر برخی اخبار همچون اصلاحی برخی مواد قانون مالیات بر عایدی سرمایه معتقد است، نه تنها بورس بلکه بازارهای دیگر از جمله ارز، سکه و طلا هم بعد از اعلام تصویب این مصوبه واکنش قابل توجهی نداشتند.
وی با اشاره به اینکه مالیات بر عایدی سرمایه  موضوع جدید و مربوط به امروز نیست، افزود: این موضوع در دوره قبل مجلس شورای اسلامی برای اولین بار مطرح شد و اکنون هم به طور کامل تصویب نشده و تصویب نهایی آن مدت زمان طولانی طول می کشد. 
 این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: سال گذشته هم پس از اعلام مصوبه مواد خام پتروشیمی، شاهد ریزش سود سهام در بورس بودیم، اما این مصوبه به تنهایی عامل ریزش سود نبود، عهدی که دولت بسته بود و زیر عهدش زد باعث شد، اعتماد سرمایه گذار از بین برود.
به گفته الیاس کردی، چنین اخباری هم آسیب می زند و هم تبعاتی دارد که آن تبعات آسیب زا هستند.
وی با اشاره به اینکه یکسری فاکتورهای مثبت و منفی در بازار سرمایه وجود دارد که در میزان سرمایه گذاری مردم نقش دارد، یادآور شد: افزایش روند کلی نرخ دلار، بالا بودن نرخ بهره که آسیب زا بوده و انتشار اوراق بالای ۲۰ درصد بوده در کنار قوانینی که در آینده تصویب می‌شود و مشخص نیست که برای سرمایه گذار مثبت است یا منفی، از جمله فاکتورهای مختلفی است که در این عرصه وجود دارد.
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه با این شرایط در روزهای آینده شاهد رشد آرام سهام در بورس هستیم، اما جنس این رشد از نوع رشد در سال ۹۹ نیست، اضافه کرد: با وجود فاکتورهای اعلام شده، ارزیابی ام این است که چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌