Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-30@04:55:40 GMT

نشست خبری مسابقات دانش آموزان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۰۳۷۶۷

نشست خبری مسابقات دانش آموزان برگزار شد

نشست خبری مسابقات ورزشی قهرمانی دانش آموزان دختر و پسر برگزار شد و طی آن معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش به همراه رئیس فدراسیون دانش آموزی به صحبت پرداختند. 

به گزارش "ورزش سه"، نشست خبری مربوط به مسابقات ورزشی قهرمانی دانش آموزان دختر و پسر، روز گذشته به همیت روابط عمومی فدراسیون دانش آموزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که به بررسی وضعیت ورزش دانش آموزی و کم و کیف برگزاری رقابت های قهرمانی دانش آموزی کشور در تابستان 97 اختصاص داشت دکتر مهرزاد حمیدی و دکتر حسین بابویی به بیان توضیحاتی پرداختند. 


دکتر مهرزاد حمیدی، معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در ابتدا درباره شرایط ورزش دانش آموزی به صحبت پرداخت. او در این باره گفت: مسابقات ورزش دانش آموزی به مانند کوه یخ است که قسمت بیشتر آن زیر آب است و دیده نمی شود. ما در مدت زمانی که فعالیت کردیم به دنبال آن هستیم تا ورزش دانش آموزی در جریان ملی قرار بگیرد و مسابقاتی که در این مقطع انجام می شود باید ریشه دار باشد و ریشه آن نیز باید در مدارس باشد. بنده از روز اول نیز از دوستان خواستم تا تیمی به مسابقات جهانی اعزام نشود مگر آنکه تیم انتخابی به صورت مدرسه ای و استانی تعیین شود و غربال گری به صورت کامل انجام شود و تاکنون تیمی که در بازی های انتخابی معرفی نشده باشد به رقابت های جهانی نفرستاده ایم. 

 


وی ادامه داد: بهرحال برای ما مسابقات ملی بهانه است تا بدین ترتیب بازی های کشوری و استانی را در سطح مدارس برگزار کنیم و قطعا هیچ کدام از ملی پوشان ما بدون بازی های انتخابی برگزیده نخواهند شد. در بازی های جهانی نیز استانی که مدرسه اش مقام قهرمانی را به دست آورده باشد مسئولیت هدایت به خارج از کشور را به دست می آورد. وقتی تیم منتخب را به بازی های جهانی می فرستیم مجوز مدیریت سفر را به استانهایی دادیم که تیم شان قهرمان شده اند.  


دکتر حمیدی درباره روند اعزام تیم های دانش آموزی به رقابت های جهانی گفت: المپیادها در مدرسه شروع می شود. این مدرسه شناسایی می شود از آنجا به منطقه می رود، از آنجا به مسابقات استانی می رود. از مسابقات استانی راهی رقابت های کشوری می شود و در صورت قهرمانی راهی مسابقات جهانی می شود. در سال گذشته در 71 رویدادی که داشتیم قریب به 60 بازیکن شناسایی و دعوت شدند و به تیم های پایه ای رسیدند. ما به این موضوع افتخار می کنیم. 33 هزار دبیر تربیت بدنی متخصص و حاذق وجود دارد که می توانند استعداد بازیکنان را در ورزش های مختلف شناسایی کنند تا آنها راه درست را بروند. 

 


او ادامه داد: به اعتقاد من هر نوع ورزشی به سواد حرکتی نیاز دارد.سواد حرکتی یعنی الفبای حرکت و جزئیات است و که اهمیت به آن باید در راس کارها قرار بگیرد. والدین باید به میدان بیایند و اوصلا اماکنی برای کودکان وجود داشته باشد. پس از حضور این کودکان در مدارس ما پیش می آییم. سال گذشته برنامه ای ریختیم و طی آن یک صد هزار معلم را در رده پایه ای آموزش دادیم. در همه دبستان ها ما معلمین ورزش نداریم. به همین دلیل اقدام به آموزش و تربیت معلم های پایه ای کردیم تا در کلاس های ورزش، قرآن، پرورشی و ... به آموزش کودکان بپردازند. امیدوارم معلمین پایه انگیزه داشته باشند و پیش بیایند. طرح ضربتی ما از ابتدای مهر ماه با اولویت مدارس دخترانه آغاز می شود تا معلمین پایه بیایند سواد حرکتی را آموزش ببینند و طی آن 40 ساعت در کلاس های پیش بینی شده حضور پیدا کنند. 


معاون وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هم دستگاه ها باید به میدان بیایند و به آموزش سواد حرکتی کمک کنند که اگر این اتفاق نیفتد به زودی کشتی ورزش ایران به گل می نشیند. هشتاد درصد سالن های ورزشی کشور در سانس صبح ها خالی است اما بچه های ما جایی برای ورزش ندارند. منطق ما این است تا از این پس همه فضای آموزشی مربوط به دانش آموزان در مدارس انجام شود. ما نباید بچه ها را از مدرسه خارج کنیم و به جاهای دیگر ببریم. همه فضاهای ورزشی باید در محل تجمع کودکان انجام بگیرد. یک سالن ورزشی در صورتی سالن مهمی محسوب می شود که هم بهره وری داشته باشد و هم اثربخشی. امروز باید این موضوع نهادینه شود که سازمان های مختلف کشور، لطفا نسل را دریابید. 

 


در این قسمت از نشست، دکتر حسین بابویی، رئیس فدراسیون دانش آموزی در رابطه با مسائل مربوط به این فدراسیون و ورزش قهرمانی دانش آموزی به صحبت پرداخت.

او در رابطه با آمار و ارقام مربوط به رقابت های قهرمانی کشوری و اطلاعات مربوط به آن گفت: تابستان امسال در 12 رشته ورزشی و در 6 شهر کشورمان میزبان 13191 نفر ورزشکار و در مجموع قریب به 15 هزار نفر دانش آموز ورزشکار و عوامل اجرایی و مربیان و ... خواهیم بود. از 6 شهری که در تابستان امسال میزبانی این رقابت ها را برعهده دارند شهر تبریز در رشته های فوتسال، والیبال هندبال و بسکتبال مقاطع ابتدایی و متوسطه اول میزبان 3878 دانش آموز پسر خواهد بود. شهر همدان میزبان بعدی ماست که در همین رشته ها میزبان 2726 دانش آموز دختر دوره های  ابتدایی و دوره متوسطه اول خواهد بود. 

 


رئیس فدراسیون دانش آموزی ادامه داد: شهر بعدی شهرکرد است که در رشته های شنا، دو و میدانی و ژیمناستیک در مقاطع ابتدایی، متوسطه یک و متوسطه دو هم در بخش پسران و هم در دختران میزبانی خواهد کرد. شهر رامسر میزبان مقاطع ابتدایی در رشته های تنیس، بدمینتون، شطرنج و طناب زنی هم در بخش دختران و هم در بخش پسران میزبانی خواهد کرد. شهر پنجم نیز زنجان خواهد بود که در رشته های تنیس روی میز، شطرنج و بدمینتون میزبان خواهد بود. برای پسران و دختران در مقاطع متوسطه یک و دو. میزبان آخر نیز شهر خرم آباد است که میزبان رشته های آزاد و فرنگی کشتی خواهد بود. 


او ادامه داد: مسابقات از دهم تیر ماه در خرم آباد با رشته کشتی آزاد و فرنگی آغاز خواهد شد و در 12 شهریورماه در رامسر به پایان خواهد رسید. ما در فدراسیون دانش آموزی سعی می کنیم تا اهداف تکالیف وزارت ورزش و همین طور وزارت آموزش و پرورش را در برنامه های خود داشته باشیم تا بتوانیم آنها را به احسن به انجام برسانیم. ما در این مسابقات حتی بیشتر از قبل به دنبال این هستیم تا دانش آموزان با سلامتی وارد این مسابقات شوند و در امنیت کامل و با سلامتی این مسابقات را به پایان برسانند. 

 


دکتر بابویی در پاسخ به این سوال که آیا برای رشد و ارتقای ورزش دانش آموزی هماهنگی با فدراسیون های دیگر انجام می شود یا خیر گفت: ما برنامه ای تدوین کردیم تا با کمک فدراسیون های مربوطه معلمان را آموزش دهیم و استعدادها را پیدا کنیم. در چهار پنج ماه اخیر تعامل را با تعدادی از فدراسیون ها همچون فدراسیون کشتی آغاز کردیم و به طور مثال به جای آنکه آنها مسابقات جداگانه برگزار کنند و ما هم جداگانه، با یکدیگر متحد شدیم تا در مسابقات دانش آموزی پیش رو خروجی رقابت های کشتی بشود تیم ملی کشتی ایران. 


او ادامه داد: این اتفاق در رشته های دیگری مانند بسکتبال نیز افتاده است و در رشته های دیگر نیز قطعا ادامه خواهد داشت. با فدر اسیون های اسکواش، بدمینتون همکاری خود را آغاز کردیم و با فدراسیون فوتبال نیز در این مسابقات تفاهم نامه امضا خواهیم کرد تا به صورت موازی برنامه ها را به پیش ببریم.

 

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • راهیابی تیم والیبال دانش‌آموزی به فینال مسابقات جهانی
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹