Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ايكوپرس؛ شهرام صالحی اظهار کرد: تحول در ارائه خدمات امدادی به محصولات گروه صنعتی ایران خودرو از حدود دوسال پیش در دستور کار قرار گرفته و با شتاب در مسیر هوشمندسازی این خدمات پیش خواهیم رفت.
 
صالحی اضافه کرد: یکی از محورهای برنامه ریزی جدید، رفع حداکثری ایرادهای احتمالی خودروها در محل است به گونه ای که هموطنان بتوانند به سفرهای درون شهری و برون شهری خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: حمل خودرو هموطنانی که با شماره 096440 تماس می گیرند، آخرین راهکاری است که به آن فکر می کنیم و اولویت امدادخودروایران ابتدا ارائه مشاوره فنی و راه اندازی تلفنی و در وهله بعد، ارائه خدمات تعمیراتی و رفع ایراد در محل توقف خودرو است.
 
مدیرعامل امدادخودروایران با اعلام اینکه تمام تلاش این شرکت جلب رضایت مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو است، ادامه داد: برای تحقق این هدف، ناوگان جدیدی را از اواخر سال96 با عنوان «امدادپلاس» در مجموعه خدمات امدادی خود تعریف کرده ایم که باعث تقویت توان شرکت در رفع ایرادهای احتمالی خودروها در محل شده است.
 
صالحی با بیان اینکه در سبد قطعات ناوگان امدادپلاس حدود 450قطعه قرار گرفته تا امکان ارائه خدماتی فراتر از امدادهای معمولی فراهم آید، افزود: از جمله این خدمات می توان به تعویض قطعاتی مانند رادیاتور، پمپ هیدرولیک، دینام، استارت، شیلنگ پایین رادیاتور و ده‌ها مورد دیگر اشاره کرد که ضمن ارتقا سطح رضایت مشتریان ارائه آنها از اتلاف وقت ایشان جلوگیری کرده و به کاهش ترافیک شهری نیز کمک شایانی خواهد کرد.
 
وی اظهار کرد: در حال حاضر شماره تلفن 096440 و اپلیکیشن ایساکو از جمله روش های دریافت خدمات از شرکت امدادخودروایران هستند و شماره هایی که ممکن است به شیوه های گوناگون به عنوان تلفن امدادخودروایران اعلام می شوند، مورد تائید نیستند و برای سواستفاده از اعتماد هموطنان به شرکت های مجاز امداد خودرویی مطرح شده اند.
 
صالحی در پایان از هموطنان به ویژه مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو خواست تا شماره 096440 را به عنوان تنها شماره تلفن شرکت امدادخودروایران به حافظه خود یا تلفن همراه­شان بسپارند تا در صورت نیاز به خدمات امدادی در هرکجا و هر ساعت از شبانه روز بتوانند از آن استفاده کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست امداد خودرو ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • کالا‌ها و خدمات ورزشی شناسنامه دار شدند
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان