Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کاظم میرزایی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه سامانه یکپارچه مدیریت املاک کشور (سیماک) در خراسان جنوبی افزود: این طرح دانش بنیان جزو پروژه های اولویت دار ستاد اقتصاد مقاومتی است که سال 95 به وزارت ارتباطات ابلاغ شد.
وی ادامه داد: این پروژه 2 بخش اصلی دارد یک بخش مدیریت نشانه ای مکان محور (جی نف) و بخش دیگر استعلام های میان دستگاهی با نام (سیماک) است، فرآیند این 2 بخش مجزاست و از طریق کد پستی با یکدیگر ارتباط پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فناوری شرکت ملی پست جمهوری اسلامی، هدف از بخش مدیریت نشانه ای مکان محور را تولید یک آدرس استاندارد عنوان کرد و افزود: این آدرس روی نقشه ها در اختیار تمام ارگان های خدمات رسان دولتی و خصوصی قرار گیرد.
میرزایی ضمن تاکید بر برگزاری کارگروه جی نف (سامانه یکپارچه نشانی املاک) در خراسان جنوبی گفت: 28 دستگاه می توانند از این آدرس استاندارد برای ارایه خدمات به مردم استفاده کنند.
وی با بیان اینکه پروژه مذکور سال گذشته در شهرستان های بیرجند و قاین شروع شده است، افزود: شهرداران این 2 شهر نقشه ها را در اختیار پست قرار دادند و بهره برداری از آدرس استاندارد در حال اجراست.
میرزایی ادامه داد: در سال 97 هم برای شهرهایی که نقشه پارسل بندی را اریه دهند این بخش از پروژه انجام می شود.

** در پروژه سیماک هیچ سیستم کاغذی وجود ندارد
معاون فناوری شرکت ملی پست جمهوری اسلامی در خصوص بخش دوم پروژه نیز گفت: سیماک به عنوان سیستم یکپارچه مدیریت املاک کشور 28 دستگاه مکان محور که در حوزه ملک فعالیت دارند را به هم متصل می کند.
وی آموزش را از فرآیندهای ابتدایی اجرای این بخش عنوان کرد و افزود: در قالب اجرای این سیستم پرونده ملک برای سازمان ها یک بار تشکیل می شود و امکان استفاده آن برای مردم از طریق دفاتر پیشخوان یا مراکز ICT روستایی فراهم می شود.
میرزایی با تاکید بر اینکه در سیماک هیچ سیستم کاغذی وجود ندارد ادامه داد: در نهایت یک برگ واحد تعریف شده و در دفتر تحویل مشترک می شود.
وی کاهش زمان پاسخگویی، اعمال نشدن سلیقه در ارایه خدمت ، جلوگیری از زمین خواری و حذف امضاهای طلایی را از مزیت های اجرای این پروژه برشمرد و گفت: حاصل شدن نتایج مثبت از این طرح نیازمند همکاری سازمان های مرتبط با بحث املاک است.
معاون فناوری شرکت ملی پست با اشاره به شروع آموزش های فاز اول در شهرستان بیرجند اظهار داشت: در فازهای بعدی نیز سایر شهرستان ها هدف اجرا قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: پس از پیاده سازی پروژه، لینک شدن دستگاه های اجرایی مرتبط با این سیستم اجباری می شود و خارج از این سامانه مجوزی صادر نخواهد شد.
وی از هزینه کرد 500 میلیون تومان برای تجهیز کارگاه آموزشی در پست خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این هزینه ها توسط وزارت ارتباطات انجام گرفته ولی پس از اتمام این آموزش ها برای شرکت پست استان ماندگار می شود.
میرزایی بر همکاری بنیاد مسکن در این پروژه تاکید کرد و گفت: برای مشخص شدن محدوده های قانونی روستاها نیازمند این همکاری هستیم.
وی با اشاره به اجرای پروژه سیماک در 21 استان افزود: برخی از استان ها موفقیت های چشمگیری در اجرای این پروژه داشته اند که مازندران نمونه بارزاین استان ها است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه یکپارچه مدیریت املاک شرکت ملی پست ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای مستاجران

ابوالفضل نوروزی با یادآوری این‌که لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است، اظهار کرد: ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل به قانون بخشی از مشکلات در بازار اجاره، زمین و مسکن رفع کرده و به تسهیل‌گری در بخش اجاره می‌پردازد.

به گزارش تسنیم، وی توضیح داد: این لایحه بر تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای شناسایی خانه‌های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت برای اشخاص بی‌بضاعت، الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان تاکید دارد.

وی ادامه داد: تقویت سامانه ملی املاک و اسکان جهت شناسایی خانه‌های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قرارداد‌ها و ارائه راهکار‌هایی برای الزام‌آور شدن این راهکار‌ها از دیگر مواردی است که در این لایحه به آن توجه جدی شده است. بر اساس بند‌هایی از این طرح، تمامی قرارداد‌ها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می‌گذرد وجود دارد.

وی افزود: با تصویب و ابلاغ لایحه مذکور در استان‌هایی که نرخ تورم عمومی سالانه بیش از ۳۰ درصد باشد شورای‌عالی مسکن مکلف است تا نسبت به تعیین سقف حداکثر افزایش اجاره‌بها به میزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تورم عمومی سالانه اقدام کند. حمایت از مستأجران از طریق پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال جدید با توجه به تورم و همچنین نظارت بر پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های عامل بخش دیگری از این طرح به شمار می‌رود.

نوروزی تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن را از دیگر ویژگی‌های این طرح عنوان کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است ظرف ۶ ماه بعد از لازم‌الاجرا شدن این قانون، دسترسی‌های برخط برای استعلامات ثبتی و ثبت هرگونه سند رسمی را از طریق مرکز مبادله اطلاعات برای سامانه املاک و اسکان و سامانه املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی به صورت تمام الکترونیک و شبانه‌روزی فراهم کند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: اخذ عوارض از اراضی بلااستفاده و نحوه هزینه کرد این عوارض بخش دیگری از موارد مورد تاکید در این طرح است. همچنین برای کاهش التهابات مسکن و برای جلوگیری از معاملات سفته‌بازی واحد‌های در حال احداث تا قبل از تحویل واحد مسکونی یا نصب کنتور و گواهی پایان‌کار ساختمان، امکان نقل و انتقال واحد‌های نهضت ملی مسکن به هر شیوه‌ای وجود ندارد و ممنوع است و محاکم و ادارات پذیرفته شده نیست.

نوروزی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها و ابلاغ آن، بخشی از موانع موجود در اجرا قانون جهش تولید مسکن و بازار مسکن و اجاره بها برطرف شود.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای مستاجران
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران