Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در دیدار سفیر افغانستان گفت: یکی از اهداف راهبردی ایران، توسعه همکاری‌های همه جانبه با کشور‌های همسایه است.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور روز سه شنبه در دیدار با نصیراحمد نور سفیر افغانستان گفت: یکی از اهداف راهبردی ایران، توسعه همکاری‌های همه جانبه با کشور‌های همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دین پرست با اشاره به اینکه با تلاش و اهتمام بیشتر، می‌توانیم حجم مبادلات دو کشور را به پنچ میلیارد دلار برسانیم، گفت: پیگیری‌های لازم برای برگزاری بزرگترین گردهمایی تجار و سرمایه گذاران افغانستانی درایران درحال انجام است.

وی افزود: با رفع برخی ازموانع موجود در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی و مبادلات تجاری، رساندن حجم مبادلات تجاری دو کشور به رقم پنج میلیارد دلار، دور از دسترس نیست و در این راستا، جمهوری اسلامی ایران آماده مساعدت و همکاری برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی افغانستان می‌باشد.

دین پرست اظهار داشت: در کمیته مشترک اقتصادی و ترانزیت دو کشور، نقشه راه مشخصی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری و ترانزیتی با افغانستان تعیین شده و در راستای تدوین سند جامع همکاری‌های دو کشور پنج کمیته مشترک تخصصی تشکیل شده که از آن میان دو کمیته تخصصی اقتصادی و ترانزیت و اتباع، در وزارت کشور مستقر است.

وی افزود: به دلیل مشترکات تاریخی، فرهنگی، دینی و زبانی دو کشور، ظرفیت بالایی برای رساندن حجم روابط دوکشور به بالاترین سطح ممکن وجود داشته و اراده مقامات ارشد دو کشور و همچنین مردم ایران و افغانستان نیز بر تحقق این موضوع استوار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: در چارچوب گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور، در کمیته مشترک اقتصادی و ترانزیت، در چند حوزه مهم تجارت و سرمایه‌گذاری، ترانزیت و ترانسپورت و انرژی و معادن، ترتیبات دقیقی ترسیم وتبیین شده است.

دین پرست همچنین با اعلام دو خبر مهم در خصوص تجار و سرمایه گذاران افغانستانی در ایران گفت: تمام پروژه‌هایی که توسط سرمایه گذاران افغانستانی در ایران تکمیل لیکن افتتاح نشده و همچنین پروژه‌هایی که پس از اخذ مجوز‌های لازم در میانه راه متوقف و رها شده اند، درسطح کشور شناسایی و درکمیته‌ای با حضور مدیران ذیربط ملی و استانی درحال بررسی وتعیین تکلیف می‌باشد و اقدامات و برنامه ریزی اولیه برای برگزاری گردهمایی تجار و سرمایه گذاران منتخب افغانستانی در ایران صورت پذیرفته است.

در ادامه این دیدار سفیر افغانستان نیز اظهار امیدواری نمود با برگزاری نشست‌های منظم، توافقات دوکشور در جهت تنظیم سند همکاری‌های راهبردی میان دو کشور اجرایی گردد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها



به گزارش خبرگزاری صداوسیما عباس علی‌آبادی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

رویداد‌های مهمی نظیر ایران اکسپو، جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملاً به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها