Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب با موضوع تازه ترین تصمیمات ارزی و تاثیرات آن بر بازار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تازه ترین تصمیمات ارزی و تاثیرات آن بر بازار موضوع گفت‌وگوی ویژه خبری امشب 5 تیر ماه بود که با حضور مجتبی خسروتاج رئیس سازمان توسعه تجارت ایران و  محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات اتاق ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات در ابتدای برنامه در تماسی تلفنی با اشاره به لزوم نظارت های بیشتر در خصوص واردات انواع کالا به ویژه گوشی تلفن همراه گفت: مردم می توانند اصالت گوشی های خریداری شده را از طریق سامانه ستاره ۷۷۷۷ مربع استعلام کنند که از طریق این سامانه نام وارد کننده، مالک گوشی و حتی اینکه آیا گوشی قاچاق است یا نه مشخص خواهد شد.

جوشقانی افزود: لیست منتشر شده از طریق وزیر ارتباطات مبنی بر اطلاعات وزارت صنعت معدن و تجارت و رسیدگی به تخلفات احتمالی وظیفه همه دستگاه های ذی ربط از جمله وزارت صنعت و معدن، تعزیراتف وزارت ارتباطات و سازمان بازرسی کل کشور می باشد.

وی با تاکید بر اینکه رصد بازار موبایل و بررسی تخلفات احتمالی صورت گرفته از امروز آغاز شده، گفت: حمایت از مصرف کننده و برخورد با سواستفاده کنندگان و متخلفان از اهداف اصلی پیگیری این موضوع است.

معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات با بیان اینکه امروز به صورت سرزده به یکی از شرکت های موجود در لیست منتشر شده مراجعه شد ادامه داد: ارز دریافتی به واردات ۲۰ هزار گوشی همراه تخصیص یافته که همه گوشی ها قابل رهگیری و استعلام است.

محمد لاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات اتاق ایران در ادامه برنامه اظهار کرد: به شدت به دنبال ریشه یابی درست و بررسی واردات شش هزار قلم کالا به کشور هستیم.

لاهوتی افزود: به هیچ عنوان ایجاد محدودیت برای صدور کارت بازرگانی به نفع اقتصاد کشور نیست و تا زمانی که تجار تخلفی انجام نداده اند می توانند از این کارت ها حتی به صورت اجاره ای استفاده کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط بانکی کشور عادی نبوده و انتقال وجه به هر حسابی ممکن نیست، می تواند مشکلاتی برای تجار ایجاد شود.

لاهوتی با تاکید بر اینکه نرخ صادرات غیرنفتی باید به صورت توافقی بین صادرکننده و واردکننده باشد ادامه: دولت باید در این زمینه فقط نقش ناظر را داشته باشد و از دخالت مستقیم در این زمینه خودداری کند، زیرا هرگونه دخالتی در این زمینه می تواند در غیرواقعی کردن قیمت ارز موثر باشد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی گفتگوی ویژه خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی