Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد - ايرنا - دبير هيات عالي نظارت بر سازمان هاي صنفي گفت: نوين سازي شبکه توزيع از مواردي است که به نظر مي رسد خانواده اصناف در شرايط فعلي به شدت نيازمند آن است.

سيدجواد احمدي چهارشنبه شب در همايش روز ملي اصناف در مشهد اظهار کرد: از سه ميليون واحد صنفي موجود در کشور، 2.5 ميليون واحد داراي جواز کسب و باقي فاقد جواز کسب هستند و اگر روند فعلي ادامه داشته باشد، اين بخش پاسخگوي نياز مردم نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: کسب و کارهاي مجازي و استارتاپ ها همزمان با پيشرفت فناوري روز به روز در فضاي کسب و کار کشور در حال گسترش هستند و اگر اصناف تعامل مناسبي با اين بخش نداشته باشند، عرصه فعاليت را براي واحدهاي صنفي تنگ خواهند کرد.
وي گفت: نوين سازي، به روزرساني شبکه توزيع و انجام فعاليت هاي مبتني بر فناوري و دانش بنيان جزو الزامات و ضروريات خانواده بزرگ اصناف است، براي نوين سازي بايد نگرش هايمان را تغيير دهيم و اين نگرش به سمت و سويي سوق يابد که مطالبات واقعي مشتريان را پاسخ دهد.
دبير هيات عالي نظارت بر سازمان هاي صنفي با تاکيد بر توجه اصناف نسبت به جلوگيري از افتادن در تله جريانات سياسي خارج از مجموعه صنفي گفت: مواجهه درست با رفتارهاي اجتماعي و انجام آنچه نيازمند آرامش و پرهيز از التهاب در سطح بازار است، تغيير نگرش و حرکت به سمت فعاليت هاي تيمي و تلاش براي استفاده از ديدگاه هاي مخالف به توسعه و نوين سازي نظام صنففي و توزيع کشور کمک مي کند.
احمدي اضافه کرد: صنوف در ايران از سالها قبل داراي ساختارهاي محکمي هستند لذا راه برخورد با تنش ها را خوب مي دانند و مي توانند مسائل و مطالبات خود را در اين ساختار پيگيري کنند لذا در شرايط جنگ اقتصادي امروز، لازم است همدلي بيشتري داشته باشند.
وي خاطر نشان کرد: آنچه اخيرا در بازار تهران يا نقاط ديگر کشور اتفاق افتاد، ثابت کرد که اگر موضوعات منطبق بر سياست هاي مندرج در ساختارهاي تعريف شده کشور از جمله ساختارها و سازمان هاي صنفي پيگيري نشود و اگر جرياناتي غير از آنچه نياز سازمان هاي صنفي است، در امور بازار و اصناف دخالت کنند، نتايج اين روند، مشکلات زيادي را براي کشور به وجود مي آورد.
*دولت بدون همراهي ملت قادر به رفع مشکلات نيست
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار خراسان رضوي نيز در اين همايش گفت: شرايط کشور بسيار حساس است و اصناف در طول تاريخ اين کشور نقش تعيين کننده اي در سرنوشت آن داشته و در دوران انقلاب و جنگ تحميلي، در خط مقدم مبارزه با دشمن بوده اند.
محمدرحيم نوروزيان اظهار کرد: امروز جاي مجادله و دعواهاي سياسي و جناحي و اختلافاتي اين گونه نيست، همه بدخواهان اين ملت مي خواهند در شرايطي که در کشور رقم مي خورد، بر موج اختلافات سوار شوند لذا با درک اين شرايط بايد اتحاد ملت و دولت بيش از گذشته باشد.
وي بيان کرد: امروز دولت به عنوان منتخب اکثريت ملت وظيفه خود مي داند مشکلات اقتصادي را بررسي کرده و به صورت جدي پيگيري کند اما نمي توان از دولت توقع داشت که در مقابله با اين همه توطئه و تهديد موفق عمل کند در صورتي که در داخل کشور هيچ پشتوانه اي از سوي گروه هاي مختلف سياسي و صنفي نداشته باشد.
وي افزود: تضعيف دولت توسط گروه هاي مخالف در کشور، به ضرر ملت است لذا دولت دست کمک به سوي همه گروه ها و طيف ها از جمله مخالفان خود دراز مي کند تا بتواند با ياري آنها بر مشکلات فائق آيد.
معاون استاندار خراسان رضوي گفت: اصناف و بازاريان در حمايت از دولت بيشترين نقش را دارند، بازاريان متدين مشهد موقع شناسي خود و اتخاذ تصميم درست در شرايط حساس را ثابت کردند و مي توان از اين ظرفيت بازار، ضمن حفظ اتحاد براي رفع مشکلات بهره گرفت.
*عده اي فقط به دنبال متشنج کردن فضاي کشور هستند
دبير هيات رئيسه و نماينده مردم مشهد و کلات در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست گفت: در اين شرايط عده اي به دنبال اين هستند که افکار عمومي و فضا را متشنج کنند و به نحوي صحبت مي کنند که کسي از آنها سئوال نکند که شما چکاره هستيد.
سيداميرحسين قاضي زاده هاشمي اظهار کرد: ما در يک جنگ تمام عيار اقتصادي قرار داريم که هجوم دشمن مانند جنگ تحميلي همه جانبه و از سوي کشورهاي متعددي است و شرايط هجوم فعلي مانند شرايط پس از انقلاب اسلامي است با اين تفاوت که جنگ تحميلي يک جنگ مرزي بود اما جنگ فعلي شهري است و در همه کشور گسترده شده است.
وي بيان کرد: در اين شرايط با يک نگاه عادي و روزمره نمي توانيم کشور را اداره کنيم؛ لذا 2 راه بيشتر نداريم، يا تسليم شويم و يا ايستادگي کنيم؛ در اين بين بازاريان افسران خط مقدم جنگ اقتصادي بوده و هم طراح حل مشکلات و هم مجري طرحها هستند و اگر موفق عمل کنند از جگ اقتصادي به خوبي بيرون خواهيم آمد.
وي گفت: بازارياني که پيشتاز جريان انقلاب بوده اند، امروز هم انقلاب اسلامي به کمک و پيشتازي آنها نياز دارد، لذا تحقق شعار حمايت از کالاي ايراني، تامين کالا براي عموم مردم بويژه طبقات متوسط و ضعيف جامعه، رساندن ارزاق عمومي به دست مردم با حداقل قيمت از جمله فعاليت هايي است که انجام آن از سوي اصناف به بهبود شرايط اقتصادي کشور کمک مي کند.
اين نماينده مجلس اظهار کرد: يک طرح دوفوريتي به مجلس شوراي اسلامي ارائه و در آن از دولت خواسته شده که بسياري از اختيارات خود را به استانها و گروه هاي اقتصادي واگذار کند که اين طرح در حال تصويب است.
وي اظهار اميدواري کرد که شرايط جنگ اقتصادي باعث شود دولت تلاش کند برخي از اختيارات خود را به گروه هاي مختلف اقتصادي واگذار کند.
*بازنگري آيين نامه هاي اجرايي صنوف ضروري است
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي نيز در اين نشست گفت: هشت درصد از واحدهاي صنفي و 6.5 درصد از اتحاديه هاي کشور در اين استان مستقرند و از مجموع اصناف استان 8.2 درصد اصناف توزيعي، 8.8 درصد خدمات فني و 7.5 درصد اصناف توليدي هستند.
راضيه عليرضايي اظهار کرد: در خراسان رضوي تلاش مي شود که وزن اقتصادي در بخش اصناف توليدي - توزيعي افزايش يابد از اين طريق که اين واحدهاي صنفي بتوانند بخشي از برندهاي کالاي خارجي را که در بازار به فروش مي رسد، خود توليد و به نام آن برند عرضه کنند.
وي بيان کرد: شبکه توزيع در خراسان رضوي بسيار کارآمد است به نحوي که به رغم برخورداري از سالانه 30 ميليون زائر در مشهد هيچ گاه اين استان دچار کمبود کالا نشده است.
وي گفت: در سال حمايت از کالاي ايراني، برنامه هاي سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي کاهش هزينه توزيع از طريق راه اندازي فروشگاه هاي زنجيره اي، توسعه شبکه هاي فروش الکترونيکي، شبکه هاي بازاريابي مدرن، شبکه هاي توليد در شبکه توزيع، توسعه فرامرزي بخش صنفي - توليدي، بهره گيري از تعامل حوزه صنفي در بخش صادرات و پذيرش هيات هاي صنفي خارجي و اعزام هيات هاي صنفي داخلي به خارج از کشور، تقويت قدرت بازاريابي در خارج از کشور بوده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي بازآموزي واحدهاي صنفي خدماتي را از مسائل مهم حوزه صنفي استان برشمرد و گفت: روساي اتحاديه ها بايد توجه کنند که تنها يک دوره مهارتي گذراندن براي دريافت جواز کسب جوابگوي نياز مشتريان نيست و حوزه خدماتي صنوفي مانند خدمات خودروي، آرايشگري و ... نيازمند بازآموزي و گذراندن دوره هاي مهارتي جديد مطابق با نياز جامعه است تا بتوانند خدمات بهتري را به مردم ارائه کنند.
وي گفت: براي تکميل زنجيره توليد در خراسان رضوي نيازمند بازنگري آيين نامه هاي اجرايي در بخش صنوف و روزآمدي آموزش ها و مهارت ها هستيم.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوي ادامه داد: بايد از فرصت نوسانات قيمت ارز و شرايط اقتصادي که در اين بخش براي کشور به وجود آمده براي حمايت از توليد و صادرات استفاده کنيم تا بهتر رقابت کرده و بهتر کالاي مورد نياز مردم را تامين کنيم.
عليرضايي افزود: از 2 سال قبل برنامه ريزي صورت گرفت تا بازرسي اصناف به خود آنان واگذار شود و از زماني که اين طرح صورت گرفت خراسان رضوي طي سال جاري توانست در حوزه بازرسي حايز رتبه در کشور شود.
رئيس اتاق اصناف مشهد نيز گفت: امسال گام هاي مثبتي در خصوص توسعه صادرات و توزيع کالاهاي صادرات محور در حوزه صنوف برداشته شد که از جمله اين اقدامات اعزام 46 نفر در قالب هيات هاي تجاري به کشورها، شرکت صنوف مشهد در نمايشگاه هاي خارجي، پذيرش هيات خارجي در بخش صنف از کشورهاي ديگر بود.
محمود بنانژاد، برگزاري نمايشگاه هاي تخصصي و عمومي در مشهد، تصويب آيين نامه هاي جديد صنفي براي حدود 100 اتحاديه و 110 هزار واحد صنفي، آموزش اصناف در مرکز آموزش و پژوهش اتاق اصناف مشهد، عقد تفاهم نامه براي ساخت برج اصناف در مشهد، برگزاري 22 انتخابات اتحاديه ها و اتاق اصناف به صورت الکترونيکي، تصويب طرح بيمه معين آتش سوزي براي اصناف را از ديگر اقدامات اتاق اصناف مشهد طي يک سال گذشته برشمرد.
وي اظهار کرد: 237 پرونده مربوط به طرح رونق توليد و 22 طرح در حوزه صنفي به ستاد تسهيل و رفع موانع توليد خراسان رضوي براي دريافت 320 ميليارد ريال تسهيلات بانکي تشکيل شده و در دست پيگيري است.
5132/7489
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • مهر وموم واحد‌های صنفی در خیابان قلمستان
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان