Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
وزیر بهداشت گفت: مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت موظف است اسامی شرکت‌هایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام به خرید دارو و تجهیزات می‌کنند، به دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها اعلام کند تا دارو و تجهیزات پزشکی خریداری شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی، با قیمتی بیشتر خریداری نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش همشهري آنلاين،  سید حسن هاشمی در اجلاس معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران بیمه سلامت اظهار داشت: باید مراقبت کنیم که ارز به موارد مورد نیاز و افراد دارای صلاحیت اختصاص پیدا کند و در عين حال، کاسبان تحریم را شناسایی و با سودجویان برخورد کنیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: مردم نباید احساس کنند که ما در برابر متخلفان، فقط نظاره‌گر هستیم. نباید در برابر متخلفان و سودجویان، کوتاه بیاییم، چراکه زمانی که انسان در برابر افراد شرور و سودجو ضعیف باشد، شرارت نهادینه می‌شود. بنابراین بايد در شرايط كنوني قوی باشیم و با نقشه‌های افراد سودجو مقابله كنيم. باید در میدان حضور داشته باشيم، چراكه با خطابه و شعار، مشکلی حل نمی‌شود.

 هاشمی ادامه داد: در حال حاضر قیمت ارز تخصیصی در مقایسه با ماه‌های پایانی سال گذشته، تفاوتی ندارد، بنابراین قیمت دارو و تجهیزات پزشکی نباید تفاوت چندانی داشته باشد و در حال حاضر به هر شرکتی که ارز 4200 تومانی اختصاص می‌یابد، دلیلی برای افزایش قیمت محصولات وجود ندارد و در سال 97 به طور متوسط، افزایش قیمت دارو بیشتر از 9 تا 10 درصد نخواهد بود، بنابراین در برخورد با تخلفات، جدی باشید و اطمینان داریم که این روزهای سخت، می‌گذرند.

وزیر بهداشت گفت: یکی از مشکلات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی  نقدینگی است . تامین کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی حق دارند که مطالبات خود را دریافت کنند تا دوباره به تامین محصولات مورد نیاز بپردازند، اما وزارت بهداشت نیز با دو بدهکار بزرگ یعنی دولت (سازمان برنامه و بودجه) و سازمان تامین اجتماعی روبرو است و از مسئولان انتظار داریم که نگاه ویژه ای به این حوزه داشته باشند تا مشکلی در تامین مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی و ذخیره استراتژیک آن برای آینده پیش نیاید.

 هاشمی خطاب به مدیران بیمه سلامت و معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: موفقیت شما در همراه کردن ارائه‌کنندگان خدمات با برنامه‌های کنترل هزینه‌های حوزه سلامت است و حتما بیمه‌ها هم در این راه، همراهی خواهند کرد تا بتوانیم از اتلاف و هدررفت منابع جلوگيري كنيم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت بیش از توسعه، بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تامین تجهیزات مورد نیاز برای مراکز بهداشتی و درمانی تاکید دارد و اعتبارات مناسبی را به این حوزه‌ها اختصاص می‌دهد.

 هاشمی اظهار داشت: در حال حاضر شرایط کشور متفاوت از گذشته است و وارد مرحله ای می‌شویم که نیازمند دقت و زحمت بیشتری است تا همان اثر مثبت طرح تحول سلامت را كه شامل ایجاد آرامش، رضایت نسبی و امیدواری در مردم بود، حفظ کنیم و بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی را کاهش دهیم.

وزیر بهداشت افزود:  قضاوت عمومی نسبت به عملکرد حوزه سلامت، مثبت است. خوشبختانه در حال حاضر احساس مردم این نیست که در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، هزینه‌ها لجام گسیخته است و به آنها فشار وارد می‌شود.

 هاشمی با اشاره به مذاکرات چندساله هسته ای بین ایران و کشورهای قدرتمند دنیا، گفت: اگرچه حاصل مذاکرات انجام شده، کاهش بخشی از مشکلات کشور بود، اما وضعیت کشور به گونه ای است که همه دشمنان و افراد شرور عليه ايران دور هم جمع شده اند. کسی تصور نمی‌کرد که عربستان سعودي به اسراییل پناه ببرد و بعد از اوباما، چنین جماعتی در امریکا بر سرکار بیایند. در حال حاضر، وضعیت داخلی کشور نیز متفاوت و ویژه است و در این کارزار، در صورتی موفق خواهیم بود که حوزه سلامت را به خوبی اداره کنیم و به مردم آرامش ببخشیم و اجازه سودجویی نامتعارف را به هیچ فردی ندهیم تا مردم احساس نکنند که رها شده اند.

وزیر بهداشت از مدیران حوزه سلامت به دلیل صرفه جویی در منابع و کنترل هزینه‌ها، قدرداني كرد و گفت:  مدیران حوزه سلامت باید سعی کنند تا همه افراد و اقشار را برای کنترل هزینه‌ها، با خود همراه کنند و ذینفعان حوزه سلامت باید بدانند که امروز، زمان کمک و فداکاری است.

در همین زمینه: اظهارات سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت دارو در ایران کمبود ۵۷ قلم داروی خارجی در کشور هشدار نسبت به امکان کمبود برخی داروهای داخلی انحصار واردات داروهای برند شکسته می‌شود دارو گران نمی‌شود گران‌فروشی‌های تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌ها گزارش شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی