Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، امروز (چهارشنبه ۶ تیر) در صحن علنی پارلمان در نطق میان‌دستور، اظهار داشت: این روز‌ها شاهد سوء مدیریت دولتمردان در کنترل تمامی امور کشور هستیم؛ متاسفانه اتفاقاتی که طی این سال‌ها رخ داد منجر به کاهش شدید ارزش پولی ملی شد به گونه‌ای که ارزش پول ملی طی دو تا سه سال ۳۰۰ درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تسنیم وی با بیان اینکه متاسفانه اغلب مردم به دلیل عدم توانایی دولتمردان در کنترل امور کشور به زیر خط فقر رسیدند، افزود: دولت علیرغم قول‌های متعدد، در کنترل نرخ ارز، طلا، خودرو و حتی مایحتاج روزمره مردم ناتوان بوده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با تاکید بر اینکه قیمت کالا‌های اساسی ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، اظهار داشت: اگر دولت به طور جداگانه تورم در خوراک، پوشاک و مواد بهداشتی و درمانی مردم را محاسبه کند شاهد خواهیم بود که در برخی موارد ۷۰ درصد یا حتی ۱۰۰ درصد افزایش داشته و مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورده است.

**اقدامات صورت گرفته از سوی نمایندگان بیشتر جنبه انتخاباتی دارد

شهریاری با ابراز اینکه متاسفانه نه تنها دولت بلکه مجلس نیز در این رابطه به وظیفه قانونی خود عمل نکرده‌اند، تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته از سوی نمایندگان بیشتر جنبه انتخاباتی برای حوزه انتخابیه دارد.

وی ادامه داد: آیا دولت به تذکر، سوال، استیضاح و تحقیق و تفحص‌هایی که مجلس انجام می‌دهد توجهی داشته است؟ آیا نمایندگان تاکنون شاهد بوده‌اند که دولت در ارتباط با سوال یا تذکر آن‌ها به صورت شفاهی و کتبی پاسخی دهد و نتیجه‌ای حاصل شده باشد؟ آیا اینکه می‌گویند نمایندگان عصاره ملت هستند صحت دارد؟ به طور قطع این موضوع وجود خارجی ندارد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با بیان اینکه آیا انتخابات سالم است؟ گفت: باید توجه داشت که من نماینده با چه اقدامات، رانت و زد و بند‌هایی وارد مجلس می‌شوم و روسای‌جمهور با چه قول‌ها و وعده‌هایی که حتی یک دهم آن را نیز نمی‌توانند عملیاتی کنند وارد دولت می‌شوند؛ تا کی مردم باید شاهد سوء‌مدیریت نمایندگان و دولت باشند؟ شاید منتظر باشیم که مردم ما، نمایندگان مجلس و دولتمردان را بیرون کنند؛ دولت‌ها و مجالس سال‌ها تلاش می‌کنند نظام جمهوری اسلامی را از بین ببرند، اما مردم سال‌ها است اجازه این کار را نمی‌دهند.

شهریاری با تاکید بر اینکه جان مردم به لبشان رسیده است، اظهار داشت: تا کی مردم باید این همه گرفتاری را به دلیل سوء مدیریت ما تحمل کنند و شاهد این همه گرفتاری روزمره باشیم و تنها افتخار کنیم که نطق ایراد می‌کنیم یا تذکری دهیم و وقتی که نمایندگان سوال را مطرح می‌کنند دولتمردان همه بسیج می‌شوند که سوال را پس بگیرند؛ نماینده‌ای که نداند و سوالی را امضا کند آیا شایستگی مجلس را دارد؟ گرفتاری کشور از مجلس است که وظیفه نظارتی خود را به درستی انجام نمی‌دهد و امروز مردم ضعیف و مستضعف دچار مشکلات زیادی هستند.

**بازاریان و اصناف حق دارند به مجلس و دولت اعتراض کنند

وی با تاکید بر اینکه بازاریان و اصناف حق دارند به مجلس و دولت اعتراض کنند، گفت: چرا مشکلات آن‌ها را رفع نمی‌کنیم؛ به گفته یکی از همکاران مگر ما در هنگام ایراد نطق از فتح کربلای ۵ برگشته‌ایم که نمایندگان با ما روبوسی می‌کنند؛ این اقدام چه جنبه و ارزشی دارد که ۵۰ نفر نماینده با نماینده نطق کننده روبوسی کند؛ باید به وظیفه نمایندگی عمل کنیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان از بین رفته و مردم سیستان به مهاجرت روی آورده اند، ادامه داد: ۳۰ درصد جمعیت زاهدان مرکز استان آب لوله‌کشی نداشته و دولتمردان عرضه و توان مدیریت مشکلات را ندارند.

شهریاری اضافه کرد: وزیر قول می‌دهد، اما نمی‌تواند مدیر نالایق و پروازی خود را برکنار کند؛ تا کی باید شاهد این بی‌عرضگی و روزمرگی دولتمردان باشیم.

رئیس‌کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه متاسفانه ما نمایندگان برای مردم کاری انجام ندادیم تنها حرف زدیم، گفتار درمانی کردیم، گفت: فاصله طبقاتی زیادی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس با مردم عادی وجود دارد؛ اگر این همه دزدی، فساد و اختلاس که همگی با رانت دولتمردان و مجلس است وجود نداشته به طور قطع وضعیت کشور بهتر از شرایط فعلی بود؛ همه ما باید به وظیفه ذاتی خود عمل کنیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهریاری بازار تهران اعتراضات مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: استان شدن ورامین از موافقت با طرح تا اجرا در دولت سیزدهم کلید خورد و با توجه به پیشینه تمدنی ورامین نسبت به سایر مناطق، به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است. - اخبار استانها -

حسین نوش‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ورامین، با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از 900 هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از 1 میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار 15 خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی

 وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به 3 استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟