Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حیدرعلی عابدی، درخصوص اظهارات وزیربهداشت و درمان مبنی بر اینکه تجهیزات پزشکی با کیفیت رانت ایجاد نمی کند، گفت: به طور کلی تفاوت قیمت میان تجهیزات پزشکی با کیفیت و بی کیفیت بسیار زیاد است، به عنوان مثال پروتزی که از کشور آلمان وارد می شود قیمت به مراتب بالاتری نسبت به پروتز وارداتی از کشور چین دارد؛ ضمن اینکه اگر همین پروتز در بازار به یک سوم قیمت واردات عرضه شود، مصرف کنندگان گمان می کنند که این وسیله را به قیمت مناسبی خریداری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مردم در تجهیزات پزشکی باید به دنبال موارد با کیفیت باشند، افزود: به دنبال تمایل و خواسته مردم در اجناس با کیفیت واردکنندگان نیز سعی می کنند که تا حد ممکن وسایل دارای کیفیت بالا را برای استفاده مردم درحوزه پزشکی وارد کنند، البته تجهیزات پزشکی و سیستم دارویی تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار دارد؛ یعنی کمیته های کارشناسی اقدامات واردکنندگان تجهیزات پزشکی درخصوص قیمت ها آن هم درسطح بین المللی مورد رصد قرار می دهند، بنابراین همه تلاش ها درجهت جلوگیری از رانت خواری و افزایش سودجویی است.

وی تصریح کرد: تجهیزات پزشکی و دارو کالاهایی نیستند که خارج از نظارت دولت و سازمان های نظارتی باشند، به طورحتم به راحتی می توان مسائل کنترل و رصد کرد، البته رانت قابل توجهی درحوزه تجهیزات پزشکی وجود ندارد؛ زیرا درصورت عدم تناسب قیمت ها مردم به راحتی می توانند شکایات خود را به مراکز ذی ربط اطلاع دهند، بنابراین درحال حاضر تمامی تجهیزات پزشکی دارای قیمت های مصوب سازمان غذا و دارو بوده و قابلیت کنترل و نظارت دراین بخش به خوبی وجود دارد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، با بیان اینکه نظارت سیستماتیک و اصولی توسط سازمان غذا و دارو امکان هرگونه رانت و سوء استفاده را از قاچاقچیان و افراد فرصت طلب سلب می کند، گفت: تمامی تجهیزات پزشکی زمان فروش باید دارای قیمت مصوب سازمان غذا و دارو باشد، البته دانشگاه های علوم پزشکی واحد نظارتی داشته و تعزیرات هم دراین زمینه اقدامات نظارتی خود را انجام می دهد؛ می توان با اقدامات قانونی از هرگونه رانت جلوگیری کرد، اگر دراین زمینه کمبودهای نظارتی وجود داشته و راه برای فعالیت سودجویان هموار شده است؛ یعنی یک خلاء نظارتی وجود داشته که مسئولان مربوطه باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمامی محصولات و تجهیزات پزشکی که وارد بازار می شوند باید استاندارد اروپا را کسب کنند. اگر محصولات دارای کیفیت باشند، نیازی به رانت نیست.

منبع: نماینده

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • خرید ترازو دیجیتال
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی