Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی در دیدار با سفیر کشور سوئد در مرکز جامع مشاوره با اشاره به اینکه ۶۵ درصد پرسنل بهزیستی را زنان تشکیل می‌دهند گفت: کارشناسان و مشاوران زن در ارائه خدمات استاندارد در مجموعه اورژانس اجتماعی و مراکز مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ و مشاوره توانسته‌اند اثربخشی اقدامات را بالا ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه براساس قانون برنامه ششم توسعه مکلف شدیم تمام خدمات را دو برابر افزایش دهیم، افزود: همچنین سازمان جهانی بهداشت نیز در روز جهانی مبارزه با موادمخدر، شعار «گوش بسپار» را انتخاب کرده که بیانگر اهمیت مشاوره و توجه به خانواده است. 

به گفته محسنی بندپی، در زلزله کرمانشاه با استقرار تیم محب، ۷۹ هزار نفر در غربالگری شناسایی شده و همچنین ۲۴ هزار نفر در مرحله بعدی مشاوره شناسایی شدند. 

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی برای افرادی است که مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، گفت: در صورت تماس با اورژانس اجتماعی تیم مشاوره در محل در اسرع وقت حضور پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه به مسائل اجتماعی نگاه جدیدی داریم و از نگاه امنیتی و پلیسی کاسته‌ایم ، اظهار داشت: در جهت جلوگیری از رشد آسیب‌ها در ابعاد مختلف کودک‌آزاری و همسرآزاری اقدام می کنیم و در این زمینه طرح‌هایی مانند ثبت الکترونیکی طلاق را در استان خراسان رضوی به صورت آزمایشی برای سه سال است اجرایی کرده ایم که برهمین اساس طلاق ۸.۱ درصد کاهش پیدا کرده است.

محسنی بندپی به تفاهم نامه ای که با سوئد به امضا رسیده اشاره کرد و گفت: در زمینه ارائه خدمات اشتغال به معلولان و راهنمای شغلی برای این افراد تفاهم‌نامه‌ای با مؤسسه غیردولتی سوئد امضا کرده ایم.

 وی گفت: در زلزله کرمانشاه نیز تیم محب (مشاوره) در محل حادثه مستقر شد و ۷۹ هزار نفر در غربالگری شناسایی کرد و ۲۴ هزار نفر در مرحله بعدی مشاوره شناسایی شدند. 

محسنی بندپی همچنین در پاسخ به سئوال سفیر سوئد مبنی بر ارائه خدمات به اتباع افغانی در کشور گفت: مراکز اقامتی و تربیتی برای همه افرادی است که در ایران زندگی می‌کنند، این در حالی است که یک مرکز جامع توانبخشی در افغانستان برای ارائه خدمات به این مردم راه‌اندازی کرده‌ایم. 

کد خبر 4332197 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بهزیستی معلولان شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش بیمه سازمان تامین اجتماعی قوه قضاییه ترافیک پلیس راهور مجلس شورای اسلامی شهر تهران سازمان بیمه سلامت سازمان هواشناسی سرهنگ نادر رحمانی محمد علی افشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند