Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران بیمه سلامت، افزود: مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت موظف است اسامی شرکت هایی که با ارز 4 هزار و 200 تومانی تومانی اقدام به خرید دارو و تجهیزات می کنند، به دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستان ها اعلام کند تا دارو و تجهیزات پزشکی خریداری شده با ارز 4 هزار و 200 تومانی، با قیمتی بیشتر، خریداری نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، تصریح کرد: مردم نباید احساس کنند که ما در برابر متخلفان، فقط نظاره گر هستیم. نباید در برابر متخلفان و سودجویان، کوتاه بیاییم، زیرا زمانی که انسان در برابر افراد شرور و سودجو ضعیف باشد، شرارت نهادینه می شود، بنابراین باید در شرایط کنونی قوی باشیم و با نقشه های افراد سودجو مقابله کنیم. باید در میدان حضور داشته باشیم، زیرا با خطابه و شعار، مشکلی حل نمی شود.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در حال حاضر قیمت ارز تخصیصی در مقایسه با ماه های پایانی پارسال، تفاوتی ندارد، بنابراین قیمت دارو و تجهیزات پزشکی نباید تفاوت چندانی داشته باشد و در حال حاضر به هر شرکتی که ارز 4 هزار و 200 تومانی اختصاص می یابد، دلیلی برای افزایش قیمت محصولات وجود ندارد و در سال 97 به طور متوسط، افزایش قیمت دارو بیشتر از 9 تا 10 درصد نخواهد بود، بنابراین در برخورد با تخلفات، جدی باشید و اطمینان داریم که این روزهای سخت می گذرد.

وزیر بهداشت یکی از مشکلات بخش دارو و تجهیزات پزشکی را نقدینگی عنوان کرد و گفت: تأمین کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی حق دارند که مطالبات خود را دریافت کنند تا دوباره به تأمین محصولات مورد نیاز بپردازند، اما وزارت بهداشت نیز با دو بدهکار بزرگ یعنی دولت(سازمان برنامه و بودجه) و سازمان تأمین اجتماعی روبرو است و از مسؤولان انتظار داریم که نگاه ویژه ای به این حوزه داشته باشند تا مشکلی در تأمین مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی و ذخیره راهبردی آن پیش نیاید.

قاضی زاده هاشمی خطاب به مدیران بیمه سلامت و معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: موفقیت شما در همراه کردن ارائه کنندگان خدمات با برنامه های کنترل هزینه های حوزه سلامت است و به طور حتم بیمه ها هم در این راه، همراهی خواهند کرد تا بتوانیم از اتلاف و هدر رفت منابع جلوگیری کنیم.

وزیر بهداشت افزود: وزارت بهداشت بیش از توسعه، بر تکمیل طرح های نیمه تمام و تأمین تجهیزات مورد نیاز برای مراکز بهداشتی و درمانی تأکید دارد و اعتبارات مناسبی را به این بخش ها اختصاص می دهد.

قاضی زاده هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: در حال حاضر شرایط کشور متفاوت از گذشته است و وارد مرحله ای می شویم که نیازمند دقت و زحمت بیشتری است تا همان اثر مثبت طرح تحول سلامت را که شامل ایجاد آرامش، رضایت نسبی و امیدواری در مردم بود، حفظ کنیم و بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی را کاهش دهیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه قضاوت عمومی نسبت به عملکرد حوزه سلامت، مثبت است، افزود: خوشبختانه در حال حاضر احساس مردم این نیست که در بخش دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، هزینه ها لجام گسیخته است و به آنها فشار وارد می شود.

وی با اشاره به مذاکرات چندساله هسته ای بین ایران و کشورهای قدرتمند دنیا، گفت: اگرچه حاصل مذاکرات انجام شده، کاهش بخشی از مشکلات کشور بود، اما وضعیت کشور به گونه ای است که همه دشمنان و افراد شرور علیه ایران دور هم جمع شده اند. کسی تصور نمی کرد که عربستان سعودی به اسراییل پناه ببرد و بعد از اوباما، چنین جماعتی در امریکا بر سرکار بیایند. در حال حاضر، وضعیت داخلی کشور نیز متفاوت و ویژه است و در این کارزار، در صورتی موفق خواهیم بود که حوزه سلامت را به خوبی اداره کنیم و به مردم آرامش ببخشیم و اجازه سودجویی نامتعارف را به هیچ فردی ندهیم تا مردم احساس نکنند که رها شده اند.

وزیر بهداشت با تقدیر از مدیران بخش سلامت به دلیل صرفه جویی در منابع و کنترل هزینه ها، افزود: مدیران حوزه سلامت باید سعی کنند تا همه افراد و اقشار را برای کنترل هزینه ها، با خود همراه کنند و ذینفعان حوزه سلامت باید بدانند که امروز، زمان کمک و فداکاری است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزیر بهداشت دارو تجهیزات پزشکی ارز قاضی زاده هاشمی بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران