Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور تصمیم دولت درخصوص ممنوعیت ورود برخی از کالاها به کشور با هدف حمایت از کالای ایرانی را فرصت بسیار بزرگی برای تولیدکنندگان داخلی در جهت توسعه و تقویت تولیدات داخل دانست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ­به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت  همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت را موظف کرد با ساماندهی تولیدکنندگان داخلی، از مناسب بودن کیفیت و قیمت کالاهای داخل و در دسترس بودن آن مراقبت، و با معرفی فهرست این کالاها، به گسترش بازار داخلی و ظرفیت صادرات و ایجاد آرامش در جامعه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* تعیین الگوی مصرف برق خانگی در ماه‌های گرم سال در دولت
هیأت وزیران با هدف جلوگیری از رشد بی‌رویه مصارف اوج بار برق در ایام گرم سال و با هدف کاهش نیاز به سرمایه‌گذاری در توسعه و ایجاد ظرفیت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق، همزمان با توصیه به مردم در صرفه‌جویی در مصارف بخش خانگی، درمورد تعیین الگوی مصرف برق خانگی در ایام یاد شده و نیز نحوه محاسبه تعرفه برق ساعات اوج بار دستگاه‌های اجرایی تصمیم‌گیری کرد.
بر این اساس، تعرفه برق ساعات اوج بار دستگاه‌های اجرایی در بازه زمانی یکم خرداد تا پایان شهریور ماه هر سال با ضریب (2/1) نسبت به تعرفه اوج بار مصوب محاسبه و دریافت می‌شود.

* اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی به آسیب‌دیدگان زلزله در سه استان کشور
هیأت دولت با اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارت های وارد شده به آسیب‌دیدگان زلزله در استان‌های کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد و کردستان موافقت کرد.
به موجب این تصمیم، مبلغ 975 میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات کم بهره از محل منابع قرض‌الحسنه بانک‌های کشور، به منظور پرداخت به آسیب دیدگان زلزله سال گذشته استان کرمانشاه اختصاص یافت.
دولت همچنین به منظور جبران خسارت و بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از زلزله در شهرستان‌های استان کهکیلویه و بویراحمد مبلغ 375 میلیارد و 150 میلیون ریال اعتبار اختصاص داد.
هیأت وزیران در ادامه، با اختصاص مبلغ 1700 میلیارد و 270 میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت در مناطق روستایی و شهری در کهکیلویه و بویراحمد موافقت کرد.
با تصویب دولت، مبلغ 129 میلیارد و 885 میلیون ریال اعتبار برای جبران خسارت ها و بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از زلزله سال گذشته در استان کردستان اختصاص یافت که شامل کمک‌های بلاعوض برای بازسازی 228 واحد مسکونی شهری و 721 واحد مسکونی روستایی می‌شود.
هیأت وزیران همچنین مصوب کرد مبلغ 595 میلیارد و 700 میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزانقیمت در مناطق روستایی و شهری استان کردستان به منظور بازسازی واحدهای مسکونی اختصاص یابد.

* آیین‌نامه اجرایی ایجاد سامانه‌های دفع بهداشتی پسماندهای روستایی به تصویب رسید
هیأت وزیران با هدف کاهش آثار مخرب زیست محیطی دفع غیربهداشتی پسماندها و نیز کاهش آثار سوء ناشی از تعدد مکان‌های دفع آنها، آیین‌نامه اجرایی مربوط به ایجاد سامانه های دفع بهداشتی زباله‌های روستایی را به تصویب رساند.

* موافقت دولت با اصلاح مصادیق طرح‌های خدمات عمومی برای رونق گردشگری
دولت به منظور محافظت هر چه بیشتر از اراضی ملی و دولتی و حمایت از توسعه صنعت گردشگری، مصادیق طرح‌های خدمات عمومی مورد نیاز برای رونق سرمایه‌گذاری و تأسیسات گردشگری را اصلاح کرد.
به موجب این اصلاحیه، منطقه نمونه گردشگری واقع در خارج از حریم شهرها، بوم‌گردی واقع در بافت‌های کالبدی روستایی و مجتمع گردشگری عمومی به فهرست مصادیق طرح های یاد شده اضافه شدند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: هیات دولت ریاست دکتر روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی