Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > اروپا - ایسنا نوشت: رئیس شورای اروپا هشدار داد که اتحادیه اروپا در مناسبات با آمریکا باید خود را برای «بدترین حالت» آماده کند زیرا سیاست‌های دونالد ترامپ در تضاد با ارزش‌های این اتحادیه است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، رهبران اتحادیه اروپا در اجلاسی که روز‌های پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود قرار است مناسبات این اتحادیه با آمریکا را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که مناسبات دو متحد قدیمی تحت تاثیر تصمیم‌های دونالد ترامپ از جمله وضع تعرفه وارداتی بر محصولات فولاد و آلومینیوم اروپا در دوره اخیر دستخوش تنش بوده است.

دونالد تاسک در نامه‌ای خطاب به رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا نوشت: معتقدم با وجود این که باید به بهترین حالت امیدوار بود، ما باید اتحادیه خود را برای بدترین حالت ممکن نیز آماده کنیم. با وجود تلاش‌های خستگی‌ناپذیر ما برای حفظ اتحاد غرب، مناسبات دو سوی آتلانتیک به خاطر سیاست‌های ترامپ تحت فشار شدیدی قرار گرفته است.

با وجود درخواست‌های مکرر رهبران اروپا برای باقی ماندن در توافق‌های بین‌المللی، دونالد ترامپ تصمیم گرفت آمریکا را از معاهده اقلیمی پاریس و توافق هسته‌ای با ایران خارج کند.

آمریکا از اول ماه ژوئن نیز بر محصولات فولاد اروپا ۲۵ درصد و بر محصولات آلومینیوم این اتحادیه ۱۰ درصد تعرفه گمرکی وضع کرد. در مقابل اروپا نیز از اواخر هفته گذشته مجموعه‌ای از محصولات آمریکایی را مشمول تعرفه گمرکی کرد.

دونالد تاسک در بخش دیگری از نامه به رهبران کشورهای اتحادیه اروپا هشدار می‌دهد، اگر به سرعت نگرانی‌های مردم این کشورها درمورد مهاجرت را برطرف نکنند، سیاستمداران و احزاب اقتدارگرا در کشورهای اروپایی قدرت بیشتری خواهند گرفت.

رئیس شورای اروپا برای تقویت مرزهای اتحادیه پیشنهادهای جدیدی از جمله دایر کردن مراکز پذیرش مهاجران در شمال آفریقا مطرح کرده است.

او در بخشی از این نامه می‌نویسد: درصد بیشتری از مردم به این نتیجه می‌رسند که فقط احزاب و حکومت‌های تندرو، ضد اتحادیه و ضد لیبرال قادرند موج مهاجرت غیرقانونی را متوقف کنند. اگر مردم متقاعد شوند که فقط این قبیل احزاب برای حل بحران مهاجرت راه حل موثری دارند، سایر حرف‌های آنها را نیز باور خواهند کرد. موضوع، بسیار جدی و فرصت بسیار کوتاه است.

تاسک افزود، اتحادیه اروپا به نسبت سال ۲۰۱۵ که با بزرگ‌ترین موج مهاجرت پس از جنگ جهانی دوم مواجه بود، ۹۶ درصد از موارد ورود غیرقانونی مهاجران را کاهش داده است.

او برای تقویت کنترل بر مرزها پیشنهاد می‌کند که اجلاس سران اتحادیه اروپا «طرح ایجاد مراکزی برای پذیرش و کنترل مهاجران در خارج از اروپا» را تصویب کند تا از آن طریق بتوان پناهجویان واقعی را از مهاجران اقتصادی تفکیک کرد و مهاجران را به طور قانونی به کشورهای خود بازگرداند.

تاسک خاطرنشان کرد، ایجاد چنین مراکزی در عین حال می‌تواند به متوقف کردن شیوه کار قاچاقچیان انسان کمک کند که مهاجران را در دریا رها می‌کنند تا توسط کشتی‌های نهادهای امداد به خاک اروپا منتقل شوند.

به گفته او، نهادهای مسئول امور مهاجران و پناهجویان سازمان ملل متحد می‌توانند به دایر کردن چنین مراکزی در شمال آفریقا از جمله تونس کمک کنند. او در عین حال خواستار آن شد که اتحادیه اروپا به نهادهای انتظامی کشورهای شمال آفریقا کمک بیشتری بدهد.

2323

کلید واژه‌ها : اتحادیه اروپایی - ایالات متحده آمریکا - مهاجرت -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپایی ایالات متحده آمریکا مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛سید محمد مقیمی, رئیس دانشگاه تهران در حمایت از تجمعات دانشجویی در آمریکا و اروپا و در واکنش به سرکوب اعتراضات گسترده در ده‌ها دانشگاه آمریکا گفت: امروز اعتراض های ماه‌های اخیر مردم جویای نور و بری از ظلمت در کشورهای حامی رژیم خونخوار صهیونیستی، دیگر محدود به تظاهرات مردم در خیابان‌ها نیست بلکه با شکلی منسجم‌تر، خود را در قالب شکل‌گیری و گسترده شدن اعتراضات و تجمعات دانشجویی در قلب آمریکا و کشورهای اروپایی نشان می‌دهد؛ اعتراضاتی که بی‌شک با ورود اساتید و دانشجویان، لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیسم انداخته است.
مقیمی افزود:گسترده شدن اعتراضات در ده‌ها دانشگاه آمریکا و کشیده شدن زبانه‌های آن به دانشگاه‌هایی در انگلیس و فرانسه، با خطاهای محاسباتی که از طرف حکام این کشورها در قبال این حرکت صورت می‌گیرد، رژیم صهیونیستی و ایادی آن را در باتلاقی به مراتب دهشتناک‌تر و عمیق‌تر از آنچه در آن فرو رفته‌اند، می‌بلعد؛ و تازه این آغاز ماجراست.
رئیس دانشگاه تهران افزود: دانشجویان عدالت‌خواه و استادان پیشگام آزادی در آمریکا و اروپا؛ پیام ما را دریافت کنید، از پای ننشینید، رهایی هزینه دارد, ما دانشگاهیان ایران اسلامی به برکت خون شهیدان‌مان، آزادانه آرمان آزادی فلسطین را فریاد می‌زنیم؛ باشد که با ایستادگی و رادمردی، همپای همه آزادی‌خواهان جهان، سرافرازانه در جشن آزادی، شکرگزار باری تعالی باشیم، به یکدیگر سلام دهیم و به ارواح شهدای مقاومت درود فرستیم.

دیگر خبرها

  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم