Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،  احمد سلطانی صبح چهارشنبه در گردهمایی معاونان سازمان امداد و نجات سراسر کشور در همدان با بیان اینکه در طول سال برنامه‌های متعددی با حضور معاونت‌های امداد و نجات سراسر کشور برگزار می‌شود، عنوان کرد: این افراد مجریان برنامه‌های سازمان در سطح کشور بوده و در این جلسات و گردهمایی‌ها با برنامه‌های جدید سازمان آشنا و نسبت به آن توجیه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد سلطانی بابیان اینکه به‌تازگی برنامه پاسخگویی هلال‌احمر به سوانح کشور تدوین‌شده و به تصویب شورای معاونان جمعیت رسیده است، گفت: این برنامه یک سند بالادستی برای ورود جمعیت هلال‌احمر به سوانح بزرگ و کوچک محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه محور اصلی کارگاه‌های همایش فعلی که با حضور معاونان امداد و نجات برگزار می‌شود آشنایی با برنامه‌های پاسخگویی به سوانح است، اظهار داشت: علاوه بر این، برنامه‌های مختلف حوزه‌های عملیات و لجستیک نیز به‌صورت کارگاهی برگزار خواهد شد.

برنامه پاسخگویی به سوانح، خط‌مشی عملیات‌ هلال‌احمر است

معاون برنامه‌ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات افزود: برنامه پاسخگویی به سوانح، خط‌مشی عملیات‌ هلال‌احمر است و همان‌طور که در سراسر دنیا نیاز به بازنگری دارد اگر لازم باشد در ایران نیز این اتفاق رخ می‌دهد.

سلطانی با اشاره به اینکه افراد برای اجرای برنامه‌ها در کشور سطوح مختلف باید آموزش‌دیده و توجیه شوند، عنوان کرد: برنامه‌محوری یکی از اصول مهم سازمان‌های موفق است.

وی با بیان اینکه هر برنامه‌ای که به تدوین برسد، نیازمند هماهنگی‌های درون و برون‌سازمانی بوده که مسئله مهمی است، گفت: هماهنگی‌های درون‌سازمانی انجام‌شده و ضرورت هماهنگی برون‌سازمانی نیز به این دلیل است که اگر با برنامه‌ها ناآشنا باشند، ممکن است توقعات نابجا و برداشت‌های نامناسب از عملکردها در حوادث داشته باشند که این، کار ما را سخت می‌کند و می‌تواند از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی ما باشد.

معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات نیز با بیان اهمیت لجستیک، عنوان کرد: بر اساس بررسی‌ها، تحقیقات و پژوهش‌های صورت گرفته، ۷۰ درصد از موفقیت و یا عدم موفقیت در هر عملیاتی در حوزه لجستیک است و به‌عبارت‌دیگر ۷۰ درصد از امکانات و تجهیزاتی که در هر حادثه‌ای به کار گرفته می‌شود از این حوزه است.

وجود ۵ هزار خودرو امدادی در کشور

سعید متانی سه فاز اصلی لجستیک را شامل بخش خودرویی، تجهیزات امداد و نجات و انبارهای امدادی برشمرد و عنوان کرد: وسایل امدادی- عملیاتی سبک و سنگین در حوزه خودرویی قرار دارد که بالغ‌بر ۵ هزار خودرو در سطح کشور است.

وی در ادامه افزود: انبارهای امدادی شامل ۱۵۰ سوله با مساحتی بیش از ۳۵۰ هزار مترمربع است که تجهیزات موردنظر بر اساس شاخص‌هایی نظیر نیازسنجی، چیدمان، مکان‌یابی، احداث تجهیزات داخل و غیره در انبار موردتوجه قرار می‌گیرد.

معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات با اشاره به بخش سوم لجستیک، عنوان کرد: تجهیزات امداد و نجات شامل سیلاب، کوهستان، غواصی، انفرادی و امداد و نجات است.

متانی ادامه داد: طبق بررسی‌های به‌عمل‌آمده بنا بر این شد که ذخیره‌سازی دودرصدی اقلام امدادی در پاسخگویی به حوادث تنها نسبت به جمعیت هر شهرستان باشد که از ۲۲ قلم به ۱۶ قلم تبدیل شد.

کد خبر 4331997

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد سلطانی سازمان امداد و نجات هلال احمر بوشهر گرگان خبرگزاری مهر کرمانشاه شهرکرد شیراز مشهد خرم آباد یاسوج بیرجند مواد مخدر هفته قوه قضاییه تبریز کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان متاثر از سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۸۰۰ نفر

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به گزارش عملیات امداد و نجات در سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته، گفت: ١٣ استان اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان‌جنوبی، خوزستان، فارس، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، هرمزگان و همدان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی بوده است.

وی در ادامه افزود: در این مدت توسط ١۵٣ نفر از نیرو‌های امدادی هلال‌احمر در قالب ۴٩ تیم در ۵١ عملیات امدادی، به ٨٠٠ نفر امدادرسانی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه ٣۴ نفر در ۴۸ ساعت گذشته از خدمات اسکان اضطراری برخوردار شدند، بیان کرد: با تلاش امدادگران هلال‌احمر، ١۶ نفر به مناطق امن منتقل شدند و آب ٣٠ واحد مسکونی تخلیه شد.

محمودی تصریح کرد: ٩ دستگاه چادر، ١۴۴ تخته‌پتو، ١٠۵ تخته‌موکت، ۵٢ بسته‌غذایی، ١٠٠ قوطی انواع کنسرو و ٨٩٩ کیلوگرم نایلون میان متأثران از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • امدادرسانی هلال احمر به ۸۰۰ نفر متأثر از وقوع سیل در کشور
  • سیل‎ و کولاک در ١٣ استان/ امدادرسانی به ٨٠٠ حادثه‌دیده
  • ۱۳ استان متاثر از سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۸۰۰ نفر
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده‌باش درآمد
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور | عملیات امدادی در این استان‌ها ادامه دارد
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد